joska 63 Napisano Jun 17, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Idem danas za Futog,pa prolazim kroz NS,svraticu u voby house da vam uslikam sta imaju u ponudi od kofera.Naravno,ako mi dozvole da slikam po radnji. Nije bas usput,ali posto se vec drugi put ponavlja ovo traganje za koferima,reko` aj` da vam ucinim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima ideju gde da nađem bočne kofere? Zoltan iz Temerina na svojoj Jawi ima odlične i ogromne bočne kofere, pa ga pripupitaj gdje ih je nabavio i po koliko koštaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 17, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam,Zoltan je kofere kupio od Joseph B-a.Ali bolje ga pitajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ovakvi su zakon http://digilander.libero.it/cuoccimix/mz150.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan To su originalni Pneumant koferi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Joska je u pravu, drugi put se piše o tome jer nema teme o opremi. Ubio sam se dok sam našao tekstove koje pamtim a oni tek na 29. strani. Otvaram temu za MZ opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ViktoR1 0 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da ne znate mozda gde ima da se nadje guma 3.50 - 18 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u Trayalu,oni ih prave i dosta su dobre.Ne kosta preko 1000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan E da, meni je napred trajalka 3.25 i super se drzi na putu a pristupacna joj je cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je napred 3.25 samo što je kramponski profil, bučna je i trese, nije za asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan dolazi neko u kikindu ovog vikenda? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=220&Itemid=63 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 19, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razmisljao,Kikinda ili Indjija al ipak idem u Indjiju to mi je tu blize,kroz sumu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 20, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan vujo,,,samo za tvoje oci.... al ne plin nego prikolica... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 21, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ih al' se crni, to je poso'! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 21, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vid'o, zesca je boja nego kod mene, MAT do dzdza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 21, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan @ Pikaso Eto mene u Svilajncu kada bude Vuja dolazio,znaci stize bravica a ti oladi nekog Lav-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 21, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan @ Vuja Nisam ispratio sta se izdesavalo oko opruga za kocnicu prikolice,mislim da imam oprugu negde na tavanu-da se penjem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 21, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Duki Miki Jawa je zaboravio da pošalje na vreme. Stigli su mu neki skuteri pa ih prodaje na kilo, narod samo kupuje... Drumskalisica ima opruge ali mu se nisam javio, sve čekam zadnji čas da vidim da li će doći od Mikija. Ako nije problem pronađi ti te opruge pa ako ne stigne od Mikija da ja mogu za Svilajnac, ne bih da mi put zavisi od poštara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 21, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je do toga mozes oma za Svilajnac,samo mi reci-tebi treba jedna ili dve ?Jednu imam sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju obe jer nije za motor nego za prikolicu pa nemam stare, sve ostalo može novo da se kupi ali opruga nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dve nemam sigurno,cini mi se da na motoru ide jedna po dobosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vikendom sam obično sluđen, deca su samnom a sada su prilike vanredne jer sam obilazio lekare, bolnice, jurio injekcije... Jedna je opruga nego ja ne razmišljam, eto šta je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 22, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce bio u Indjiji, nosio oprugu ( jednu ), al nisi se javljao , a nisam nasao nikog iz BG-a ko te zna, i tako opruga bila na susretu, al se i vratila kuci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je hitno, ima raznih "deliveri" firmi i za 300 kinti moze se poslati u istome danu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 22, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan U cetvrtak verovatno idem za Cacak i Kraljevo , pa mogu poneti opet oprugu ako se ne snadjes. Dogovorimo se, sacekas me negde usput, i resen problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...