SHONED 022 7 Napisano Decembar 7, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Juce 06.12.2007. u Com Trade zgradi na novom beogradu se predstavila slovenacka firma koja se bavi preradama i izradom unaikatnih motora koji oduzimaju dah.Ljubazni gosti su nam predstavili pet motora koji zaista oduzimaju dah.Svaki je prica za sebe i njihove performanse i dizajn nikoga ne ostavljaju ravnodusnim.Pogotovo je njihova cena ta koja je zaparala oko!cena preradjenih motocikala krecu se od 20000e do koliko ti masta dozvoli cenu.nekoliko slika i tehnickih podataka malo kasnije! sto se tice agregata koriste s&s ,h-d agregate cak i jedan porsche agregat.svi motocikli imaju vazduzno podesivo ogibljenje.vise podatako o ovome na njihovom sajtu http://www.dreamachine-motorcycles.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2045 Napisano Decembar 7, 2007 Teoreticar ..., 12118 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ovi motori odvratni. A ovo mucno celjade je trebalo nahraniti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6659 Napisano Decembar 7, 2007 Enduraš, 6507 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jao bre Lalajko ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 7, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast ljudima na umeću i majstoriji! meni se najviše dopada ovaj tamno sivi mada nisam neki ljubitelj ovakve vrste motocikala. i malo mi nije jasna poenta motocikla koji ne može da se koristi, ovaj motor na prvoj slici ima 2000ccm i rezervoar od max 5litara. radijus kretanja, hmmm, kretanj - šta je to. inače još jednom - svaka čast ljudima na umeću! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Decembar 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ovi motori odvratni. A ovo mucno celjade je trebalo nahraniti... africa je najlepsi motor!!! Al kad bi se zajebavaLi, ha ha ha!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 7, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ovi motori odvratni. A ovo mucno celjade je trebalo nahraniti... Hahaha....to je bilo prvo sto sam rekla kada sam ih sve lepo pogledala. Devojke su neuhranjene! Bljak... A motori su odlican ukras za neku vilu, ili ogromnu bastu...Prakticnost = 0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 7, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan dobro dobro, ajde sad vi debeljani, nemojte da prozivate devojku samo zati što je fit. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6104 Napisano Decembar 7, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma riba i nije losa,,,al kako se ova cuda voze po nasim putevima???mislim jel to neko uopste vozi ili su za ukras??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 969 Napisano Decembar 7, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja takav dizajne ne volim ali ljudima skidam kapu i cestitam na znanju umecu i entuzijazmu iliti ne zelim da komsiji crne krava.I pretpostao sam da ce srpski licemerni duh nadvladati pricu o dizajnu i performansama neceg sto ne vidjamo cesto kod nas. Ili je kawasaki ninja sve sto postoji..... ;D :o malo postovanja za razlicitost imaju s moje strane. Da ih vozim ne zanima me, da su majstori - jesu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Decembar 7, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . . . . . . . . . . . . . . . . . Bem ti posao i nocnu smenu kad nemozes ni da odes,sivi je fenomenalno fenomenalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...