Čika Dule 152 Napisano Mart 28, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Zato je on onako strog kada se bira naj MZ,ne moze da se utice na njega,ne slusa ni ostale clanove komisije a kamoli narod sto vice sa strane. K'o da je neki Švabo iz dotiranog filma . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 28, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Tamo više garavih nego bledunjavih, kol'o sam ja primetio onomad kad sam bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 28, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vratih se ja iz Vienna . Šeto j a tako jedan dan i op evo ga !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 28, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Juce nna 27 mart,niko se ne seti bajkera...Jedino Mihac u Wieni sa visoko podignutim pesnicama u vazduh.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 28, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da grešim negde, mora da pustim brkove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 30, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Nas drug Igor Crni,ostao bez po prsta kaziprsta, uhvatio mu lanac prilikom montaze na MZ. Zelim mu brz Oproravak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 30, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Priključujem se željama za što brži oporavak bez posledica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe želim brz oporavak i da se što pre vrati drumove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 30, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U jebem ti... Čekamo da nam se javi kako je a i nešto ako treba, tu smo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan aman ljudi, znam da djavo ne spava, ali zasto se ne drzite najosnovnijeg pravila - kad radis sa lancem ugasi motor. i moj jedan ucenik je tako najebo. daj boze da se igor sredi bez vecih posledica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 31, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Уф, то боли... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 1, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan aman ljudi, znam da djavo ne spava, ali zasto se ne drzite najosnovnijeg pravila - kad radis sa lancem ugasi motor. i moj jedan ucenik je tako najebo. daj boze da se igor sredi bez vecih posledica Nisam kazao da je motor radio.A i teško ide da se namesti kad radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 1, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa covekom, kako je sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano April 1, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da mu se brzo zacele junacke rane, zelim mu srecan oporavak ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano April 2, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na cestitkama i zeljama,nisam ostao bez pola prsta kao sto je mihac napisao,nismo se bas sporazumeli posto me je nazvao 15 min posle operacije ako se tako moze nazvati,a bio sam malo omamljen preparatima koje su mi ubrizgali Nisam namestao lanac,ustvari jesam ali ranije tog dana,sve je bilo na svom mestu i spremao sam se da idem da isprobam. e sad,koji me je kurac tero da pipam,stvarno neznam-danas sam tek otisao u garazu,vidim da je zica sto stoji na prekidacu lera otkacena,a stvarno neznam jesam li je hteo pomeriti ili sam je otkino rukom kad mi je uhvatilo prst. Bilo kako bilo,proslo je i nemoze se vratiti izgubljeno-konacan bilans svega je neverovatan bol protiv koga ni jedan lek ne pomaze i kaziprst desne ruke kraci za skoro centimetar. Jbg,pametni se uce na tudjim greskama-ja sam ispao jaaaako glup. Nadam se da se nikom nece desiti tako nesto kad procita ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 2, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Glupo je sada da pametujemo,neka je samo za nauk svima nama. Da se ti resis jakih bolova i da krenes kao da nista nije bilo i da na skupu popijemo pivo, ziveo ti nama ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 2, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na cestitkama i zeljama,nisam ostao bez pola prsta kao sto je mihac napisao,nismo se bas sporazumeli posto me je nazvao 15 min posle operacije ako se tako moze nazvati,a bio sam malo omamljen preparatima koje su mi ubrizgali Nisam namestao lanac,ustvari jesam ali ranije tog dana,sve je bilo na svom mestu i spremao sam se da idem da isprobam. e sad,koji me je kurac tero da pipam,stvarno neznam-danas sam tek otisao u garazu,vidim da je zica sto stoji na prekidacu lera otkacena,a stvarno neznam jesam li je hteo pomeriti ili sam je otkino rukom kad mi je uhvatilo prst. Bilo kako bilo,proslo je i nemoze se vratiti izgubljeno-konacan bilans svega je neverovatan bol protiv koga ni jedan lek ne pomaze i kaziprst desne ruke kraci za skoro centimetar. Jbg,pametni se uce na tudjim greskama-ja sam ispao jaaaako glup. Nadam se da se nikom nece desiti tako nesto kad procita ovo... Da Bog da ti to bila najgora i jedina povreda na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano April 2, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mada sumnjam da ce biti tako,svi smo svedoci divljastva,primitivizma i nedostatka saobracajne kulture koje se dogadja na ulicam svakodnevno od strane vozaca za volanom,mada ima i onih za kormanom koji nemaju bas puno mozga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 2, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da uveselim temu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 2, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ako kazes da si glup ja sam gluplji i to trostruko ja sam osisao tri prsta na levoj ruci na abrikter ima sad i 10god ako ti je za utehu proci ce i od tvoje povrede 10god pa ces se secati kao znas onda kad sam ispao glup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano April 2, 2012 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na cestitkama i zeljama,nisam ostao bez pola prsta kao sto je mihac napisao,nismo se bas sporazumeli posto me je nazvao 15 min posle operacije ako se tako moze nazvati,a bio sam malo omamljen preparatima koje su mi ubrizgali Nisam namestao lanac,ustvari jesam ali ranije tog dana,sve je bilo na svom mestu i spremao sam se da idem da isprobam. e sad,koji me je kurac tero da pipam,stvarno neznam-danas sam tek otisao u garazu,vidim da je zica sto stoji na prekidacu lera otkacena,a stvarno neznam jesam li je hteo pomeriti ili sam je otkino rukom kad mi je uhvatilo prst. Bilo kako bilo,proslo je i nemoze se vratiti izgubljeno-konacan bilans svega je neverovatan bol protiv koga ni jedan lek ne pomaze i kaziprst desne ruke kraci za skoro centimetar. Jbg,pametni se uce na tudjim greskama-ja sam ispao jaaaako glup. Nadam se da se nikom nece desiti tako nesto kad procita ovo... I od mene želje za brz oporavak! Čovek koji prizna svoju grešku i druge upozori na posledice svoje greške, nije glup, već je pametan i dobronameran. Ja sam prošle godine nosio obeležje na levoj nozi, od zadnjeg nogostupa.Mokra kurbla, malo nepažnje i eto problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 3, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brzo ozdravljenje Igore... i ja sam predprosle zime kada sam radio bobber-a isto najebao! Na svu srecu samo mi je bila rasecena jagodica prsta!! Mene je bolelo u pm...kako li je tebi mogu samo da pretpostavim!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 5, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste videli oglas Slovenca koji prodaje ETZ 250 , 1300 e ! Covek zaista ceni MZ-a , to je OK ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste videli oglas Slovenca koji prodaje ETZ 250 , 1300 e ! Covek zaista ceni MZ-a , to je OK ! Prosečna plata u Sloveniji 1000 evra + 30 % = 1300 evra = MZ Prosečna plata u Srbiji 400 evra + 30 % = 520 evra = MZ Teško će on to prodati u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...