Bokam 51 Napisano Novembar 24, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da sam ti pomogao i sretno na polaganju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Novembar 25, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da prolazis voznju iz prve!! Sretno Floyd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uopšte ne sumnjam u Floyda a komisija se izlaže ozbiljnom riziku, mogu gadno da se obrukaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Novembar 25, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! recite mi da li su nogare (centralni stender) iste i za etz 150 i 251? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Struja je od matika 12v, folter vazduha, lanac, tankpad, maska i jos sitnica su resene ostale retrovizor, km sat i nogare za suvozaca (sve kupljeno samo da se namontira). Sutra u sup po tablicu!!! :D:D:D:D Od cega je ta maska, i kako svetli far????? I ako ti nije problem koja sijalica ide???? pozZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! recite mi da li su nogare (centralni stender) iste i za etz 150 i 251? Nisam imao 150-icu ali mislim da jesu. Nego ako imaš mogućnost da biraš onda uzmi metalni štender jer ovaj aluminijumski ume da pukne. Naročito ako se sedi na dignutom motoru, al' ajd' sad objasni ljudima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Novembar 25, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Maska je polisport univerzalna svetli ko ludo, sijalica je 12/25/25 i svetli ko luda. Cena oko 5000 din . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 25, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! recite mi da li su nogare (centralni stender) iste i za etz 150 i 251? ETZ 125, ETZ 150 i ETZ 251 imaju iste centralne nogare ( aluminijumske ). Jedino ETZ 250 ima razlicite - metalne . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Novembar 25, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Fala ! Ako ko ima il naleti na neki nek javi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Floyde mislim da je najbolje da pocinkujes zice,jeftino a odlicna je zastita.Jedan moj drug je pravio zice od prohroma,pa ih je ispolirao i ispalo je odlicno.Ne znam koliko ga je kostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Novembar 26, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Fali mi jos jedan kilometar pa da zaokruzim na 6000 km ove godine a kako je vreme malo cu i da prebacim a onda priprema za sneg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Makiceeeeeee!! Jel' dolazis sutra u Svilajnac ?? P.S."Razbicemo Vas" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Novembar 27, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan D O L A Z I M O I N E PLASIMO VAS SE! :o ;D :o Dolazimo da pobedimo i popnemo se na I mesto na tabeli! Sutra se resava ko ce da prezimi na I mestu! Derbi! Utakmica pocinje u 19h! Dolazis da navijas za nas i da se veselis ili da gledas i places kao i svi drugi navijaci u sali? Radnicki,Radnicki,Radnicki!!! Ja da se plaism komaraca nosila bih peckalicu! ;D Idemo do pobede! NajJaci samo opstaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazis da navijas za nas i da se veselis ili da gledas i places kao i svi drugi navijaci u sali? Da uradi taj jednu sportsku reportažu i da nam ovde okači pokoju sliku. Ih kakav je, ko' političar, sve su strane njegove, on uvek pobeđuje. :D TS Chopper bi mogao da se oglasi, da vidimo šta se dešava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Novembar 27, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan D O L A Z I M O I N E PLASIMO VAS SE! :o ;D :o Dolazimo da pobedimo i popnemo se na I mesto na tabeli! Sutra se resava ko ce da prezimi na I mestu! Derbi! Utakmica pocinje u 19h! Dolazis da navijas za nas i da se veselis ili da gledas i places kao i svi drugi navijaci u sali? Radnicki,Radnicki,Radnicki!!! Ja da se plaism komaraca nosila bih peckalicu! ;D Idemo do pobede! NajJaci samo opstaju! Jel' ocete peske da se vracate u gudure Obrenovacke, kod tetka Soke, sto kaze moj prijatelj Pustolov!! Hahahahahaa :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Novembar 27, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno "celava' guma je danas Zamenjenaaaa!!!!. Danas bio do Duke u Jagodinu, bre, i na pijaci kupim Trajalovu 3.00 !! Ali pre toga u nekoj trgovini nadjemo neku , pazi dimenzije, 3,25 ??? Nikad cuo za tu numeru. No sve jedno 1.000 din. i nova gumaraba legla na prednji tocak , lepota!!! Mada malo treska, verovatno nije lepo legla??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika izmedju obicnog i lux modela i koji vise traje a koji manje trosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nastojimo da što manje otvaramo novih tema pa se o njima, kao i o postojećim, dogovaramo. Sve ide u mehaniku, elektriku, ono što vidiš... ili neobavezni Caffe. Ovu uvodim u kafanu, po značaju pitanje mi nije za novu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro,necu vise! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan D O L A Z I M O I N E PLASIMO VAS SE! :o ;D :o Dolazimo da pobedimo i popnemo se na I mesto na tabeli! Sutra se resava ko ce da prezimi na I mestu! Derbi! Utakmica pocinje u 19h! Dolazis da navijas za nas i da se veselis ili da gledas i places kao i svi drugi navijaci u sali? Radnicki,Radnicki,Radnicki!!! Ja da se plaism komaraca nosila bih peckalicu! ;D Idemo do pobede! NajJaci samo opstaju! Ma nemate sanse, "razbice" vas nase devojke... ;D ;D Ma ja sam totalno "off-sport" i sto se tice gledanja i stos e tice slikanja, ali doci cu veceras da navijam za ZRK "Radnicki" Svilajnac i za Makicu iz ZRK "Radnicki" Obrenovac ;D Neka pobede najbolje!!!!(a to su Svilajncanke ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Novembar 28, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Polecemo u 15:30 i dolazimo da se igramo rukometa sa vasim Svilajnackim devojkama! Neka ovo bude pravi derbi a onaj ko bude imao vise srece,znanja i vece srce neka pobedi! Vidimo se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put Makice (i ostale devojke ) pa se gledamo veceras...bicu ja pored linije sa fotoaparatom (ako me sudije ne izbace ;D ;D)! Sve najbolje...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Novembar 28, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Vidimo se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemojte da venemo pored monitora, javite nam što pre šta se desilo... Znamo koliko života mačka ima ali znamo i šta je na kraju ubilo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u skripi sa vremenom, tako da ne verujem da cu odgledati celu utakmicu... Makice a koliko odprl. traje jedna rukometna utakmica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...