MZ 80 Napisano Februar 24, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Kataran, cuh da ce uskoro biti neka moto zurka u Klicevcu, pa se nadam da cu uspeti da svratim do tebe da probam te zivuljke sa metalnoga koca??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 24, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Zverinjak, upoznao sam jednog tvog ortaka Boban se valjda zove(?) sada u Pancevu na zurki. Kaze da te mrzelo da dolazis(?) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kataran, cuh ce uskoro biti neka moto zurka u Klicevcu, pa se nadam da cu uspeti da svratim do tebe da probam te zivuljke sa metalnoga koca??? ;D Kataran racunaj i na mene Spremaj jedno "mace" da se uverimo u kvalitet tvojih pekarskih majstorija :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se ulenjio neverovatno. Hondu nisam mogao da upalim, mesec dana nije radila i akumulator je slab za dugo verglanje pa ću morati da se poslužim kablovima. Stvar komplikuje što na kontaktu pali far koji sija stalno pa vuče struju kod verglanja a i ovako je nema dovoljno. Na Crncu preko cirade je metar snega, izlomio je retrovizore od težine i već razmišljam o novim nabavkama. Kad god uzimam delove u spisak uvrstim automat štop svetla u ručki, to uvek treba jer je kvalitet očajan. I lanac mi se rasteže kao žvaka, nov je a nisam obratio pažnju kod kupovine na broj karika. Tražio sam i u manualu samo nisam imao dovoljno vremena za listanje pa neznam koji da uzmem ali će izbor najverovatnije pasti na onaj sa najmanjim brojem, na najkraći. Ručke volana su ''original'' one gumirane i već su trule, cepa se guma a nisu stare preko 4 meseca. I to nevalja ništa. Jedva čekam da samo malo otopli i da se sneg istopi, ne bih se baš zezao sa popravkama po hladnoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 24, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan A da stavimo relej za stop svetla?Tako bi rasteretili prekidac,pa bi duze trajao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 24, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Za hondu opet ima resenje,da far ne svetli dok je stisnuto dugme anlasera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2793 Napisano Februar 24, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan ...već razmišljam o novim nabavkama. Kad god uzimam delove u spisak uvrstim automat štop svetla u ručki, to uvek treba jer je kvalitet očajan. Da, to svetlo u ručki, tzv štop-šalter, je i meni cekavao vrlo brzo i onda sam shvatio da se ne isplati više i ugrađivati ga. To je neka minijatura od kontakata i brzo se kvari,a i ja sam perfekcionista i volima da sve bude ispravno. Razmišljao sam da namestim neki malo jači mikro prekidač, ali me mrzelo, jer ja imam naviku da uvek kada kočim prednjom malo "ovlaš" i pritisnem zadnju, tako da se aktivira sijalica za stop svetlo pozadi. Šta ćemo moramo da se snalazimo i menjamo navike, zbog lošeg kvaliteta delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 24, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas zato treba ugraditi relej za stop svetlo,da se taj prekidac ne kvari.Intervencija nije komplikovana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2793 Napisano Februar 24, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas zato treba ugraditi relej za stop svetlo,da se taj prekidac ne kvari.Intervencija nije komplikovana. Kapiram je tebe,cenjeni Joska, taj rele je verovatno zaštita, jer "vuče" struju na sebe i rasterećuje od iste taj maleni prekidač. Ali ja ipak mislim da su kontakti prekidača lošeg kvaliteta i da se oni brzo pokvare usled te "sile" povlečenja ili sabijanja, kako to već ide, kada se pritisne "poluga" prednje kočnice. Tako ja to vidim, problem je, što je prekidač isuviše minijaturan za tako grube pritiske ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci problem je u samoj konstrukciji prekidaca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 24, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Prekidac je stisnut samo kada je rucica otpustena,tj kada se ne koci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Na mom ts-u ti i nema. Stop svetlo se aktivira samo zadnjom kocnicom, verovatno zbog toga nikada ne kocim samo jednom kocnicom vec uvek u paru, ali je to dobra navika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan To je sigurno dobra navika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 24, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mojvideo.com/video-skrita-kamera-zdravnica/b38693fb4205d719f6e2 