Jump to content

Moto Zajednica

Cao drugari, evo i mene...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: TA 600

Pozdrav drugari i kolege bajkeri,

Evo nakon par meseci gledanja iz prikrajka, doslo je vreme da odvojim vremena da se predstavim i aktivno ukljucim u zivot vase i nase zajednice.

Zovem se Mihailo, iz Beograda sam i imam 30(ak) godina... Eto ispunio sam i tu formu. 0a-smiley.gif Prosle sezone sam od kolege sa foruma pazario svoj prvi motor - Hondu Transalp i time zakoracio u svoje snove. Sto se snova tice, moram da priznam da nikada nisam sanjao kubike, konjske snage, obrtne momente... Sanjao sam putovanja i razlicite ljude koji se na njima mogu sresti; mirise, ukuse, zvukove i slike netaknute prirode, osecaje slobode, obesmisljavanje vremena... Motor sam video kao jednu od mogucih ulaznica u moj svet iz snova.

Nov u svetu motociklizma, ne i dvotockasa... Pre SUS motora, svoje snove sam ostvarivao uz pomoc samo jedne konjske snage, a unutrasnje sagorevanje je ipak imalo jedno drugo, za nijansu neprijatnije znacenje... 0a-smiley.gif Bicikl sam smatrao idealnim prevoznim sredstvom... Omogucavao mi je da osetim vetar, miris sume, ubod pcele 0ljut2.gif, omogucavao mi je izuzetnu interakciju sa lokalnim stanovnistvom, a opet sam bio u mogucnosti da savladam znacajno vece razdaljine nego sto bih to mogao peske... Moja biciklisticka "karijera" je kulminirala 2010. godine kada sam izmedju ostalog obisao manastir Hilandar s jedne i centralnu Evropu i malo sire s druge strane, a sve to opisao u svom blogu: www.pedalanje.com.

U medjuvremenu se uozbiljila i profesionalna karijera koja mi godisnje ponudi 3-4 nedelje slobode, a to je ipak premalo da bi se biciklom savladale ozbiljnije destinacije... Vreme je za karijeru motocikliste!

I eto... prosle godine kupih svog Transalpa, osedlah ga, i u drustvu svog, za sada jedinog bjb prijatelja, Borivoja Krmka obidjoh 3500km po Makedoniji i Grckoj... Kad nadjem vremena bice i o tome reci u sekciji Putopisi... Do tada srdacan pozdrav!

1zdravo.gif1zdravo.gif1zdravo.gif

P.S. Ne zamerite na malo duzem predstavljanju... Proveo sam neko vreme uzivajuci u putopisima naseg kolege Furious Pande, pa sam izgleda zakacio neki virus opsirnog pisanja... 0a-smiley.gif

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja