cicko_ru 247 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se zameni lanac, e sad pitanje za iskusne Da li moze ventil dekla da se skine bez raspustanja agregata to jest da li postoji neki ugao da sleti bezbedno? U pitahju je xl 600rm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 554 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Moze samo da odleti odatle. Salim se naravno da moze skoro sam menjao na jednoj a sad da te ne lazem kako jer mi prodju podosta motor kroz garazu.Opet, rasturao je ovaj sto mi pomaze ali znam da motor nismo cackali. A i glupo je da se motor skida zbog zamene lanca . Ako nesfo zaskiripi sljkaj pa postavi mozda se i setim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1500 Napisano Februar 23, 2013 Vinyl rider, 865 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Može . Kad poskidaš sve šrafiće koji drže deklu videćeš, ima samo jedan ispravan položaj u kojem se skida, malo je vrti oko ose malo levo desno, naći ćeš ga. Isto tako se i vraća. Malo je nezgodno kad radiš prvi put ali neboj se, samo gledaj da kad podigneš deklu da klackalice budu dignute jer hoće da se spuste pa da ti prave problem i zadržavaju posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 247 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Problem pravi sraf koji je na sredini dekle i ne moze da izadje od rama. Probao na jednoj LM i na kraju sam raspustio agregat i skinuo. Znaci treba naci pravu pozu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 554 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam ti gore . Ako naidjes na problem slikaj i postavi sliku seticu se sigurno sta i kako smo radeli . Do tada sa srecom !!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1500 Napisano Februar 23, 2013 Vinyl rider, 865 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Problem pravi sraf koji je na sredini dekle i ne moze da izadje od rama. Probao na jednoj LM i na kraju sam raspustio agregat i skinuo. Znaci treba naci pravu pozu Сви шрафови се попусте па и тај у средини ( кључ 10 или 11 ) који је доста дужи од осталих, када мало дигнеш деклу и занесеш је на десну страну он тада излази напоље , али кад монтираш онда се сети њега па га и првог смести док још није легла декла. 100 посто све се одради без скидања машине. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...