e pogledajte ovo za poipisat se ba haha kako upaliti vatru http://www.mojvideo.com/video-trabant-in-turbo-vzig/caf1fccc4218e6c954ea lada pliva http://www.mojvideo.com/video-lada-niva-potopljena-slo/ab692407d9362e6f06c2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 24, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas zato treba ugraditi relej za stop svetlo,da se taj prekidac ne kvari.Intervencija nije komplikovana. Dzaba releji, kad je prekidac sam po sebi skrnav . Oni koji imaju fabricki ( DDR ) prekidac - njima relej moze biti od pomoci. Ovi koji imaju nov prekidac ( kupljen zadnjih godina - mala privreda ), bolje da smisle neku drugu tehniku, jer ovi - mala privreda prekidaci nisu ni za sta . Desavalo mi se da od pet novih prekidaca ( uvek ga prvo isprobam instrumentom pre ugradnje ) rade samo jedan ili dva . Ja sam vec razmisljao da probam da nabudzim prekidac od neceg drugog, il da negde izmedju kocionog cilindra i kocionog creva ubacim neki umetak, a na njega da stavim prekidac za stop svetlo od kola . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se najčešće kvario jer se onaj grafit koji pravi kontakt potroši. Nekvalitetno do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 25, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan zast nema nis posebno na forumu osim aka ja bubnem neku temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 25, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan zast nema nis posebno na forumu osim aka ja bubnem neku temu Ocigledno si najaktivniji po pitanju nekih radova na motoru. Evo ja sam danas dao majstoru rezervoar i plastike od Suzukija da ofarba, pa cu se malo posvetiti MZ-u . Nisam ga ni palio ni vozio neka tri meseca jer ga nisam mogao izvaditi od komsijinog Harlija i Suzukija. Suza je sad u radionici, pa cemo drukcije sloziti motore da se malo i emzom provozam ( od pocetka godine sam vec ubio Suzom preko 500 km, a MZ-om jos nista ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 26, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Tej da napisem, kupio sam nov auspuh, jos fale original zmigavci i magare je vraceno u fabricko stanje. Ali moram nabaciti i onu maskicu iz prostog razloga da imam gde da milepe one nalepnice sa moto skupova, pa bolje na onu plastiku nego po novoj farbi, jerbo bas idem po skupovima. 2008. imam nekih 18 skupa od aprila do septembra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan MZ je najaktivniji sto se tice skupova.Ja sam ove godine planirala da odem na par skupova a ostalo da mi budu voznje u sopstvenoj reziji. Spremam se polako,jos mi je sator ostalo da kupim i mogu da krenem. Pored svega pod obavezno mi je more sa MZ-om jer hocu da ispunim tu veliku neostvarenu zelju. @MZ Da li znas kad je skup u Bjeljini? Cula sam da je odlican a posto mi je to bas blizu(dokumenti nisu problem jer samo treba zeleni karton)zelela bih da odem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan da je ovako sta napravit al bi to ganjo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzi 0 Napisano Februar 26, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ...jos mi je sator ostalo da kupim i mogu da krenem. Pored svega pod obavezno mi je more sa MZ-om jer hocu da ispunim tu veliku neostvarenu zelju. Za sator cu ponovo videti dali su dobili nesto,javicu ti.A za more idi obavezno,bice nezaboravno iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bio super dan. Nije bilo hladno, Suzuki je na farbanju pa sam resio da malo isteram MZ-a kog nisam vozio neka cetiri meseca. Bilo je malo kurblanja i gurke dok je upalio i provukao gorivo kroz karburator, al je posle palio bez problema. Akumulator nisam uopste skidao preko zime, i iznenadio me je jakom strujom iako mu je cetvrta godina. Sta da vam kazem, lepo sam se provozao, presao nekih 50 - tak kilometara, veceras je malo poprskala kisica, al nista strasno. Evo jedne slicice koju sam slikao kad sam dosao kuci. Na njoj ima i vreme kad sam stigao pred zgradu pa vam i to govori kolko je bilo lepo za voznju ~ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ladno bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Joska, oči sam izgubio gledajući u avatar, mogao si bar da nam nagovestiš. Suzi, jako mi je drago što si sa nama i ovde. Na delu si uvek bila tu, sada i na rečima. E baš mi je drago, eto, pridružio nam se neko baš vredan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...