irakovic 2 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan drugari potreban mi je bilo kakav savet u vezi sauha.imam suzanu gsx600f 1991,ali kada je hladna nece da pali pod sauhom.cim povucem sauh prestane da se javlja.karburatori su ocisceni,nivoi su svi ujednaceni na 31ml po casici,igle,dizne sam ocistio,nov je filter vazduha,smesa je odvijena na 1,1/2,uradjena je sihronizacija sa vakumetrima.sto se tice agregata odlican je,i siguran sam da nije do njega.dosta mi muka zadaje po hladnome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 18, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan odvi vazduh na 2..3.. kruga, pa probaj... p.s. karbovi se nestelju na 31ml..vec na drugu meru.to jest nivoi goriva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 18, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan p.s. ako su bese cvk 32 karbovi, plovci idu na nekih 17milimetra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Pronađi ove dve vrednosti za tvoj motor.Po meni ova prva sa vagresom je bolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
irakovic 2 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan sutra ispocetka,da ako bude palio pod sauhom nevolim da mu budem dadilja i da ga drzim zavgas dok se ne zagreje,ili da mu stalno zavrcem i odbrcem saf od lera.poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan sutra ispocetka,da ako bude palio pod sauhom nevolim da mu budem dadilja i da ga drzim zavgas dok se ne zagreje,ili da mu stalno zavrcem i odbrcem saf od lera.poz Sam si odgovorio!Imaš višak goriva,verovatno visok nivo pa po malo preliva zato ne trpi sauh već traži više vazduha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
irakovic 2 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan jedino sto mi nije jasno na postavljenoj slici plovak lezi na naopako okrenutom telu.u jednom od foruma sam procitao da se zazor meri tako da lim na plovku ne sabija iglicu u sebe,a ako se pusti kao na slici on je definitivno sabija,i menja se zazor u nekoliko milimetara.koji od ova dva merenja da koristim.poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan jedino sto mi nije jasno na postavljenoj slici plovak lezi na naopako okrenutom telu.u jednom od foruma sam procitao da se zazor meri tako da lim na plovku ne sabija iglicu u sebe,a ako se pusti kao na slici on je definitivno sabija,i menja se zazor u nekoliko milimetara.koji od ova dva merenja da koristim.poz Aj da te razuverim.Ovo je slika iz Haynes-Honda manuela :neznam:Više verujem manuelu nego forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
irakovic 2 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala,sutra vece javljam rezultate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 18, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prvoj slici sa crevom jel ono nivo iznad spoja casice i karba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Na prvoj slici sa crevom jel ono nivo iznad spoja casice i karba? Da,zavisi od proizvođača i modela karburatora.Na mojim keihin treba da bude tačno na spoju a nalazio sam kod nekih drugih +2 i -2 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
irakovic 2 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam mogao da navucem vagres na solje jer su ravne(nepostoje sisice-ravne su na otpustu benzina).ustelovao sam nivoe iz pocetka prvo na17(ali na toj meri limcic plovka toliko prilazi iglici da ona nema nikakav rad osim na onoj maloj igllici koja ima oprugu i koja je sastavni deo vece iglice.nastelovao sam nivo na 16mm kako bi imao bar 1mm hoda.odvio sam safove smese na 2,1/4.dobio sam lakse paljenje bez sauha i bez gasa,samo treba drzati dugme paljenja dok ne sastavi.ali to jos nije to.cim se povuce sauh on odmah prestaje da se javlja,a kada upali ako se povuce sauh momentalno se gusi,i gasi.uradio sam ponovo vakume i ustelovao da razlika izmedju (1i4),i (2i3) bude 0,2.mnogo je mirniji i stabilniji rad.Ali sta da radim sa sauhom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ti je filter vazduha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
irakovic 2 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan nov,bio je kn,ali nije odrzavan pa sam ga zamenio.dizna koja otvara benzin za sauh na vrhu karburatora pusta benzin pred leptir klapnu.mora vazduh da uzima odnekle da bi napravio dobru smesu.s obzirom da se gusi siguran sam da uzima benzin,i da treba da dodam gas da bi sagoreo visak posto ga ugusim sauhom.mislim da mu fali vazduh za sauh,a kuda to ide zabole me mozak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Ne sme to tako.Višak goriva goreće svećice,trošiće ko tenk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
irakovic 2 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan on u sustini radi dobro samo treba da mu osposobim sauh,a po meni taj da kazemo deo ima problem jer ubacuje samo benzin a nigde vazduha.ostalo funkcionise,dam mu jaci gas on neizbacuje crno sto znaci da nema viska benzina lepo sagoreva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
irakovic 2 Napisano Februar 24, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan irakovic Danas, 10:45 AM Problem resen,u "servisu" prani karburatori,a majstori izvadili plovke i ostavili po strani da ih dodlbra vila ocisti.Na plasticnim nosacima plovaka na donjem delu u solji je ubacena dizna za napajanje kanala benzinom od sauha.3 od 4 zapusile.Karb kliner,igle za ciscenje dizni i "OPA"-pali pod sauhom i dize turazu do cak 4000obrtaja.POZDRAV I HVALA NA UKLJUCIVANJU NA TEMU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 24, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sam ti rekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smartbiker 0 Napisano Mart 29, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za sve,,imam problem sa svojom makinom,,gsx f 600,sve je bilo ok dok nisam odlucio da zamijenim korpu kvačila i puž koji odvaja ako me razumijete,,motor je palio sve ok bilo i kad sam sastavio sve fino,,da upalim inece,,karburatore sam ocistio ,,kade su bile jako prljave,,nekad hoće da pukne prilikom verglanja,,vergla kao lud ali nikako da ulovi,,dal je moguce da je inpulser otisao k vragu ili pak da masina nije u fazi,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 29, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj svecice,ili nisi nastelovao karbove,ali promeni svecice za pocetak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da si zeznuo nesto sa nivoom goriva, pa dizne za sauh ne dohvataju gorivo u loncetu. Nisi bas detaljno opisao simptome, mozda imas i mnogo goriva, kako ga uopste upalis, kako posle radi. Velika verovatnoca je da je ipak nivo goriva problematican. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Diznice za saug se nalaze na skroz donjem delu plovaka,odnosno skroz donji deo casice,tako da to nije mogao 99% zeznuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...