Čika Dule 152 Napisano Jun 15, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Upoznao ovu legendu, cini mi se da i dalje ima najbolje cene za MZ-Jawa delove.. Miki Jawa Cisto sumnjam da je jeftiniji od Gabora Boga mi jeste. U najgoru ruku iste cene kao kod Gabora. Lično sam se uverio. A za razliku od Gabora, pride ima na ponudi uvek neke polovne, a proverene i dobre delove, po povoljnim cenama. Jednostavno čovek ne voli da šiša. (valjda zbog toga što i sam nema kosu xexexexe) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 15, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ciko, posalji mi broj Mikija na PP bas mi trebaju neke sitnice pa da uporedim cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Miki je drugarčina. Jedan je od prvih koji su počeli da rade MZ-Jawa delove i u tom poslu je do danas. Ima polovne i nove delove a ima i neke druge kombinacije pa preko njega može dosta toga da se završi. Miki slavi Sv.Iliju a po njegovom slavlju je Ratkovo postalo poznato. Bajkerskih svadbi ima u zadnje vreme sve više ali je Mikijeva slava potpuno takve ikonografije samo je jedinstvena kao i on sam. Slavu mu krasi i defile, bend pred kućom, otvorena kapija danju i noću... Dobar čovek, domaćin, gazda i jedan od retkih koji neće da zajebu u ova smutna vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 16, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sve istina, to za Mikija. Saradjujem vec nekoliko godina sa njim, nikad ni jednog tracka sumnje a kamoli zajeba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Jun 16, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan istina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Sve istina, to za Mikija. Saradjujem vec nekoliko godina sa njim, nikad ni jednog tracka sumnje a kamoli zajeba Od pocetka uzimam delove od njega i vise nego zadovoljan sam! Do sada mi je i dosta puta menjao delove ako pogresim i to bez reci,cak je drugaru zadnji put zamenio presvlaku za sediste iako nije uzeo kod njega! Uglavnom sve naj,naj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 16, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Miki je drugarčina. Jedan je od prvih koji su počeli da rade MZ-Jawa delove i u tom poslu je do danas. Ima polovne i nove delove a ima i neke druge kombinacije pa preko njega može dosta toga da se završi. Miki slavi Sv.Iliju a po njegovom slavlju je Ratkovo postalo poznato. Bajkerskih svadbi ima u zadnje vreme sve više ali je Mikijeva slava potpuno takve ikonografije samo je jedinstvena kao i on sam. Slavu mu krasi i defile, bend pred kućom, otvorena kapija danju i noću... Dobar čovek, domaćin, gazda i jedan od retkih koji neće da zajebu u ova smutna vremena. A kako se na slavu Ne poziva , idemo na slavu kod Mikija!! Da se ne pretvori to u Ivkovu slavu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 16, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Miki je ZVAO. I to više puta. Bude tamo dosta ljudi a on voli goste, voli da ih je što više. Ma domaćin čovek, za primer, tih dana celo Ratkovo je u znaku motociklizma a dolaze ljudi sa onim što imaju: sopstvena izrada, japanci, kinezi, trajkovi... Nas, Jawaroša i Rusa je najmanje a to potpuno nema logike jer je Miki ove 2T različitosti uklopio još u vreme kada su ulične trke bile obavezne, kada su se podrazumevale... Uopšte nije loša ideja da odemo do njega. A ume da se pretvori u Ivkovu slavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan ima li delove za ruse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 16, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ga na forum.. kaze da mora da ovlada internetom.. Uzeo je moj broj da ako nesto zapne zove u pomoc.. ima i nekog sestrica vicnog racunarima, pa videcemo Vujo, blagovremeno nas obavesti o Mikijevoj slavi.. pa da lepo banemo coveku edit: ima delova i za pente, kosacice, skutere i treba zvati pa pitati.. ako nema u radnji, mozda ima u izlogu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 16, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Vlajko, k`o ziv ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 16, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 16, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se cisti auspuh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 16, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jebote, kakav fles.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Zamislite scenu da smo na skupu u Jasenovu svi poskidali auspuhe i krenuli da duvamo Oni panduri u stajadinu bi pali u nesvest 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 16, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan duvaj duvaj kad vozis ki dekica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 16, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 16, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo se Zoran i ja malo provozali do Madjarske, pa da to malo podelim sa vama. Svratili smo do gospodina Wendela koji je poznat po tome sto kupi polovnog Simsona ( mladji brat MZ - a ), pa ga restaurira i vrati u fabricko stanje ( a zna da ispolira i ono sto fabrika nije predvidela, pa motori budu i bolji od fabrickih. U svom posedu ima nekih 7 - 8 Simsona razlicitih godista i modela, jednu Cepell - Danuviju 125 i jednog MZ - a 250 ES . Pa da krenemo od MZ -a : Danuvija 125 : Na Danuviji je gospodin Wendel napravio inovaciju, dodao je na polugu kvacila jos jednu polugu, tako da kvacilo po potrebi moze stisnuti nogom: U istoj prostoriji sa motorima se nalazi i ovo : Simson: Gospodin Wendel sa svojim motorima : Noviji Simson: A svratili smo i do majstor Janosa u susednom mestu gde sam uslikao ovaj ES 150 sa stitnicima za noge ( mozda se neko odluci da napravi nesto ovakvo ) : Janosev Simson : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 17, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan duvaj duvaj kad vozis ki dekica.. ...Suuuumiiiii :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 17, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan duvaj duvaj kad vozis ki dekica.. ...Suuuumiiiii :zdravo: Salim seeee.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 18, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima polovno srediste lamele za etz 150 nek javne! Lijane fotke su strava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jun 19, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim,Anin MZ dovežen u Zaječar Meni suđeno da kupujem motore koje su jahale plavuše sledeći motor kupujem sa gazdaricom,komplet 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 19, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim,Anin MZ dovežen u Zaječar Meni suđeno da kupujem motore koje su jahale plavuše sledeći motor kupujem sa gazdaricom,komplet Cestitam!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 19, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim,Anin MZ dovežen u Zaječar Meni suđeno da kupujem motore koje su jahale plavuše sledeći motor kupujem sa gazdaricom,komplet Cestitam, sad znaci imas dva MZ-a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 20, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim,Anin MZ dovežen u Zaječar Meni suđeno da kupujem motore koje su jahale plavuše sledeći motor kupujem sa gazdaricom,komplet Davaj i slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...