Bosi72 4 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nađem temu koja se vrtela pre par nedelja, a u vezi je humanitarne akcije za poklon paketiće deci u domovima, bolnicama... Sećam se da je bilo "organizacionih" problema, pa čisto da podsetim ljude da za tako nešto ne treba neka Bog zna kakva organizacija. Dovoljno je dobra volja, kontaktirati medije, policiju (ukoliko se očekuje veliki broj učesnika), i to je otprilike potreban minimum. Elem, danas u Melburnu (a i širom Australije) je organizovan po 30. put takozvani Toy Run. Prema izveštajima TV stanica, učestvovalo je 15ak hiljada motociklista, i za sada sve je proteklo bez incidenata. Za učešće nije potrebna nikakva registracija, a ukoliko se donose igračke-hrana obavezna je originalna ambalaža-pakovanje. Saobraćajni propisi se moraju poštovati bez obzira na događaj (vožnja po ograničenju, nema napijanja, itd...) Više o događaju na http://www.toyrun.org.au Iako je početak okupljanja zakazan u 8 ujutro, a polazak za Vilijamstaun u 11, mi (moja lepša polovina i ja) smo se pojavili oko 15 do 11 i stali na kraj kolone. A početak se ne vidi... Ko je ovaj sa kamiondžijskim brkovima ? Pokloni... Pokloni... Krenuli smo Kolona se razvukla. Primetio sam veliki broj roditelja sa decom (5+ godina starosti), što znači da će mama uskoro morati da ide da polaže za motor One tačkice na vrhu mosta su motociklisti... Deda mraz i njegov "ozbiljni" sin... Njima četvoro vetar ne smeta. A ja mogu da vrtim hula-hop dok vozim. Stižemo u Vilijamstaun. Organizacija radi na prijemu poklona.. Slikanje sa Sneškom belićem... Organ reda Irvas na motoru 1 Irvas na motoru 2 Policija Viktorije u svom sastavu ima 3 orkestra, a ovde su nastupala dva: - Policijski gajdaški orkestar. - Policijski rok bend Mogu vam reći izuzetno dobro zvuče, i uglavnom organizuju koncerte kada su humanitarne akcije u pitanju. http://www.police.vic.gov.au/bands A nakon murije, dolaze hevi metalci.. koncert u čast grupe AC/DC Sve u svemu, lepo ispunjen dan, prođe još jedan vikend. Bajkerski pozdrav Bosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 9, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan lepo u toj Australiji, samo dalekooooo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 9, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan stvarno je kod vas sve lepo organizovano......jos i mi da se tako organizujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkus 0 Napisano Decembar 9, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jenostavno samo da se medjusobno iskontaktiramo dogovorimo kome da pomognemo sta nam je cilj koga da usrecimo ja sam za . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan jenostavno samo da se medjusobno iskontaktiramo dogovorimo kome da pomognemo sta nam je cilj koga da usrecimo ja sam za . Stvari se ne dešavaju same od sebe. Onaj ko može da na naslovnoj stranici ovog vebsajta napiše naprimer: "Dana 30 decembra u 10 časova organizovaće se humanitarna akcija u vašem gradu u kojoj će se deliti novogodišnji paketići deci bez roditelja. Okupljanje na toj i toj lokaciji, prolazak kroz grad, dolazak deda mraza u 12 časova." Ista osoba treba da organizuje da se kontaktiraju mediji, a ukoliko se očekuje dolazak preko 50 bajkera, poželjno je kontaktirati policiju, da kolona prođe nesmetano svoju maršrutu. Za dečiji dom u vašem gradu: http://www.zutestrane.nadlanu.com/site/search.asp?action=src〈=sr&catindex=0&subindex=841&mode=14&srcv=dec&where=&cmdSearch=Tra%9Ei+unutar+delatnosti U krajnjem slučaju, dovoljno je reći da je okupljanje ispred tog i tog doma, podeliti paketiće, a verujem da će klincima mnogo zanimljivije biti da vide / sednu na motore PS: Ovo 30 decembar sam naveo kao krajnji datum, mada nije kasno 12/13 januar obzirom da se kod nas uvek slave dve nove godine. SVE JE BOLJE NEGO NIŠTA ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkus 0 Napisano Decembar 9, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mozete da kontaktirate moto klub OTPISANI oni momci to vec nekih 4, 5 godina to rade . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo lepo vreme, kakvi dobri putevi, selim za Australiju, pozdrav za Bosi72 lepe slike i dobra akcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Decembar 9, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno! Stvarno jako lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1922 Napisano Decembar 10, 2007 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep dogadjaj! Bosi, hvala sto sa nama delis svoje slike i voznje Inace, organizujemo i mi slican dogadjaj. U Utorak najkasnije cemo definisati koju cemo ustanovu da posetimo grupno sa poklonima, a onda cemo objaviti i jos par jako lepih vesti u vezi poklona http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=12510.msg175562#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Decembar 10, 2007 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno! Stvarno jako lepo! Dešavaju se ovde i ružne stvari... Na fotografijama se uglavnom vidi lepo vreme Pablo, hvala za link i informacije o organizovanju akcije. Ispašće sve to lepo i kako treba.. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 19, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan lepo,lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...