Jump to content

Moto Zajednica

POZDRAV BRACO

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Pozdravljam sve prijatelje ljubitelje motora. Zovem se Paunovic Zoran - PAUN, oduvek sam voleo motore ali nisam nikad dosao u priliku da kupim jedan za sebe. Takva su vremena bila, nekad nisam imao godine pa onda pare pa kad sam stekao godine i neke pare dodjose deca i prece stvari. Zbog posla kojim se bavim dugo mi nije palo napamet da se aktiviram u ovom , ali sad sam cvrsto resio. Necu vise da vozim tudje motore kupicu svoj. Inace sam profesionalni padobranac sto se i vidi po bojama koje nosim jer sam i clan MC VETERANI 63. PADOBRANSKE. Nameravam da kupim kineza 250cc jer mi ni jace ni bolje ne treba volim laganu voznju. Znam da cu ovde dobiti najbolje savete o svemu sto me interesuje kao i da cu steci sigurno mnogo dobrih prijatelja i tome se unapred radujem.

Od Boga Vam Zdravlje

• Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 143 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE 500

od Boga ti lijepo zdravlje.

Znaš li Đolića iz Beograda, malo je mladji od tebe?! Znam još jednom tvog kolegu, ali samo po imenu, neki Nikola '63. godište, kad se penzionisao držao je veleprodaju igračaka i posuđa u Srbiji i BiH, bio budža neki veliki, mislim da je u tvorza sad :D

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Paune, dobro došao.

Izabrao si dobro društvo (i na BJB i u MK VETERANI 63. PADOBRANSKE).

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Da obavestim zainteresovano građanstvo da se kolega PAUN63 trenutno izležava u vojnoj bolnici u Nišu (ortopedija), jer se prekjuče "umlatio" prilikom skoka padobrano (slomljen pršljen L4). stake.gif

Juče se veterani 63. Padobranske okupili na proslavi rođendana jednom svom članu (2cirka1.gif), pa u "poluvremenu" rešismo da "čoporativno" odemo u bolnicu i posetimo Pauna. Odneli smo mu prigodne "ponude" i zajebavali ga do mile volje (pošto ne može da ustane da nas bije).1nanana.gif

Super smo se proveli!1lol.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja