boban milojevic 1 Napisano Februar 12, 2013 U prolazu, 38 postova Lokacija: paracin Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko na prodaju auspuh nov ili polovan bez blokade za apriliju 125 rs 2000 godiste jer moj nije odgovarjuci za moj motor pa ga moram menjati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Februar 13, 2013 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovaj sa oglasa,mozda ti odgovara Tekst koji želiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od mito 125 ako ti odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban milojevic 1 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 38 postova Lokacija: paracin Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa neznam da li to moze da pase kod mene ja imam na motoru od aprilije af1 pa su mi rekli da nije odgovarajuci za moj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam celu takvu,auspuh 50e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban milojevic 1 Napisano Februar 16, 2013 U prolazu, 38 postova Lokacija: paracin Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan al to nov ili polovan ako je polovan mnogo mi je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan verovatno je nov za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban milojevic 1 Napisano Februar 16, 2013 U prolazu, 38 postova Lokacija: paracin Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan danas je sve moguce i nista me nemoze toliko iznenaditi tako bolje pitati nego skitati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je kriza za pare,da znas da je nov mnogo skup,moj je polovan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...