novajlija064 4 Napisano Februar 24, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari zovem se Vuk, kao sto nickname govori nov sam u ovome. Zivim u Beogradu ali sve te osnovne podatke mozete da vidite na mom profilu. Pre nekih 20ak dana sam kupio svoj prvi motor Africa Twin rd03. Izbor je pao na taj motor zbog njegovih mogucnosti, polozaja sedelja i zbog mojih gabarita, visok sam 190cm, tezak 96kg. Motore koje sam probao pre nje bili su mi mali i delovao sam nekako smesno na njima. Ono sto bi ja vas zamolio jeste da mi date par saveta sto se tice motora generalno i da mi preporucite nekog majstora od poverenja! Unapred hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 24, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao. Pogledaj ovde : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/9621-honda-africa-twin/page__pid__167499#entry167499 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Februar 24, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISUS-HAD 7 Napisano Februar 24, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav veliki.A sto se tice majstora za motore ja znam jednog iz Rume,Zlatko covek je kralj za motore meni je radio i nema greski.A i posto vozis pravi motor tako da ti nece trebati majstor :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da si u pravu! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 25, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi,nego da nije meni poznata ta afrika nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Prethodni vlasnik je servisirao kod vas. Juce je drugar bio da pogleda ktm-a kojeg mu popravljate, koji vas je isto preporucio, kao i mnogi drugi! Cenim da cete me videti za neka 2-3 dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 25, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kazem ja poznata mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...