Vuja 36 Napisano April 14, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan E hvala Bogu pa sam se danas lepo navozao. Nema trzavica, kiše, snega, sranja kojekakvih, samo upališ i teraš bez cilja i plana. Lepota. Sad mi je pomalo krivo što sam vozio zimus, seo sam namršten na motor, sve sam razmišljao šta će me snaći: da vidimo koliko ću sada pokisnuti, evo ovde sam pao zadnji put a ovde predhodni, sajle mi nisu podmazane, koliko smem da budem tvrd na prednjoj kočnici... A sad - ništa, sedneš i teraš, nema brige, nema sekiracije. Ma milina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano April 15, 2013 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan ma nema opustanja puna koncentracija i teraj bilo leti bilo zimi uvek ima nekoga ko hoce da te pokupi namesti ne vidi . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 15, 2013 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja teram Jawu battaru samo curi - jurimo...citavih 30!! Doduse i Honda se juce malo razgibala po predelima Gornje Resave... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 15, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Registracija me ukupno izašla 6.500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 15, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ..."Juriš 30 kada si raskantao mašinu.".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano April 15, 2013 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Registracija me ukupno izašla 6.500. Sa tehnickim pregledom ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 15, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan A i to nije prošlo bez problema. Kada sam uradio tehnički i sve poplaćao saznam da mi je "onemogućeno" da registrujem motor, sistem ne prihvata izmene registracije. Odem u policiju na Zvezdari ali ništa, ni njima nije omogućeno da menjaju podatke. Onda odem u Ljermontovu sa pitanjem: ako me policija juri onda nema potrebe za tim jer sam tu, ne krijem se, ne bežim... I motori su mi čisti, proveravao sam i ovde i napolju iako mi takva provera nije išla u prilog dok sam na putu. Za auto sam prvi vlasnik a kupljen je pre 7 godina od uvoznika, ne vidim razlog bilo kakve blokade. Onda mi kažu da je registracija nemoguća jer je motor bio odjavljen. Međutim pošto sam ja vlasnik a koliko znam sem vlasnika vozilo niko drugi ne može da odjavi onda je valjda njihova greška u pitanju. Nisam dobio nikakvo objašnjenje. Oni znaju da je sve čisto i uredu i izvinjavaju se zbog neprijatnosti. :neznam: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 15, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Registracija me ukupno izašla 6.500. Sa tehnickim pregledom ili...? Sve zajedno. Ako registracija istekne duže od mesec dana onda je obavezna promena tablica a to košta još neke pare preko ovoga. Kod mene nije prošao rok, trudio sam se da registrujem na vreme jer su redovi za izdavanje tablica užasni, jeftinije je platiti odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano April 15, 2013 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Registracija me ukupno izašla 6.500. Sa tehnickim pregledom ili...? Sve zajedno. Ako registracija istekne duže od mesec dana onda je obavezna promena tablica a to košta još neke pare preko ovoga. Kod mene nije prošao rok, trudio sam se da registrujem na vreme jer su redovi za izdavanje tablica užasni, jeftinije je platiti odmah. Aha... Pa fino. Znaci da je stvarno pojeftinilo. Ma nema cekanja i ja cu odmah registrovati i miran sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 15, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Registracija me ukupno izašla 6.500. Sa tehnickim pregledom ili...? Sve zajedno. Ako registracija istekne duže od mesec dana onda je obavezna promena tablica a to košta još neke pare preko ovoga. Kod mene nije prošao rok, trudio sam se da registrujem na vreme jer su redovi za izdavanje tablica užasni, jeftinije je platiti odmah. Pa tablica bi trebalo da važi sedam godina, što bi ti sad menjao tablicu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 15, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ako se ne registruje 30 dana posle isteka registracije menjaju se tablice, tj. vozilo se automatski odjavljuje. Mene rega sa sve tehnickim kostala 5.500din.