Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 1, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan puno sumi mislim da bi te pare ti korostio sa mz nekoliko desetina godina za benzin i za popravke a mozda bi i nesto ostalo da se popravi krov i neki deo kuce Sad moras polako u krivinu nema niza i naglo pustis kvacilo mene kardan zezno 2-3 puta tako samo prokliza tocak.. Ako nije tajna koliko si dao za BMW-a ? Bravo za odgovor... PS. Ko kaze da bi vozio MZ-a da imam te pare??? (naravno imao bi MZ-a kod kuce) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 1, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ne proklizava zbog kardana već zato što ima jako motorno kočenje, Šumi, bre Ja mislim (ispravite me ako grešim) da je najveća razlika između lanca i kardana u održavanju, tj. da je kardan mnogo bolje rešenje, što se tiče vožnje, pominjali su mi da ume da "baci dupe", mada to i nema neke logike... e bas zbog kardana.. preko kardana se direktnije snaga motora prenosi na tocak, a kod lanca ima gubitaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...kod lanca ima amortizacije!! :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 1, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Uf smrzo sam se vozio sam bmw a 100 km do garaze tu ce prezimiti, sad sam to radio i nikad vise nazebo sam, ali mirno spavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Novembar 3, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Mala šala: De me nadje hahaha!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 3, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Preturao po tvojim fotkama sa putovanja i kada sam video fotke, nisam mogao da odolim, ziveo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 7, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, šta ima novo? Padoh u iskušenjue da okrećem telefone pa se zapitam a zašto tako, šta fali ovde? Hondu sam preko Bokilicevog prijatelja ubacio u kombi pa je završila kod njega. Neka je, neka spava. Crnca smo radili ali ga nismo završili. Crko je akumulator, slavinica se napunila raznog đubreta a karburator je bio pun vode i neke odvratne bele pihtijaste skrame. Onda crče i ručica gasa, deo koji treba da poteže sajlu. To je crklo od silovanja, motor stoji napolju i neka teška stoka je toliko navrtala gas da se sve sjebalo. Sajlu smo zamenili ali bez ručice ništa nismo mogli da uradimo jer glavi ili ispada i dalje. Sad sam već nervozan zbog motora, nemam više osećaj da mi motor treba nego da ga želim ispravnog i osedlanog, samo da zajašim. I gledam čežnjivo kada prolazim pored hotela Moskva. Prva vožnja će mi biti do Moskve, da popijem kafu i parkiram Crnca pored Terazijske česme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 7, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, ko se vozi svaki dan? Podrazumevam da svoje dnevne potrebe za prebacivanjem obavlja sa motorciklom, odlazak na posao, zavrsavanje poslica ili svrckanje? Kada je vec Vuja pomenuo sredjivanje voznog parka da najavim nesto novo u Zverinjaku do duse, jos je u razmatranju ali.......: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 8, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Novembar 8, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ja samo da se javnem. Sto se tice MZ-a tu je sve kako i treba da bude.Ovih dana se bavim farbanjem i sredjivanjem zastave 128 a krenulo je i da se radi, hvala onom gore! Vujo ako mozes da nabavis rucicu gasa od Tomosa BT 50 preporucujem ti je. Ja je imam od kad i motor, ima dobar uvodnik sajle a na nju se bez problema srafi prednja kocnica i posuda za ulje. Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 8, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde krecis u sred zime??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 8, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde krecis u sred zime??? Pa u garaži il', daj Bože, u komori. Bole njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste primetili novi automat u kafeu? Ubaci novcic i pokreni zabavu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Novembar 10, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde krecis u sred zime??? Pa u garaži il', daj Bože, u komori. Bole njega... smirglanje, gitovanje (ali samo neophodno, malo), spric git u dvoristu ispod nadstresnice a boju sam naneo u radionici prijateljevog prijatelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Novembar 10, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, izgleda da pocinje zimski san Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Zverko lepo ce da izgleda mada si me bacio u razmisljanje kakva je ovo masina sa uljnim hladnjakom uvijena i krpe kad ono delovi od mz na polici bas sam se istripovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 10, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde krecis u sred zime??? Pa u garaži il', daj Bože, u komori. Bole njega... smirglanje, gitovanje (ali samo neophodno, malo), spric git u dvoristu ispod nadstresnice a boju sam naneo u radionici prijateljevog prijatelja xexexe Tako i treba - samo borbeno!!! Pozdravljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zverko lepo ce da izgleda mada si me bacio u razmisljanje kakva je ovo masina sa uljnim hladnjakom uvijena i krpe kad ono delovi od mz na polici bas sam se istripovo Evo jedne fotke da ne mucis oci.Nabavio podkrila i blatobran i sada treba da krene gradjevina. U iscekivanju sam prednjeg i zadnjeg trapa, alu felne sa diskovima.Zatim zahvat na masini, posle 2 godina ....Kada krenu ozbiljniji radovi, kacim izvestaj sa forkama u mojoj temi.Bice to jedan uredan i fini ETZ-GPZ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Novembar 10, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da ti ubrzam desavanje ! Da li bi bili interesantni Tockovi (felne) GSX-R , 18" , Par ali bez diskova !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jigoro cano@: Cekam prvo odgovor za trapove od od gpz-a... Pogledajte ovo, kakv GP, kakv Rosi, Lorenco i ostali .... http://www.youtube.com/watch_popup?v=AxHzwWndtvk&feature=youtu.be 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 11, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Novembar 11, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Moj MZ gotovo da zavrsio sezonu, poslednja voznjica bila do Vrsca na zurkicu, mozda bude jos koja, samo ako potraje ovo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 11, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve veze ima vreme, samo da nije sneg.Ja teram brata skutera svaki dan. Vidi ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 11, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je pokusaja sa ovom loptom pre par godina u BiH... ali su odustali! Cuo sam da nije problem voziti koliki je problem napraviti loptu kako valja!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 11, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ispasce jos etz kratak a po meni je jedan od duzih motora oceli zadnji tocak ici pozadi da isprati rep Mada ako ces iskreno nekako mi je zao promeniti originalni izgled pogotovo sto je tvoj 100% originalan moje misljenje Ovi momci u cirkusu su bas hrabri mada mislim da kad krenu nama sto gledamo sa strane izgleda strasno ali njima unutra kao da voze beskonacnom trakom (nesto mnogo mislim u poslednje vreme) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...