Snake 06 7 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, dugo me nije bilo Situacija je sledeca; u septembru 2011 godine u Smederevu mi je oduzeta Honda CBR924, stranac. Jbg, uzeo od burazera ne znajuci da je stranac, i obzirom da sam mislio da je sve regulatore- ode motor. E sad,ja sam sve te silne sudske pozive izbegavao, a sve u nadi da ce mi to zastariti u septembru ove godine. Motor sam otplatio burazeru, tako da sam od njega digao ruke, i sad mi on kaze da mu je javio neki pandur tamo iz Sd da ce motor ici na licitaciju krajem meseca, pa me zanima ima li neko informaciju koliko ta pocetna cena moze da bude, jer se u tu procenu ama bas nista ne razumem? Pa,ako nije nesto mnogo da ga uzmem nazad. Motor je 2004 god,i stajao je 2 godine na suncu,snegu,kisi i vetru Dakle, koliko moze da bude pocetna cena na licitaciji motora u tom rangu, i eventualno (manje bitno pitanje) da li taj carinski preksaj zastareva nakon 2 godine? Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 15, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupiš motorno vozilo na carinskoj licitaciji imaš pravo na redovnu registraciju, čak i da nema broj šasije i motora. Zato ti nije bitno da li zastareva. Pitanje je u kakvom je zaista stanju takav motor koji je stajao napolju dve godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan koja je to honda 924 2004 god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Februar 15, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pravi bratski odnos, svaka mu cast. Batali taj motor jer nema nista gore od stajanja i to jos napolje po kojekakvim vremenskim uslovima a ako si pametan valjda si batalio i tog "brata". Kolika god da bude cena nema razloga da se upustas u to i po meni daleko bitnije je pitanje zastarevanje prekrsaja nego koliko ce motor kostati. Zelim ti srecu i uspeh u resavanju nastalog problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 15, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti siguran da ti je on brat ? Ja bi reko da je on brat tvog najgoreg neprijatelja ( proda ti nelegalan motor - uzme novac, motor ti oduzme policija a ti treba da odgovaraš za carinski prekršaj . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Pravi bratski odnos, svaka mu cast. Batali taj motor jer nema nista gore od stajanja i to jos napolje po kojekakvim vremenskim uslovima a ako si pametan valjda si batalio i tog "brata". Kolika god da bude cena nema razloga da se upustas u to i po meni daleko bitnije je pitanje zastarevanje prekrsaja nego koliko ce motor kostati. Zelim ti srecu i uspeh u resavanju nastalog problema Pa na to sam i mislio kad sam rekao da me zanima da li zastareva taj prekrsaj i nakon koliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti siguran da ti je on brat ? Ja bi reko da je on brat tvog najgoreg neprijatelja ( proda ti nelegalan motor - uzme novac, motor ti oduzme policija a ti treba da odgovaraš za carinski prekršaj . Druze to je sad irelevantno, postavio sam dva konkretna pitanja: koliko bi za takav motor mogla da bude pocetna cena i da li zastareva prekrsaj. Drzimo se toga, to sto sam ja zaglibio sto rodbinski sto finansijski nema veze s temom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan koja je to honda 924 2004 god? Mislio sam da niko nece pitati nisi ni ti bas morao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Što te interesuje početna cena? Hoćeš opet da ga kupiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ja to ne bih kupovao; imaš ovde na forumu primera da je čovek kupio auto od države pa mu ga policija ponovo oduzela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pitam zato sto postoje honde cbr 954 koja je zadnja serija 2003 godine i 929 koja je zadnja serija 2001godine ali za 924 iz 2004god nisam ni cuo da postoji niti mislim da postoji. E sad jos jedan problem sa tim licitacijama, ako je motor neregulani stranac to jest ako nije regularno ocarinjen itd , motor i ako prodaje drzva je regularan samo u srbiji. Jbg deluje kretenski i smsno ali kad smo banana drzava, bukvalno ti prodaju motor i kazu da mozes da ga vozis samo u srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan nema roming 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Što te interesuje početna cena? Hoćeš opet da ga kupiš? Pa da,ako ne bude neka enormna cena uzeo bih ga nazad. Repsol boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan pitam zato sto postoje honde cbr 954 koja je zadnja serija 2003 godine i 929 koja je zadnja serija 2001godine ali za 924 iz 2004god nisam ni cuo da postoji niti mislim da postoji. E sad jos jedan problem sa tim licitacijama, ako je motor neregulani stranac to jest ako nije regularno ocarinjen itd , motor i ako prodaje drzva je regularan samo u srbiji. Jbg deluje kretenski i smsno ali kad smo banana drzava, bukvalno ti prodaju motor i kazu da mozes da ga vozis samo u srbiji. e sad,ubi me ali ne mogu da tvrdim da li je 954 ili 924. Vozio sam ga svega 1.5 dan (bukvalno). To je sad vise preslo u stvar principa- Neka ne sme da se vozi ali neka ga u mojoj garazi i neka cuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Moras da uzmes u obzir da nemas nikakvu prednost na licitaciji,tj,licitiras ga sa drugim zainteresovanim,ko da vise. Imam licno iskustvo,kupovao svoj auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 15, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Od 2004. god. ide RR varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u sustini 94o god. Po papirima se vodi da je 2004, odradjen je drugi ram sa sve plocicom na kojoj se brojevi slazu sa papirima. Hoce li mi reci neko koliko moze da bude pocetna cena ili da umrem u neizvesnosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A da kupis nesto sto nije stajalo toliko dugo, sto nije prepravljano i sto je skroz legalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan A da kupis nesto sto nije stajalo toliko dugo, sto nije prepravljano i sto je skroz legalno? Hvala na savetu, u garazi je vec parkirana jedna R6 2004 god Ovo je vise stvar principa. Ako me razumes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan tesko da neko moze da ti kaze pocetnu cenu pre licitacije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan A gde se odrzavaju te licitacije. ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Osnovna vrednost je verovatno iz kataloga AMSS, ali najbolje da pozoves carinarnicu koja vrši prodaju i raspitaš se o uslovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 18, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Osnovna vrednost je verovatno iz kataloga AMSS, ali najbolje da pozoves carinarnicu koja vrši prodaju i raspitaš se o uslovima. Baš tako + korigovana od radnika carinarnice. Najbolje da nađeš neku vezu na carini pa da se tamo rasapitaš ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8360 Napisano Februar 18, 2013 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Druže zahebi te principe, nemoj da budeš ko oni što se sude za 10 cm međe a sve iz principa. Nekoristi nikome al princip je princip.. Nemoj da lupaš glavu oko toga, kada si već to ostavio iza sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 18, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a,kolko ti je stigo carinski prekrsaj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...