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 16, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ako se ne registruje 30 dana posle isteka registracije menjaju se tablice, tj. vozilo se automatski odjavljuje. Mene rega sa sve tehnickim kostala 5.500din.. To je važilo ranije. Za ove nove tablice rekoše da važe 7 godina . :neznam: :neznam: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 16, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sreća je moja što sam sve uradio na vreme pa su tablice bile na motoru. I ovako je odjavljen pod misterioznim okolnostima, još da nisam imao tablice ko zna kako bi izgledalo moje ubeđivanje da motor nisam ja odjavio. No, da nije ove nezgodacije verovatno bih se radovao zato što ima pozitivnih pomaka. Na mestu gde radim tehnički od skoro su ubacili još jedan šalter gde izdaju nalepnice. To prošle godine nije bilo nego su svi morali u Ljermontovu pa u red, ko ne stigne istog dana ima red i sutra pa ispočetka. Sada je ipak bolje, na istom mestu se uradi tehnički, poplaćaju sve takse ali to urade tako lepo, bezbolno, da uplatnice i ne vidim nego samo dam pare a oni popunjavaju... Na kraju "napune" saobraćajni čip na dozvoli i odštampaju nalepnicu pa teraj, nema drugih zajebancija... I naravno, opet gužva. Dok je bilo loše vreme niko nije dolazio a čim se sunce pojavilo svi su se setili da dolaze odmori, 1. maj pa more i eto prilike da se sve uradi na vreme. Usput, gužvu prave i vlasnici automobila sa plinskim uređajima. Bila je neka promena propisa po kojoj valjda atest za plin važi do 5 godina a nakon isteka tog perioda mora opet da se radi. Ljudi su se uplašili drakonskih kazni i navalili da to obave odmah. Komšija je zvao Mašinski fakultet da zakaže pa su mu velikodušno odvojili termin u 1.30. Noću. Verovatno su zbog toga privremeno obustavili taj uslov atesta mlađeg od 5 godina koji je bio obavezan za registraciju. Koliko vidim nisu onolike gužve za idavanje ličnih dokumenata, pasoša i lk.-a, nema redova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 16, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan To je važilo ranije. Za ove nove tablice rekoše da važe 7 godina . Gresis.. informacija je sa tehnickog i iz SUP-a kad sam registrovao motor dosao neki cova kome se upravo to desilo, 30 dana nije registrovao pa mora da menja tablice.. ali kola su bila u pitanju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 16, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Radi se o trajnosti tablica u tehničkom smislu, toliko proizvodjać (3M) reflektujuće folije daje garanciju za svoj proizvod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 17, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Momci kazite mi jel moto berza vise ne postoji u djusinoj ili je sad na nekom drugom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 17, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam tamo na nekoliko koncerata ali nisam video ništa istaknuto, čak ni oglase. Moguće je da Bivolje zna, navraćao je tamo preko dana, blizu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 20, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi cizme za kuma treba da vozi trke pa bi red bio da nevozi bos jel ima neko nesto da proda polovne ili nove broj 42 ili 43 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano April 21, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Данас у Пожаревцу отваранје сезоне Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano April 21, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ишло се до језера Заова Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 21, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Danas krenem sa komšijom da se malo provozam do venca ( Iriški Venac ). Krenemo preko mosta slobode, kad ja u retrovizoru vidim oblak dima iza sebe - reko, ajd možda se ulje staložilo. Stignemo na Venac, ugasimo motore, kad moj MZ se još dimi. Pogledam, a dimi se kraj auspuha - sav zauljen. Onda se setim da sam celu zimu vozio uglavnom po gradu kratke relacije, a i polako ( zbog snega i leda ). Sad vožnja 19 kilometara pun gas , auspuh se zagrejao i izbacio nataloženu masnoću. Kad sam se kasnije vratio kući, auspuh suv ko barut - ko da je od nekog četvorotaktnog motora : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 21, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Isto je se i meni desilo i ubrzo mi je zaribao motor.Ja sam prvo mislio da je se samospalio izduvni lonac,dimio je se kao vozilo za zaprasivanje komaraca i izletale su varnice..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 21, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Neka, neka, samo neka gori... Ja sam se nadao da će mi motor spreman izaći iz zime i prevario se. Nekako sve brže strada, nema nekih važnih stvari ali po lepom vremenu za iste kvarove može da se prođe neuporedivo više kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 21, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Isto je se i meni desilo i ubrzo mi je zaribao motor.Ja sam prvo mislio da je se samospalio izduvni lonac,dimio je se kao vozilo za zaprasivanje komaraca i izletale su varnice..... Kod mene je spalio to ulje iz auspuha i više ne dimi, a varnica nije ni bilo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 22, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Чари вожње двотакташа. Него, још је горе када почне то сагоревање уља, а ради резонанца, па ти "завари" свећицу свако мало са лепом куглицом чађи између електрода. Да пошизиш док не сагори то уље у ауспуху. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...