Vuja 35 Napisano Maj 1, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ja odo sutra na nekom skupu u tirol. Slikaj tamo da vidimo šta se dešava. Sigurno nećeš biti jedini sa MZ-om pa slikaj i one druge da vidimo kakvi su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 1, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan ja odo sutra na nekom skupu u tirol. Slikaj tamo da vidimo šta se dešava. Sigurno nećeš biti jedini sa MZ-om pa slikaj i one druge da vidimo kakvi su. Vujo probu di se,probu di se. Džoni ne vozi više MZ,video si mu alu na skupu.On MZ i dalje voli (jel tako),ali tera besnoga kera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 1, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan izdrzao je 500km samo sajla od km izgleda pukla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 1, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan sliko ja Vujo pa se umorio, svakakvih je bilo, samo jedam mz nazalost i to dedin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 1, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan vujke vidi sto nadoh dobru ribu, prava bajkerka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 1, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan sliko ja Vujo pa se umorio, svakakvih je bilo, samo jedam mz nazalost i to dedin Moram da priznam da mi se to ne sviđa. Šta se dešava po Beču, da li ih srećeš po ulicama? Zanima me koliko ih je ostalo u upotrebi a da nisu konzervirani ili muzejski primerci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 2, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Mene me interesuje kakve komentare si dobio od ostalih ucesnika? I vidi ti js Vrsacke tablice!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Mene me interesuje kakve komentare si dobio od ostalih ucesnika? I vidi ti js Vrsacke tablice!! nisam bio unutra sa motorom, mislio sam da je zabranjen saobracaj, posle sam primetio da sam mogao ali je bilo kasno morao sam da se vratim u bec bio sam daleko 250km, ali dok sam se parkirao, okupila se raja oko njega ali ja ne reagujem na to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan sliko ja Vujo pa se umorio, svakakvih je bilo, samo jedam mz nazalost i to dedin Moram da priznam da mi se to ne sviđa. Šta se dešava po Beču, da li ih srećeš po ulicama? Zanima me koliko ih je ostalo u upotrebi a da nisu konzervirani ili muzejski primerci. Vujo ja sam 5 godina ovde, jednog ts150 sam video i vise nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Maj 2, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan kakva je situacija sa ostalim modelima MZa ima li njih po becu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 2, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ...okupila se raja oko njega ali ja ne reagujem na to... Nisam ni sumnjao da je tako. MZ nije motor zbog koga će komšija da te mrzi, nije atraktivan da ćeš na njega da skineš najbolju ribu na svetu... Sa MZ-om je najlakše steći prijatelje koji takođe nisu opterećeni kompleksima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan kakva je situacija sa ostalim modelima MZa ima li njih po becu pa kazem samo jednog sam video ts. ovde ima pucha najvise to voze austrijanci. ne da su skupi nego vise kostaju nego oni stari bmw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Videsmo se Lisac i ja juce na skupu u Sremskoj Mitrovici,bese fino. Caskamo tako nas dvoje kad eto ga i Fruskogor@c! Liscevog MZ-a bih poznala medju hiljadu ali Fruskogorac uglancao svog pa se ne moze poznati. Bilo je fino na skupu,posle mi je bilo zao sto ne ostadoh da prespavam. Nagrada u obaranju ruku je opet u mojm rukama (tuca je zamalo izbegnuta i ako su obe strane bile spremne za okrsaj.. ) ;D. Rekli mi ovi moji bajkeri sto su snimali finalno obaranje da ce da me stave na youtube pored Kristijana Golubovica A nagrada je vaucer u vrednosti 100 evra za tattoo! A bez Turbopedje nista nije moglo proci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Taman ja rzvuko petom na pravcu i pred krivinom prikocim i da ga bocnem u 4 kad noga ode u prazno.Ispala mi poluga menjaca i ja onako petom na pola kvacila do kuce pa ujutro kad svane u potragu posto je po ovom mraku nisam pronasao, a sobzirom da je bilo oko 100 km ko zna dal cu je i naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1696 Napisano Maj 2, 2010 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Procitajte dobro ovu temu (opusteno, kratka je ;D ), i pogledajte slike malo bolje... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=54244.msg816081#msg816081 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan nasao!!! treca slika, malo viri iznad kutije... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2669 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan i Ja sam odmah zapazio ,ali sam pomislio da su možda satovi od ovih motora što su u sanducima isti takvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pikaso nasao sam semeringe i to dva para,jedni su originalni-bivsi vlasnik kupio jos ko zna kad i nikada nije zamenio,ja kupio jedne pre neku godinu i nikada ih nisam zamenio.Zakljucak-ide MZ i sa propalim semerinzima na viljusci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pikaso nasao sam semeringe i to dva para,jedni su originalni-bivsi vlasnik kupio jos ko zna kad i nikada nije zamenio,ja kupio jedne pre neku godinu i nikada ih nisam zamenio.Zakljucak-ide MZ i sa propalim semerinzima na viljusci. Ma ne mogu "propisali" semerinzi MZ-u nista, zverka je to...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da li između jednih i drugih ima uočljive razlike u materijalu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan O daaaaaa daaaaaa itekako,na originalnom je opruga-elasticni prsten unutar semeringa duplo deblja nego na ovom novijem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Procitajte dobro ovu temu (opusteno, kratka je ;D ), i pogledajte slike malo bolje... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=54244.msg816081#msg816081 Pokojni deda (koji je bio moto mehanicar) ostavio naslednicima gomilu alata, motora, delova... Pored 11 komada neotpakovanih Norton-a, nekoliko Triumpha i jos kojih motora ima i MZ-osa ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Blago naslednicima, mada su oni vec organizovali aukciju i vrlo verovatno prodali veci deo ovog blaga!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan AAJOOOOJJJJJJ :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Gledam Silver Star i ocimo ostadose tamo. Kako je to lep motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...