DUKI 215 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bas to,far za Golfa 500 din-nov i lepo svetli i traje,provereno.Amortizer 18 eura,zubcasti kais 600 din,manzetna 270 din u ful pakovanju(osiguraci,selne,mast)... itd da ne nabrajam dalje.Ko nema da kupi novo,polovan VW je majka,vozim se u njima vec 10-ak godina,sa Polom za 6 godina 105 000 km,menjao jednu sponu,dva amortizera,jednu pumpu za gorivo i jednu za vodu(sve sam sam zamenio).Sve oko 100 eura,pa ni nov auto me ne bi tako posluzio. A slika na avatru je sa puta za Ovcar banju,foto majstor Mihac kao suvozac iza MZ Ridera,negde pored Gruzanskog jezera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bivolje3,pridružujemo se čestitkama i željama povodom tvog rođendana.Pesmice možemo da ti pevamo kad se okupimo negde . :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. A pesmice? Seticemo se nekih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pesmica, moze ova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i od mene, nek ti je srecan rodjendan pa da padne i sestocifrena brojka kilomtraze na mz-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Novembar 11, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan I od ja , sretan rodjendan!! http://www.youtube.com/watch?v=yMiryjmvfJs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje i u zdravlju jos puno kilometara u zivotu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Stvarno ste me obradovali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li pesme zadovoljavaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sunđer Bob je sjajan! Vozio sam ženu koja radi sinhronizaciju tog crtaća. Kaže da je bilo neko okupljanje svih koji sinhronizuju ovaj crtać, da se prevodi na strašno mnogo jezika ali da su naši dobili nagradu za najbolju sinhronizaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast.Meni se,doduše,više sviđaju animacije Patka Dače,Gonzalesa i drugih.Verovatno je razlog što sam ja te crtane više gledao i uživao u njima.Ali nagrada u takvoj konkurenciji je za svaku pohvalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Druagariiiiiiiiii........ radosne vesti......u cetvrtak sam, privatnim kanalima, informacijama i dojavama saznao gde je auto koji me je udario. Odem ja da pogledam i stvarno taj.... poceo covek da ga radi, zamenio haubu, hladnjak.... Necu jos da otkrivam detalje jer mi je okrivljeni ponudio nagodbu, ako ne ispadne nista od dogovora imacete celu pricu. sto bi neko jednom rekao: " Al' neko to od gore vidi sve...." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj ti taj auto dok ga radi da ne bude posle da se pravi blesav, kao dogovara se nešto sa tobom pa kad ga završi dobije amneziju. Verujem ljudima ali to su neki drugi ljudi. Evo i još neka lepa vest. Napolju je cena MZ-a kao i ovde, malo i jača ali može da se naleti i na ovakve ponude: http://cgi.ebay.de/MZ-TS-250-1_W0QQitemZ190349024061QQcmdZViewItemQQptZMotorr%C3%A4der?hash=item2c51af9b3d ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1707 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 875 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno neka lepa vest! U pravu je Vuja, slikaj auto i pribavi kontakte svedoka udesa, pa ga ODERI za pare putem dogovora, a ako nece da da onda na sud, a tamo - voznja u pijanom stanju, pa bezanje sa mesta dogadjaja, pa uklanjanje dokaza, pa... Pripreti da ces da mu nakacis sve moguce i nemoguce. Aj srecno i javljaj kako se odvija situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sud priznaje samo crno n belo tj. napismeno!! Ako nema zapisnika sa mesta nesrece onda nema nista ni od suda... Nego, ti lepo sa njim ili na potpis a ako nece, onda lepo slikaj auto (da znas da ne smes da udjes u privatan posed da bi ga slikao-jedino sa ulice)malo pripreti i nadaj se da ce da "legne"... S' obzirom da si ga ti nasao a ne policija onda...drzim ti palceve da se nagodite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga nasao, pa sam odveo policiju tamo da napravi zapisnik i fotografise opela, nasli smo i staru haubu sa koje je policija uzela uzorke, a posto nemam poverenja u policiju i ja sam sve to slikao privatnim aparatom. Njemu je milicija dala moj broj da me pozove da se nagodimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan E pa onda nagodio se ili ne odgovaraće po zakonu jer je pobegao sa mesta nesreće. To što su predložili da se sa tobom dogovori je jedna stvar ali zbog bežanja podleže zakonskim sankcijama. Drugim rečima, može samo za pare da prođe bolje ali od prekršaja ga niko ne spašava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i još neka lepa vest. Napolju je cena MZ-a kao i ovde, malo i jača ali može da se naleti i na ovakve ponude: http://cgi.ebay.de/MZ-TS-250-1_W0QQitemZ190349024061QQcmdZViewItemQQptZMotorr%C3%A4der?hash=item2c51af9b3d ;D ;D ;D ;D ;D khm...khm...! Silno se iznenadih! http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING〈=en&scopeId=MB&_features=on&category=&makeModelVariant1.makeId=18400&makeModelVariant1.modelDescription=etz+251&makeModelVariant2.makeId=&makeModelVariant2.modelDescription=&makeModelVariant3.makeId=&makeModelVariant3.modelDescription=&minFirstRegistrationDate=&maxFirstRegistrationDate=&minMileage=&maxMileage=&minPowerAsArray=&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=&maxPowerAsArray=KW&cubicCapacities=&minPrice=&maxPrice=&fuel=&transmission=&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&ambitCountry=&zipcode=&adLimitation=&daysAfterCreation=&drivingMode= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kada bih ovde za Crnca tražio 2.500 odveli bi me u ludnicu. ;D Mada svi su nešto prešli do 20.000, hm... Svašta nam se dešava, možda ćemo još izvoziti motore ko zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nasi MZ-ji su odavno sa oba tocka u starovremenskim vozilima. Jos ako nam uvedu 2X tehnicki, pa sonda u izduv a u nasem izduvu sve boravi osim ekologije...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam obaveštenje da su fotografije vraćene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam obaveštenje da su fotografije vraćene. Bravo za fotke,a ono ti je obrazloženje bilo antologijsko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je priprema materijala za plastifikaciju,jel mora da se potpuno odstrani stara farba ili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba da se skine sva stara boja,peskarenjem je najbolje,a i nije tako skupo... Ako ne onda uzmes u farbari skidol i li nesto slicno,i posle samo malo presmirglas.Sta inace plastificiras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...