Scarface 0 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na novom motoru,zelim ti puno srecnih i uzbudljivih kiometara na njoj...!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na novom motoru i zelim ti puno srecnih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni-Sasa 0 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: ITALIJA(LESKOVAC-PIACENZA) Prijavi odgovor kao problematičan uzivaj u voznji,ali da je nisi malo pretplatio?"malo" :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da ti cestitam i ovde, bez obzira na to sto smo mi vec posteno zalili.... uzivaj u voznji,ali da je nisi malo pretplatio?"malo" :'( Pogledaj cene motora u Srbiji.... Cene TA `87 krecu od 1800€ pa nagore :'( On je kupio sa novogodisnjim "popustom", i siguran sam da prodavac nije zbog tog popusta otisao u minus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Decembar 11, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Daleko od toga da je preplatio :o Mislim da si super prosao, ako je motor OK.. Honda je to.. Srecno i puno, puno predjenih km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 11, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam i ja,da se sluzite dugo i bezbedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Oooo, cestitam. ;D Vidim da ce sledeca godina biti cela u znaku Transalpa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan uzivaj u voznji,ali da je nisi malo pretplatio?"malo" :'( Mislim da ovo pitaš zbog toga što se na slici vidi da je motor sastavljan od više njih (bočne plastike, blatobran, satovi, kod crveno belog su novi tip), u tom slučaju se i ja slažem da je mnogo. Ali bitno je da je Davor zadovoljan i da je njemu ok. Čestitam, sjajan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Davore i puno srece i predjenih km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Decembar 14, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, nek je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Decembar 14, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan cestitam druze i nek je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coa 12 Napisano Decembar 20, 2007 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam u zdravlje da ga teras...a sto se sekte tice eto i mene nadam se za koji dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Decembar 20, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na novoj masini! ...Samo molim te pojasni ono ".....kad ces da me vodis u sumu" ja znam o cemu se radi al cisto da neko ne pomisli nesto lose :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 20, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na novoj masini! ...Samo molim te pojasni ono ".....kad ces da me vodis u sumu" ja znam o cemu se radi al cisto da neko ne pomisli nesto lose :) Oni koji treba da znaju, znaju,... a ostali neka misle sta hoce ili neka citaju izvestaje sa nasih okupljanja. Dugi su zimski dani, pa neka malo procackaju po forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Decembar 21, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja sam se nesto bacio u razmisljanja o enduraci....ustvari uvjek mi je priroda bila draza od safalta...a jos onaj Farbachev text me skroz bacio u dilemu...kakav li je novi Tenere??? Ko zna mozda ove godine budemo isli svi zajedno u sumu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...