Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Самарићанин, 794 postova
  • Motocikl: коњусина с педес' коњића

Zato je on onako strog kada se bira naj MZ,ne moze da se utice na njega,ne slusa ni ostale clanove komisije a kamoli narod sto vice sa strane.

K'o da je neki Švabo iz dotiranog filma . . . :lol:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Tamo više garavih nego bledunjavih, kol'o sam ja primetio onomad kad sam bio.

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Evo vratih se ja iz Vienna .

Šeto j a tako jedan dan i op evo ga !!!!

post-2386-0-33072500-1332948168_thumb.jpg

post-2386-0-00994300-1332948188_thumb.jpg

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Juce nna 27 mart,niko se ne seti bajkera...Jedino Mihac u Wieni sa visoko podignutim pesnicama u vazduh....

post-3484-0-17531500-1332953651_thumb.jpg

post-3484-0-17327300-1332953671_thumb.jpg

Nas drug Igor Crni,ostao bez po prsta kaziprsta, uhvatio mu lanac prilikom montaze na MZ.

Zelim mu brz Oproravak.

Priključujem se željama za što brži oporavak bez posledica.

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

U jebem ti...

Čekamo da nam se javi kako je a i nešto ako treba, tu smo...

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone

aman ljudi, znam da djavo ne spava, ali zasto se ne drzite najosnovnijeg pravila - kad radis sa lancem ugasi motor. i moj jedan ucenik je tako najebo. daj boze da se igor sredi bez vecih posledica

aman ljudi, znam da djavo ne spava, ali zasto se ne drzite najosnovnijeg pravila - kad radis sa lancem ugasi motor. i moj jedan ucenik je tako najebo. daj boze da se igor sredi bez vecih posledica

Nisam kazao da je motor radio.A i teško ide da se namesti kad radi.

• MZ Rider, 105 postova
  • Motocikl: mz ts 251\1

Hvala svima na cestitkama i zeljama,nisam ostao bez pola prsta kao sto je mihac napisao,nismo se bas sporazumeli posto me je nazvao 15 min posle operacije ako se tako moze nazvati,a bio sam malo omamljen preparatima koje su mi ubrizgali :jee:

Nisam namestao lanac,ustvari jesam ali ranije tog dana,sve je bilo na svom mestu i spremao sam se da idem da isprobam. e sad,koji me je kurac tero da pipam,stvarno neznam-danas sam tek otisao u garazu,vidim da je zica sto stoji na prekidacu lera otkacena,a stvarno neznam jesam li je hteo pomeriti ili sam je otkino rukom kad mi je uhvatilo prst.

Bilo kako bilo,proslo je i nemoze se vratiti izgubljeno-konacan bilans svega je neverovatan bol protiv koga ni jedan lek ne pomaze i kaziprst desne ruke kraci za skoro centimetar.

Jbg,pametni se uce na tudjim greskama-ja sam ispao jaaaako glup. Nadam se da se nikom nece desiti tako nesto kad procita ovo...

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Glupo je sada da pametujemo,neka je samo za nauk svima nama. Da se ti resis jakih bolova i da krenes kao da nista nije bilo i da na skupu popijemo pivo, ziveo ti nama !

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

Hvala svima na cestitkama i zeljama,nisam ostao bez pola prsta kao sto je mihac napisao,nismo se bas sporazumeli posto me je nazvao 15 min posle operacije ako se tako moze nazvati,a bio sam malo omamljen preparatima koje su mi ubrizgali :jee:

Nisam namestao lanac,ustvari jesam ali ranije tog dana,sve je bilo na svom mestu i spremao sam se da idem da isprobam. e sad,koji me je kurac tero da pipam,stvarno neznam-danas sam tek otisao u garazu,vidim da je zica sto stoji na prekidacu lera otkacena,a stvarno neznam jesam li je hteo pomeriti ili sam je otkino rukom kad mi je uhvatilo prst.

Bilo kako bilo,proslo je i nemoze se vratiti izgubljeno-konacan bilans svega je neverovatan bol protiv koga ni jedan lek ne pomaze i kaziprst desne ruke kraci za skoro centimetar.

Jbg,pametni se uce na tudjim greskama-ja sam ispao jaaaako glup. Nadam se da se nikom nece desiti tako nesto kad procita ovo...

Da Bog da ti to bila najgora i jedina povreda na motoru.

• MZ Rider, 105 postova
  • Motocikl: mz ts 251\1

Hvala :takoje:

Mada sumnjam da ce biti tako,svi smo svedoci divljastva,primitivizma i nedostatka saobracajne kulture koje se dogadja na ulicam svakodnevno od strane vozaca za volanom,mada ima i onih za kormanom koji nemaju bas puno mozga...

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: mz

Ako kazes da si glup ja sam gluplji i to trostruko ja sam osisao tri prsta na levoj ruci na abrikter ima sad i 10god ako ti je za utehu proci ce i od tvoje povrede 10god pa ces se secati kao znas onda kad sam ispao glup0takoje.gif

• Svrati ponekad, 381 postova
  • Motocikl: Suzuki GS500E

I od mene želje za brz oporavak!

Čovek koji prizna svoju grešku i druge upozori na posledice svoje greške, nije glup, već je pametan i dobronameran.

Ja sam prošle godine nosio obeležje na levoj nozi, od zadnjeg nogostupa.Mokra kurbla, malo nepažnje i eto problema.

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Zelim ti brzo ozdravljenje Igore... i ja sam predprosle zime kada sam radio bobber-a isto najebao! Na svu srecu samo mi je bila rasecena jagodica prsta!! Mene je bolelo u pm...kako li je tebi mogu samo da pretpostavim!!

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Da li ste videli oglas Slovenca koji prodaje ETZ 250 , 1300 e ! Covek zaista ceni MZ-a :) , to je OK !

• Svrati ponekad, 381 postova
  • Motocikl: Suzuki GS500E

Da li ste videli oglas Slovenca koji prodaje ETZ 250 , 1300 e ! Covek zaista ceni MZ-a :) , to je OK !

Prosečna plata u Sloveniji 1000 evra + 30 % = 1300 evra = MZ

Prosečna plata u Srbiji 400 evra + 30 % = 520 evra = MZ

Teško će on to prodati u Srbiji.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja