Jump to content

Moto Zajednica

zamena lanca bregaste xl 600

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 207 postova
  • Motocikl: sve o nozevima

Doslo vreme da se zameni lanac, e sad pitanje za iskusne1care.gif Da li moze ventil dekla da se skine bez raspustanja agregata to jest da li postoji neki ugao da sleti bezbedno? U pitahju je xl 600rm.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Moze samo da odleti odatle. Salim se naravno da moze skoro sam menjao na jednoj a sad da te ne lazem kako jer mi prodju podosta motor kroz garazu.Opet, rasturao je ovaj sto mi pomaze ali znam da motor nismo cackali. A i glupo je da se motor skida zbog zamene lanca . Ako nesfo zaskiripi sljkaj pa postavi mozda se i setim .

• Vinyl rider, 865 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина

Može . Kad poskidaš sve šrafiće koji drže deklu videćeš, ima samo jedan ispravan položaj u kojem se skida, malo je vrti oko ose malo levo desno, naći ćeš ga. Isto tako se i vraća. Malo je nezgodno kad radiš prvi put ali neboj se, samo gledaj da kad podigneš deklu da klackalice budu dignute jer hoće da se spuste pa da ti prave problem i zadržavaju posao.:ph34r:

• Svrati ponekad, 207 postova
  • Motocikl: sve o nozevima

Problem pravi sraf koji je na sredini dekle i ne moze da izadje od rama. Probao na jednoj LM i na kraju sam raspustio agregat i skinuo. Znaci treba naci pravu pozu0takoje.gif

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Napisao sam ti gore . Ako naidjes na problem slikaj i postavi sliku seticu se sigurno sta i kako smo radeli . Do tada sa srecom !!!!!!!

• Vinyl rider, 865 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина

Problem pravi sraf koji je na sredini dekle i ne moze da izadje od rama. Probao na jednoj LM i na kraju sam raspustio agregat i skinuo. Znaci treba naci pravu pozu0takoje.gif

Сви шрафови се попусте па и тај у средини ( кључ 10 или 11 ) који је доста дужи од осталих, када мало дигнеш деклу и занесеш је на десну страну он тада излази напоље , али кад монтираш онда се сети њега па га и првог смести док још није легла декла.

100 посто све се одради без скидања машине.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja