Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Sta to nama konkretno znaci???Dok ne saznam to vezbam drevnu vestinu ispijanja piva. Cim navezbam, kurcicu se na nekom nasem okupljanju.

post-3484-0-53131900-1307139172_thumb.jpg

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Danas gledam kroz prozor i vidim neka dva tipa kako mi se motaju oko prikolice za auto. Gledam ja njih, kad jedan nesto pise i na kraju mi nalepi na prikolicu neku papircinu, pokupe se i odu. Sidjem ja, uzmem onaj papir, kad tamo kao upozorenje N.N. licu ( to sam ja ) da uklonim moju NEREGISTROVANU prikolicu, jer po nekoj gradskoj odluci - ne smem da je drzim na parkingu ispred zgrade jer nenamenski koristim komunalnu povrsinu. Ako je ja ne uklonim - uklonice je oni bez odgovornosti ako je budu ostetili prilikom uklanjanja, a ja cu snositi troskove uklanjanja, kaznu i jos sta uspeju da mi natovare. Eto vam razloga zasto su uveli registraciju lakih prikolica - Novi harac. Il da platis registraciju za nju, il da platis troskove uklanjanja ( jer ne smes da je vuces kolima jer nije registrovana. A gde da je stavim kad zivim na petom spratu ?

• Svrati ponekad, 381 postova
  • Motocikl: Suzuki GS500E

Danas gledam kroz prozor i vidim neka dva tipa kako mi se motaju oko prikolice za auto. Gledam ja njih, kad jedan nesto pise i na kraju mi nalepi na prikolicu neku papircinu, pokupe se i odu. Sidjem ja, uzmem onaj papir, kad tamo kao upozorenje N.N. licu ( to sam ja ) da uklonim moju NEREGISTROVANU prikolicu, jer po nekoj gradskoj odluci - ne smem da je drzim na parkingu ispred zgrade jer nenamenski koristim komunalnu povrsinu. Ako je ja ne uklonim - uklonice je oni bez odgovornosti ako je budu ostetili prilikom uklanjanja, a ja cu snositi troskove uklanjanja, kaznu i jos sta uspeju da mi natovare. Eto vam razloga zasto su uveli registraciju lakih prikolica - Novi harac. Il da platis registraciju za nju, il da platis troskove uklanjanja ( jer ne smes da je vuces kolima jer nije registrovana. A gde da je stavim kad zivim na petom spratu ?

Ima toga i kod nas.Komunalni policajci (čitaj gradonačelnikova policija) napisali papir i lepe na moj neregistrovani Yugo parkiran ispred zgrade ali ne na ulici,samo ja nisam hteo da čekam da odu već strčim (sa trećeg sprata) i lepo ih priupitam čime će da odnesu yugića kad ja pouzdano znam (radim u tom javnom preduzeću gde je jedan deo firme parking servis a drugi deo đački prevoz) da zbog blokade računa od desetak miliona dinara moja firma već nekoliko meseci nema para da registruje kamion pauk.Jedan od njih pozove nekog na mobilni i posle par sekundi počinju da se smeju,uzimaju onaj papir od yuga i jedan mi kaže - fala brate na obaveštenju nismo ni znali da pauk nije registrovan-,seli u džip Dačiju Duster i odoše.

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Ovde su svi novi i registrovani, investiralo se u pljačku. Oteraju auto na plac Parking Servisa gde je ležarina abnormalno skupa, često je iznos veći od onoga koliko vredi auto koji odnesu. To opet ne spašava vlasnika koji nemože da kaže "eto vam auto", mora da plati koliko su mu razrezali pa eto njemu njegov auto inače naplatu vrše sudskim putem.

Parking mesta nema dovoljno što znači da kola ima previše. U saobraćaju dosta ljudi strada pa se ulice sužavaju da bi se pravile gužve i da niko ne bi vozio. Tamo gde može da se vozi naređaju ležeće policajce pa naprave da opet nemože.

Kako ima pametnih ljudi čudo jedno.

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone

pa da, odnesu auto nekoj sirotinji na koju mogu da se izivljavaju, a nepropisno parkirane audije ne smeju ni da pogledaju >:(

@djenka

jel vam jos gradonacelnik onaj jarac (izvinjavam se ovim zivotinjama, poredim ga sa njima zbog brade) sto pre 6 god (tad ja radio tamo) nije teo da da pare za djacke kartice? :lud:

@djenka

jel vam jos gradonacelnik onaj jarac (izvinjavam se ovim zivotinjama, poredim ga sa njima zbog brade) sto pre 6 god (tad ja radio tamo) nije teo da da pare za djacke kartice?

Jeste taj,Boško,nažalost još uvek.

I ja kao i Vuja,pišem-brišem-pišem-brišem i nikako da sročim a da ne umešam politiku.

