Jump to content

Moto Zajednica

prednosti i mane zx6r 1997...???

Recommended Posts

• U prolazu, 14 postova

Hteo bih da kupim zx6r,ali sam vrlo skeptican zbog raznog,negodovanja okoline,pricom los agregat,crkava posle 10/15000,i tako te srceparajuce teme...,da li bi neko imao dobre argumente,ili iskustvo sa tim motorom,da mi pomogne u mojoj selekciji...hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 19 postova

Drugar, ja vozim zx6r 1995-o godiste, a pre toga sam imao hondu f2, i mogu slobodno reci, po mom misljenju, da je kawa veoma dobar motor.......

Veoma brz, i startan, a sto s agregata tice, ovo o predjenoj kilometrazi je totalna glupost......

Sa moje strane gledista, prawa stwar je kupiti kawu zx6r......

pozdrav, i svako dobro.......

Puno srece u odabiru i kupovini motora..........

;)

:D

• U prolazu, 67 postova

nisam ljubitelj kawe,ali nisam cuo da je ta 6-ica nekom pravila probleme,a za 9-ku tih godina jesam cuo na dosta mesta da je model koji je po pricama unazadio kawasaki. znam momka koji je do skora vozio zx6 99.god.,momak je divljak prve kategorije,lomio je motor 10 puta,izivljavanje max,ali agregat nije pipan nijednom. samo je fora da nadjes dobar primerak

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Hteo bih da kupim zx6r,ali sam vrlo skeptican zbog raznog,negodovanja okoline,pricom los agregat,crkava posle 10/15000,i tako te srceparajuce teme...,da li bi neko imao dobre argumente,ili iskustvo sa tim motorom,da mi pomogne u mojoj selekciji...hvala

Pa sigurno nece preci kao Golf II Diesel (koji po epovima prelazi 10000000000000 prije prve zamjene gumica),

ali 15000 mi se cini ipak malo premalo Treba narodu malo vise vremena da se konsoliduje legenda kako treba.

• Podržavam 1

• U prolazu, 14 postova

Pa,nisam ni mislio da uporedjujem,nego cacnes sad nesto pa za 10 000,opet nesto,pa za 5000 opet nesto i tako da poludis,mislio sam da li ima cestih ulaganja osim potrosnog materijala(kocnice,ulje,gume,antifriz...),posto do sada nisam imao prilike da se upoznam sa tim motorom,nije samo sesti i kez od uveta do uveta,i ribe vidite me...1jok.gif,ali hvala u svakom slucaju na pomoci...

• U prolazu, 92 postova
  • Motocikl: Suzuki DL1000 K4

Ja sam se sa njim navozao bas lepo,menjao redovno potrosni materijal,radio servise i nikada ni najmanji problem nisam imao,posle njega sam vozio model 2000-2003 i sa njim sam se bas lepo druzio nikakvih problema,kvarova,sto neko rece samo treba naleteti na redovno odrzavan i nema problema.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja