PAUN63 5 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: НИШ Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam sve prijatelje ljubitelje motora. Zovem se Paunovic Zoran - PAUN, oduvek sam voleo motore ali nisam nikad dosao u priliku da kupim jedan za sebe. Takva su vremena bila, nekad nisam imao godine pa onda pare pa kad sam stekao godine i neke pare dodjose deca i prece stvari. Zbog posla kojim se bavim dugo mi nije palo napamet da se aktiviram u ovom , ali sad sam cvrsto resio. Necu vise da vozim tudje motore kupicu svoj. Inace sam profesionalni padobranac sto se i vidi po bojama koje nosim jer sam i clan MC VETERANI 63. PADOBRANSKE. Nameravam da kupim kineza 250cc jer mi ni jace ni bolje ne treba volim laganu voznju. Znam da cu ovde dobiti najbolje savete o svemu sto me interesuje kao i da cu steci sigurno mnogo dobrih prijatelja i tome se unapred radujem. Od Boga Vam Zdravlje 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Februar 19, 2013 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Paune Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 36 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 460 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imenjace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Kude si be zemljak, pozdrav i dobro nam došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Februar 20, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Prve 4 rečenice kao da si o meni pisao... Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN63 5 Napisano Februar 21, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: НИШ Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na prijatnom doceku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 135 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan od Boga ti lijepo zdravlje. Znaš li Đolića iz Beograda, malo je mladji od tebe?! Znam još jednom tvog kolegu, ali samo po imenu, neki Nikola '63. godište, kad se penzionisao držao je veleprodaju igračaka i posuđa u Srbiji i BiH, bio budža neki veliki, mislim da je u tvorza sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17421 Napisano April 2, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Paune, dobro došao. Izabrao si dobro društvo (i na BJB i u MK VETERANI 63. PADOBRANSKE). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17421 Napisano Jul 6, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Da obavestim zainteresovano građanstvo da se kolega PAUN63 trenutno izležava u vojnoj bolnici u Nišu (ortopedija), jer se prekjuče "umlatio" prilikom skoka padobrano (slomljen pršljen L4). Juče se veterani 63. Padobranske okupili na proslavi rođendana jednom svom članu (), pa u "poluvremenu" rešismo da "čoporativno" odemo u bolnicu i posetimo Pauna. Odneli smo mu prigodne "ponude" i zajebavali ga do mile volje (pošto ne može da ustane da nas bije). Super smo se proveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...