Kada bi i opština o nama vozačima mislila kao i škole,bilo bi sve u redredu.

post-7404-0-02489600-1307198938_thumb.jpg

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Da Vam malo razbijem politicku diskusiju :)

AMBIKA klip (Indija) nakon nepunih 100 kilometara... e to je za je*anje majke !! <_< <_< <_<

gFStx_klipresize.jpg

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

a kako si nasao da je pukao ? ponovo skidao cilindar.. 1nanana.gif

a i ulje je u pm. posle 100km ovoliko cadji.. 1lud.gif meni posle 3000 imalo toliko.. 1mda.gif

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

slabo poznajem ovu masinu dali neko zna nesto vise o rotax masini koju koristi mz

NEUNISTIVA!!!!!!!!!!!! I Jawa je imala tu masinu, i BMW 650f.. 0takoje.gif

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Da Vam malo razbijem politicku diskusiju :)

AMBIKA klip (Indija) nakon nepunih 100 kilometara... e to je za je*anje majke !! <_< <_< <_<

Za Ambiku me nista ne cudi. Jednom sam trebao da ugradim njihov klip, kad on nece - zaglavljuje. Uzmem , premerim ga, a on siri na vrhu, a uzi na dnu - a treba da je obrnuto .

<br />ljudi zamislite! u  austriju ima motor za prodaju mz silverstar 1300evrica, neznam sta da radim dali da ga kupim ili ne<br />
<br /><br /><br />

Scorpion ti se ne sviđa a ovaj ti se sviđa !

Nemoj bre Peco da nam staješ na muku (mislim na besparicu).

Takvog motora u Srbiji nema (neko bi ga već primetio da ga ima),i neverujem da neko može da ti da savet iz iskustva.

ljudi zamislite! u austriju ima motor za prodaju mz silverstar 1300evrica, neznam sta da radim dali da ga kupim ili ne

Dugo bi se voleli, ih.

rotax masine su odlicne, ne bi se bmw brukao sa njima da ne valjaju :zvizduk: ne bi trebalo da pogresis, i ram i masina je nemacka tehnologija, a zna se, problem je bio dok je bog izmislio svabu, a posle je svaba izmislio sve ostalo :takoje:

Tja-pih. Rotax Austrijski, BMW nemacki.Poslednji put kada je naporavljena ta kombinacija svet je dobio II svetski rat. BMW poslednjih produkcijskih godina ima reklamacija vise no za svo svoje postojanje. F650 u koga je ugradjena ta masina od Nemackih proizvoda ima samo znacku cak i Bosch far se pravi u Kini.Sve komponente su donesene van nemacke. Cak je i Tomos pridoneo pomenutom modelu aluminijumskim delovima iz svoje livnice. Posle euforije posto je se model pojavio, vlasnici po Evropi su se brzo otarasili tog modela.Dosta ne artikulisan rad, osetljiv na oduzimanje gasa, ne elastican. Zamena ulja zahteva zonglersko ekvilibristicke vestine, solidno velika potrosnbja goriva u odnosu na konkurenciju.Model sa 5 ventila, ne potrebna egzibicija fabrike.Videcemo kako ce se pokazati naslednik, 800.

Voleo bih da sam probao MZ-a sa pomenutim agregatom.Ako bolje pogledamo ni on se nije zadrzao dugo u proizvodnji....

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

a kako si nasao da je pukao ? ponovo skidao cilindar.. 1nanana.gif

a i ulje je u pm. posle 100km ovoliko cadji.. 1lud.gif meni posle 3000 imalo toliko.. 1mda.gif

Cudno zvonio nakon par predjenih km-a... :neznam:

Bokilic je sumnjao da udara u glavu pa sam rasturio i imao sta da vidim... >:(

A ulje je Dolmar... jos ovo benzina sto ima u rezervoaru i prelazim na Galax-ovu polusintetiku!!

Voleo bih da sam probao MZ-a sa pomenutim agregatom.Ako bolje pogledamo ni on se nije zadrzao dugo u proizvodnji....

pa ako cemo bolje da pogledamo nista posle etza se nije duze zadrzalo u proizvodnji. :Mina: a bmw ima reklamacije bas zato ssto se delovi ne prave u bmwu nego u gornjim pi*dincima. no kako god, agregat f650 je u principu najmanje zastupljen sa reklamacijama (na stranu sto ja ne smatram bmwom nesto sto nije boxer, ili bar polovina od istog)

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet

koliko sam svatio nema delova orginalnih kvarova ima pitam se dali da ga kupim pa da se svaki dan dvoumim dali da sednem na es a ili na silver stara pa na posao velika je to dilema, aljubav prema es je velika dva podruma puna delova za es i pitam se sad sta da radim , sta biste vi na mom mestu, da znate samo da ja idem na posao svaki dan sa esom,

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

koliko sam svatio nema delova orginalnih kvarova ima pitam se dali da ga kupim pa da se svaki dan dvoumim dali da sednem na es a ili na silver stara pa na posao velika je to dilema, aljubav prema es je velika dva podruma puna delova za es i pitam se sad sta da radim , sta biste vi na mom mestu, da znate samo da ja idem na posao svaki dan sa esom,

Ako imaš pare kupi motor a ES-a čuvaj. Dva motora nisu previše, brzo se navikneš.

Da sam imao mogućnost da kupim 1000 SF nikada ne bih uzeo Hondu.

A da budem iskren i dalje gajim nadu da će se to desiti, kad tad.

Kupi Skorpiona za pocetak, bices zadovoljan sa hendlovanjem a manje kosta i vise ih ima.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja