alexanto 4914 Napisano Februar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dajte svoj komentar iskljucivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "cuo sam", "rekli su mi" i slicno. Odgovorite na sledeca pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima bice istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tacno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motorciklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlicne kocnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odlican položaj vozaca, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kocnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nesto slicno u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo prica o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takodje, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti pažnju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Poželjno je da ubacite i JEDNU fotografiju SVOG motora (ne slike sa net-a) Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: 2009. Samo da napomenem da je moj model 300Ri, nadam se da nije problem. 2. Vreme provedeno na motorciklu: Kupio sam ga prosle sezone i imam nameru da ga vozim jos dugo,dugo,.... 3. Šta mi se dopada: Fenomenalan kocioni sistem, koji sa duplim prednjim diskovima zaista kopa u mestu. Potrosnja u gradu 3.2l, na otvorenom 3l. Lakoca pri manevrisanju bez obzira na gabarite. 4. Šta je moglo biti bolje: Mislim da je kao i kod svih istocnih modela, sa izuzetkom japanaca, zavrsna obrada bi mogla biti malo bolja konkretno mislim na plastiku. 5. Moj utisak: Za te novce zaista zahvalna masina. Rame uz rame sa Italijanima i japancima po mom misljenju, uz ove male nedostatke. Da ne ureknem, pu,pu,pu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Februar 19, 2016 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: 2009, takođe 300RI verzija 2. Vreme provedeno na motociklu: jedna sezona3. Šta mi se dopada: Dobro ponašanje u krivinama, mala potrošnja, udobnost, jednostavno održavanje.4. Šta je moglo biti bolje: Zaštita od vetra nije baš najbolja na RI modelu zbog manjeg vizira u odnosu na obični Xciting, i pri većim obaranjima u krivinama kači centralni štender ponekad.5. Moj utisak: Odličan skuter, prilično živahan, pogotovo za kraća putovanja i grad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...