zverinjak 403 Napisano Jul 30, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan da, da..Smesko....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 31, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan A taj tu deo me uvek podsecao na ajkulu i to neku ljutu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Jul 31, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se vec oboje smejemo joj sta bi dao za taj motor a sad pogledaj taj motor ima 30 000 km a na kraju god ce i moj emzo imati samo kod mene 30 000 heheheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 1, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan @MIHA = joj sta bi dao za taj motor Pa dao bi novce, sta bi drugo?? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 1, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Када сам пре неког времена видео ово кинеско моторче, прво што ми је пало на памет је: "Види, па ово скоро к'о МЗ-јче!". Оно јес', више личи на "Сузуки Грестрекер", али то је та иста МЗ филозофија. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dushan 2 Napisano Avgust 1, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Makice ono je bila "Plava Ptica" a ovo neka bude "Plavi Grom" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2793 Napisano Avgust 1, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Makice ono je bila "Plava Ptica" a ovo neka bude "Plavi Grom" ;D ili KawaMaki Када сам пре неког времена видео ово кинеско моторче, прво што ми је пало на памет је: "Види, па ово скоро к'о МЗ-јче!". Оно јес', више личи на "Сузуки Грестрекер", али то је та иста МЗ филозофија. Nemoj da mi kaljaš lik i delo MZ-a sa ovim kineskim igračkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Avgust 2, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan pivo evo juce sam skuho nekih 80 litara kak to odprilike izgkeda kad se kuha View My Video View My Video View My Video View My Video View My Video View My Video View My Video View My Video View My Video View My Video View My Video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 3, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si postao konkurencija "Ozujskom" :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Avgust 3, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo upravo sam presao spric kitom ram i blatobrane,sutra cu sve da ofarbam.Ipak ne plastificiram nista,dosadilo mi cekanje majstora... Nisam se nesto mnogo trudio oko toga,najbitnije mi je da ne rdja. Bice i slike sutra kad ofarbam sve.Nadam se da ce do petka da se oglasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 3, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ti Floyde veliki potencijal. Ja uopšte ne sumnjam da ćeš biti IZUZETAN majstor za MZ-a (ostalo mi nije baš bitno). Kao što rekoh u više navrata, poznaju se ljudi u kojima je perspektiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 4, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan ...ne sumnjam da ćeš biti IZUZETAN majstor za MZ-a... А до тада... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A do tada Niko se nije naucen rodio.Decko ima volje i ide mu to od ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 4, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ма не то, него личи на оно из "Маратонаца" - "И ти ћеш куме, само сутра...". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Avgust 4, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan :D do tad imam prijatelje spremne da pomognu Evo jos far i rezervoar da ofarbam,nadam se da sam dobru boju izabrao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Moram vam pokazati moj izum...malo mozda deluje sklepano ali je zanimljivo! I jedinstveno!!! Samo da slikam...he,he Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Avgust 4, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ipak nisam stigao da ofarbam far i rezervoar,komsija pekao rakiju ;D .Evo jedan slika,dosta za danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Go Flojde go!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Avgust 4, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A tvoj izum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan ocemo izum,ocemo izum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 4, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Šta god da je ima da me obraduje, samo da ne čekam više, ubi me radoznalost. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan evo jednog grunfa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Avgust 4, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Uproscen komparater za paljenje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor je tacan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Predstavljam vam moj mali izum! Nije nista spektakularno,cak sta vise je i smesno ali je jedinstveno kao i ja i meni se svidja! A deluje i na okolinu a pogotovo na saobracaj,mnogo sam vise primecena kako danju tako i nocu. Ali kad jos ukljucim rogove da sijaju,verujte mi da bukvalno neki nece da predju ulicu kad stanem da ih propustim na pesackom prelazu. Kao sto vidite,izolovala sam zice,sve to pricvrstila raznim lepilima i na kraju najbezbolnije zalepila na kacigu. Ovde se ne vidi dobro boja,sijaju jarko crveno,ma umraku je da se uplasite! Sa desne strane kad se gleda slika ima malu plastika u kojoj se ustvari nalazi prekidac za paljenje i gasenje diodica,to priznajem jeste ruznjikavo ali smislicu vec nesto,ovo je privremeno. Inace sve je ovo testirano na 120kmh i nista se mrdnulo nije! Srce puno,a osmeh ne skidam sa lica jer me non stop vesele zabrinuti pogledi ljudi! Sad jedva cekam da padne mrak i da izadje mesec a onda se ja pretvaram u Super-djavolka! P.S. Jos jedan nacin da me prepoznate i javite se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...