Đenka 120 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno su dva ali će verovatno biti jedan ceo i jedan u delovima Slike popodne,moram u firmu da malo štrajkujemo Crni MZ jeste dosta zapušten ali ide ko mećava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 20, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan jeeeeeee ja sam nasao problem velike potrosnje.. sad skinuo manjerke sa nosavem i zadni kofer + stalna oprema unutar manjerki 25kg.. to znaci kad se vozim prazan kao da imam 110kg.. zato je i potrosnja 4,9 a u jasenovo + 7kg majica + sator vreca i ostale sitnic, 15kg... = 132kg + vetar u lice.. = 5,4 potrosnja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 20, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan kako je sad ruzan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan jeeeeeee ja sam nasao problem velike potrosnje.. sad skinuo manjerke sa nosavem i zadni kofer + stalna oprema unutar manjerki 25kg.. to znaci kad se vozim prazan kao da imam 110kg.. zato je i potrosnja 4,9 a u jasenovo + 7kg majica + sator vreca i ostale sitnic, 15kg... = 132kg + vetar u lice.. = 5,4 potrosnja.. Šumi samo ja na motoru opterćenje konstantno 100kg +sve ostalo sa bisagama =110kg otprilike pa mi je potrošnja da kažemo 4lit.na otvorenom putu naravno kad sam vratio standardni filter i pomerio igicu šibera kao što si mi rekao. Sa onim spoljnim difuzorom je meni iznosila potrošnja do Jasenova 5.5lit sa otprilike ukupnom masom od 130 kg. Testiraj ga pa ćeš da vidiš koliko će pasti potrošnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 20, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Sta su ti planinsko/brdski krajevi, drvca za zimu spremljena !!! Tako treba Sumenko!!! Nema zime za tebe hihihihih !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam svratio na Bubanj potok i pored 3 ili 4 motora bio je i ovaj : Čovek valjda iz Valjeva,u saobraćajnoj piše MZ Enduro,i snaga 22,dal kw ili ks nemam pojma,a cena evro po kubiku ili 250 evra đuture. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 20, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Šumi samo ja na motoru opterćenje konstantno 100kg +sve ostalo sa bisagama =110kg otprilike pa mi je potrošnja da kažemo 4lit.na otvorenom putu naravno kad sam vratio standardni filter i pomerio igicu šibera kao što si mi rekao. Sa onim spoljnim difuzorom je meni iznosila potrošnja do Jasenova 5.5lit sa otprilike ukupnom masom od 130 kg. Testiraj ga pa ćeš da vidiš koliko će pasti potrošnja. testisao sam MZ-a sad pre neki dan do guce i nazad, ima na fb par slika.. uzbrdo nizbrdo sve tako.... imao sam samo ja + 20kg manjrki potrosnja 4,9 Danas skinuo manjerke eMZa poleteo ali je mnogo ruzan i nestabilan... Jbg ako hocu da mi motor ideeeeeeee onda mora i da torooooosi.. a pre sa nekim krsem od karba (sjeban vijak za ler gorivo pa neznam koliko je bio pritegnut) potorsnja 4.. ali problem sto taj karb nije bio moj tako da neznam, kako je bio nastelovan... (ovaj krs od karburatora.. ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 20, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Šumi samo ja na motoru opterćenje konstantno 100kg +sve ostalo sa bisagama =110kg otprilike pa mi je potrošnja da kažemo 4lit.na otvorenom putu naravno kad sam vratio standardni filter i pomerio igicu šibera kao što si mi rekao. Sa onim spoljnim difuzorom je meni iznosila potrošnja do Jasenova 5.5lit sa otprilike ukupnom masom od 130 kg. Testiraj ga pa ćeš da vidiš koliko će pasti potrošnja. a da meni je do jasenova potrosnja bila 5,8 a iz jasenova duplo manje.... oko 5 stil voznje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 20, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam svratio na Bubanj potok i pored 3 ili 4 motora bio je i ovaj : Čovek valjda iz Valjeva,u saobraćajnoj piše MZ Enduro,i snaga 22,dal kw ili ks nemam pojma,a cena evro po kubiku ili 250 evra đuture. Ovo je masina od MZ - a na ramu od CZ 250 Enduro . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam svratio na Bubanj potok i pored 3 ili 4 motora bio je i ovaj : Čovek valjda iz Valjeva,u saobraćajnoj piše MZ Enduro,i snaga 22,dal kw ili ks nemam pojma,a cena evro po kubiku ili 250 evra đuture. Ovo je masina od MZ - a na ramu od CZ 250 Enduro . I sa papirima od Tomosa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 21, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam svratio na Bubanj potok i pored 3 ili 4 motora bio je i ovaj : Čovek valjda iz Valjeva,u saobraćajnoj piše MZ Enduro,i snaga 22,dal kw ili ks nemam pojma,a cena evro po kubiku ili 250 evra đuture. Ovo je masina od MZ - a na ramu od CZ 250 Enduro . I sa papirima od Tomosa... i nevidljivim kvacilom... (automatik) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ma pravi unikat:sve na daljinski pocevsi od kvacila,kocnica prednje,zadnje itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Tražio sam od prodavca da ga upali ali on kaže šta vredi da palimo kad nemože da se proba jer probušena prednja guma,ali ide ko đavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 21, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Tražio sam od prodavca da ga upali ali on kaže šta vredi da palimo kad nemože da se proba jer probušena prednja guma,ali ide ko đavo U mestu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 22, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ovi su gori od nas izgleda da se spremaju i oni za skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Jun 22, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! turaj ovo na grupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jun 22, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Ovi su gori od nas izgleda da se spremaju i oni za skup :lol: Da nije Vuja nešto organizovao :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jun 22, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Da li ide neko u Bor na skup ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Otkricu tajnu u vezi sledeceg okupljanja MZ Sveta, ovo nas ceka: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 22, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ahahahahhahahahhahahahhahahhaaaa.... a ne, ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Jun 22, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Da li ide neko u Bor na skup ? Jel sad za ovaj vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 23, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ljubav dva motora na prvi pogled: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 23, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jun 23, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Da li ide neko u Bor na skup ? Jel sad za ovaj vikend Nije skup u Boru ovog vikenda , već sledećeg 1.2. i 3 jula . Moto skup u Zaječaru se održava zajedno sa Gitarijadom na istom mestu gde je bio i prošle godine 4.5. i 6 avgusta 2011. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Jun 23, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan kako bre, pa u kalendaru pise 12-13-14??? sta se koj djavo desava sad??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...