Sr3ck0 2224 Napisano Januar 19, 2012 (promenjeno) Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @drumskalisica Нашао сам упутство али је у комплету великом 57GB свега и свачега. Скида се а кад буде јавићу ти. На списку је и оно што тражиш. Да ли ће тако стварно и бити не могу гарантовати... ЕДИТ: На жалост због вируса мој антивирус је прекинуо скидање... Прерано сам се порадовао... Promenio Januar 19, 2012 član Sr3ck0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 19, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Међутим, можда ће ти требати шема инсталације: image hosting Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 19, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @drumskalisica Нашао сам упутство али је у комплету великом 57GB свега и свачега. Скида се а кад буде јавићу ти. На списку је и оно што тражиш. Да ли ће тако стварно и бити не могу гарантовати... ЕДИТ: На жалост због вируса мој антивирус је прекинуо скидање... Прерано сам се порадовао... Hvala za semu instalacije - sigurno ce trebati ( ako nista drugo - kontrole radi ). Ako ti uspe ovo da skines - javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 19, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Cika Dule, Skorpija@ Mislim da bi peške imao frku da idem po onoj nedodjiji. Lijo@ Tek sada sam ukapirao prepravku na prikolici sa kojom si dovukao Hondu. DO OO je resenje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 19, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lijo@ Tek sada sam ukapirao prepravku na prikolici sa kojom si dovukao Hondu. DO OO je resenje ... [/i][/size][/font] Pa to mi je nekako bilo najelegantnije resenje da obicnu tovarnu prikolicu prepravimo da u njoj moze lepo da se voze i motori i teret - po potrebi ! :zvizduk: :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 19, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za semu instalacije - sigurno ce trebati ( ako nista drugo - kontrole radi ). Ako ti uspe ovo da skines - javi. Радим на томе... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra kupovina, čestitam. Super je to, važno je da se slaže i slaže i da ih je sve više i više... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Super si prosao,bice to lepo motorce.Zaista dobro resenje na prikolici,da ne mora da se registruje odmah bi sebi napravio jednu,posto vec imam kuku na dzeti.Vidim dovukao si je Ladom Nivom,ruski ti je manjac sila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 20, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Super si prosao,bice to lepo motorce.Zaista dobro resenje na prikolici,da ne mora da se registruje odmah bi sebi napravio jednu,posto vec imam kuku na dzeti.Vidim dovukao si je Ladom Nivom,ruski ti je manjac sila... Pici Lada - kano da je " Gorska vila " ! :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Радим на томе... На жалост неможе... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 20, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Радим на томе... На жалост неможе... Daj link, pa će vidimo nešto da oposlujemo tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 20, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Cika Dule, Skorpija@ Mislim da bi peške imao frku da idem po onoj nedodjiji. Ni peške! Ma 'de bre, to sve nenormalno! Bolje je na morencetu. Ovamo 'ladno mLogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Napredujem, polako ali sigurno... :zdravo: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 22, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sto KN filteri? imas original kutiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Радим на томе... На жалост неможе... Daj link, pa će vidimo nešto da oposlujemo tu. Ма неће! Пробао сам три пута... Има још 5 коментара и сви до једног се жале да скидање стане на 41.9% и неће никако даље, а упутство је у тој другој половини, на жалост! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 22, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Dobro onda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tema o Skupu miruje a ne bi bilo dobro da posle brzamo zbog cajtnota pa da se zbog brzanja diže tenzija pa da se ne daj Bože zaoštre odnosi... A još uvek ima fore da lagaaano odradimo sve kako valja, bez nervoze i zatezanja. Ustvari, biće sve sjajno kao i svaki put jedino što sve to može laaaganao a ne na silu i mrcvarenje. Nego, VEST: Zvanično sam obavešten da nam se prijatelj Svakak ŽENI. Ženi nama poznatu Ivanu, ovde kao MelloLeitao, a venčanje će biti 29. februara ove godine. Zanimljiv datum, a? Ja sam se oženio 8. marta da ne bih zaboravljao na godišnjice braka ali eto, ima još konstruktivnih ideja. O nihovoj vezi i međusobnoj privrženosti detaljnije u temi sa linka: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/9808-prica-o-jednom-vlasniku-jednog-emze/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo veselo !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 25, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 25.01.2012..negde oko 16:20h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 25, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan U'vatilo i tebe k'o ono mene onomad iz noćne smene. 'Alal vera "skijaš". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 25, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Skijam, sankam ali da priznam, nije mi bilo sve jedno. U glavnim ulicama je OK ali u ovom mom Žarkovaćkom ogranku Garmišpartenkihena je zajebano kada ne radi žićara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 26, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo smo Vule i ja uterali Crnca u zgradu na 3. sprat. Ušao je u lift na točku i sada je tu, pred vratima, mogu ponešto da čačnem. Treba da nastavim instalaciju za zadnje migavce, otkinulo mi se gazište kurble, zamenio bih menjačko ulje a možda i ulje u viljušci mada nije nužda ali eto... Još kad ne bih bio lenj, što je teško, onda bih skinuo satove i odneo kod tahografa, lepo bi bilo da rade... Nažalost razmišljanja idu ovako: - želja mi je da izvučem struju na neki konektor kako bi se prikolica napajala, - zbog milijardu puta kraćenih žica ne radi zadnji desni migavac - iz automata štopa ručke počupane su žice - još uvek nemam Joškino paljenje a po ovom vremenu ne bih za Temerin I sve to kad saberem nije mi do života pa ništa i ne radim. Mada nemam ni gde. A i nikakav sam majstor. Uz to, nemam garažu pa ni alat. Ništa bre nemam nego ko magarčina, samo sednem i teram. A loš je to pristup, zime kao da nije ni bilo. Nema veze kada se zima završava, ako pogledamo kako ide onda je jasno da sezona 2011. i 2012. nisu odvojene. Dešava se po par dana da nije dobro voziti ali se onda nastavlja kao do tada. Hladno, jebi ga, ali može se na kraće relacije, nije samo za put ali po lokalu je super. Za sređivanje motora ostalo je vremena još do kraja Februara, Mart je za iznenadne kvarove a kada se u Aprilu skrate suknjice onda su druge brige na dnevnom redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 26, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, nemas garazu, nisi neki majstor, ali mozes kod kineza da kupis za nekih 1000 dinara i komplet kljuceva, nekoliko srafcigera, kombinirke, cekic . Taj alat mozda i nije nekog kvaliteta, ali za tvoje " majstorstyvo " bi trebalo da je dovoljan . Pa, malo po malo - resis neke stvari na motoru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 26, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lijo, šta je sve pokvario bez alata, zamisli šta može sve da uradi sa alatom.Da ne pominjem samopovredjivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 26, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Svako se uči dok je živ, pa makar malkice i bolelo hehehehe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...