Phantom UK 1035 Napisano Februar 20, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan & ono zbog cega sam u principu otisla na MCN...novi Zumo 660 LM in Touratech lockable mount - dobra cijena, pa rekoh, sto da ne ;-) iz profila .... eto, to je to ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Februar 21, 2013 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike... Kako izgleda ta Montana 600 iz bliza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne fotke. Najvise mi se svidja daytona Bas su mi bezveze one zelene neonke na kawasaki-ju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Februar 21, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da su vam se svidjele fotke. @ doktor - Montana izgleda super. Koriste ga bajkeri i planinarci. Iskreno, vise sam obracala paznju na Zumo ali se nadam da ce ti slike i sinopsis sa ovog linka pruziti vise info: http://gpstracklog.com/2011/08/garmin-montana-600-review.html @ freepartyman - zacudio bi se na sta se sve Englezi pale. Neonke su na foru "Huston, we've got a problem". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silverblack 6 Napisano Februar 21, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beocin Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na fotkama super su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...