Skemba 19 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je radilica za runnera 180 2t nova polovna sve je jedno. Hvala unapred svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.motobike.rs/skuteri/motor/radilice/cat_185.html probaj ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti pp, cena sto sam napisao je za novi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.motobike.rs/skuteri/motor/radilice/cat_185.html probaj ovde Prvo sam njih zvao, i nemaju trenutno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 25, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jel si se snasao,sta je sa tvojom,sto neremontujes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan jel si se snasao,sta je sa tvojom,sto neremontujes? Ne mogu moju da remontujem fora je u tome da mi je pukao blok i voda je dospela do radilice, to je tako prezimilo i ona sada ne moze da mrdne sva se skorela od kamenca i ima tragove rdje, malo lufta u klopnjaci, ne znam da li to neko moze da popravlja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jel si se snasao,sta je sa tvojom,sto neremontujes? Ne mogu moju da remontujem fora je u tome da mi je pukao blok i voda je dospela do radilice, to je tako prezimilo i ona sada ne moze da mrdne sva se skorela od kamenca i ima tragove rdje, malo lufta u klopnjaci, ne znam da li to neko moze da popravlja? pakakve to veze ima sto je voda unutri,malo se ocisti rdja i remontuje se,al pod uslovom da niej rdja duboko usla tu gde su semerinzi,znaci mora biti glatko,ako je to dobro onda opusteno se remontuje i kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Mart 7, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan jel si se snasao,sta je sa tvojom,sto neremontujes? Ne mogu moju da remontujem fora je u tome da mi je pukao blok i voda je dospela do radilice, to je tako prezimilo i ona sada ne moze da mrdne sva se skorela od kamenca i ima tragove rdje, malo lufta u klopnjaci, ne znam da li to neko moze da popravlja? pakakve to veze ima sto je voda unutri,malo se ocisti rdja i remontuje se,al pod uslovom da niej rdja duboko usla tu gde su semerinzi,znaci mora biti glatko,ako je to dobro onda opusteno se remontuje i kraj Gde to mogu da odradim, i koja je cena? Jedan majstor mi je rekao da je to malo jeben posao i da ne moze svako da ga radi, jer treba neka presa neam pojma zato pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...