Makica 10 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Zivimo u istom gradu ali eto...trebalo bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan momci da li neko od vas ima kilometar sat za mz etz 251, nebitno da li je ispravan...treba mi da popunim rupu u drzacu, ruzno izgleda samo sa obrtomerom...pa ako neko ima i raspolozen je da ga pokloni ili proda... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da jeste Steta... bilo bi lepo da su dva... dva je uvek vise od jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Stereo uvek bolje zvuci nego mono Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan momci da li neko od vas ima kilometar sat za mz etz 251, nebitno da li je ispravan...treba mi da popunim rupu u drzacu, ruzno izgleda samo sa obrtomerom...pa ako neko ima i raspolozen je da ga pokloni ili proda... ;D Imam ja i baš je polupan pa sam dobio od Floyda dobre satove ali ih još nisam zamenio, sve čekam da odem do Bokilica i da sve uradimo u kompletu. Međutim baš je olupan, mislim da ti to nije rešenje, bolje i rupa nego nešto tako... Kako hoćeš ali nije to rešenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan aha to je buzir od creva za tush inace on je bas iz grada to je cale od sladje iz allegr5o benda mislim da je zaintresovan za vas skup,makice poslacu ti njegov broj na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 27, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan momci da li neko od vas ima kilometar sat za mz etz 251, nebitno da li je ispravan...treba mi da popunim rupu u drzacu, ruzno izgleda samo sa obrtomerom...pa ako neko ima i raspolozen je da ga pokloni ili proda... ;D Imam ja i baš je polupan pa sam dobio od Floyda dobre satove ali ih još nisam zamenio, sve čekam da odem do Bokilica i da sve uradimo u kompletu. Međutim baš je olupan, mislim da ti to nije rešenje, bolje i rupa nego nešto tako... Kako hoćeš ali nije to rešenje... OK nista od toga onda,smislicu nesto drugo...hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 7, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan vujo mz kaput,,,,,,,,mislim nije al nije ni daleeko od crkaca..... :P elem vujina makina je malo otkazala na putovanju u milivsku klisuru...evo i fotkica,,,klip riknuo,kabl od svecice,paljenje tu i tamo,karburator blagi uzas i tiha jeza,,,i tako...nadam se da te u povratku turbo pedja nije pojeo .... ;D ;D ;D ;D inace vujo dok sam kasapio crnca imao sam i pomocnika,, :-* :-* :-* :-* ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 7, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan evo i malog umazanka... :-* :-* :D ;D ;D i crknutog klipa.i kabla u fronclama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nekako me raduje što se to desilo sada, što ću sada da uradim SVE i na motoru i na prikolici pa neću morati da se zajebavam tokom zime. Jedino nemam motor za skup 13. što je jako loše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 7, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne uradite generalku??? Pa da bude miran narednih 20god??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ma tako će i da bude, tačno sam znao da je gotov kada mi je zakovao na auto putu. Na svu sreću motor nije mnogo silovan pa unutra nekih većih oštećenja nema, samo ono ''najpotrošnije''. A ovaj put ide na 301 varijantu, dobiće onaj standardni klip od 75.5 pa da vidimo ''čija keva...''. Najbolje moguće i bez kompromisa! A ovaj put to je sve zajedno, sa sve prikolicom, dosta je bilo zajebavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike pobednickog motora na takmicenju- "najocuvaniji i najoriginalniji MZ" posle ispravljanja krivine! @Vuja Njemu su bar cajgeri ostali citavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan uf, slava mu je bila kratkotrajna.. ali sve se da srediti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan pomoc... hocu da kupim brzinomer... dajte neke preporuke... dal da kupim od mz ili ima jos od nekog drugog motora da mogu da stavim... recite mi i cene otprilike... hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa to na kraju neće da se vidi, nije to nikakav kvar, samo neka nam je drugar živ i zdrav, jebeš motor! Dule, zovi Mikija Jawu, ima neke motore za rasturanje samo ja neznam cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike pobednickog motora na takmicenju- "najocuvaniji i najoriginalniji MZ" posle ispravljanja krivine! Ma samo da su momci OK, sve se da popraviti!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike pobednickog motora na takmicenju- "najocuvaniji i najoriginalniji MZ" posle ispravljanja krivine! Ma samo da su momci OK, sve se da popraviti!! Naravno! Nego Ilic vozac malo udario cevanicu desne noge pri padu i oteklo mu i bolelo ga pa je otisao da snimi i utvrde da mu je naprsla kost ali mu nisu stavili gips. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki_989 0 Napisano Septembar 10, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Uzdin Prijavi odgovor kao problematičan pomoc... hocu da kupim brzinomer... dajte neke preporuke... dal da kupim od mz ili ima jos od nekog drugog motora da mogu da stavim... recite mi i cene otprilike... hvala... Nov brzinomer kosta 50e i moj je polupan ali mi je mnogo 50e, i ja trazim polovan ali nema nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan pomoc... hocu da kupim brzinomer... dajte neke preporuke... dal da kupim od mz ili ima jos od nekog drugog motora da mogu da stavim... recite mi i cene otprilike... hvala... Nov brzinomer kosta 50e i moj je polupan ali mi je mnogo 50e, i ja trazim polovan ali nema nigde. i meni je mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 10, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan malko smo se igrali danas sa vujinim mz om...prodajemo crnca u delovima ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ; salim se naravno,rasparcao sam ga u komade malo su mi zivci igrali,,negde sam zaturio ili sam nekom pozajmio alat za skidanje korpe,nabijanje semeringa ,sve sam morao da pravim,,masina unutra nije losa,ali ...jedno veliko ali...da je nastavio jos par dana da ga vozi imao bi problem... sraf sa biraca brzine to jest burenceta se odvio,,,neznam sta bi se desilo da se odvio do kraja,,tako da je sva sreca sto smo ga rasparcali.... uh bice tu dosta posla....moracemo da za svaki slucaj promenimo lezaj na klipnjaci,bocne lezajeve semeringe,klip za 300cm,,tu vec nastaje malo muke oko kompresionog prostora u glavi i dihtovanja glave,ali nasli smo danas resenje ;D ;D ;D usput evo jednog interesantnog linka http://togs.biz/josip/manuali/mz/ETZAllHysEng/ i tako,ima tu jos da se poradi,,,ili da ga udamo u delove ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 10, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan :)mmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 10, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan pomoc... hocu da kupim brzinomer... dajte neke preporuke... dal da kupim od mz ili ima jos od nekog drugog motora da mogu da stavim... recite mi i cene otprilike... hvala... Vidi sa Floydom, danas je u rubrici "kupujem - prodajem " objavio da prodaje svoj MZ 150 u delovima ( satovi su isti kao i na 250 ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan pomoc... hocu da kupim brzinomer... dajte neke preporuke... dal da kupim od mz ili ima jos od nekog drugog motora da mogu da stavim... recite mi i cene otprilike... hvala... Vidi sa Floydom, danas je u rubrici "kupujem - prodajem " objavio da prodaje svoj MZ 150 u delovima ( satovi su isti kao i na 250 ) Nema Floyd, dao je meni, ja sam svoje razbio još pre par meseci. Kažem opet, zovite Mikija, ima čovek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan malko smo se igrali danas sa vujinim mz om...prodajemo crnca u delovima ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ; Jaoooo, Vuju crni Vujo, šta napravi s motorom Da se javim, a nisam se javljao sigurno 2 mjeseca ovdje. Nije razlog što nekog mrzim ili sam ljut, nego kupio sam drugi motor koji nije MZ (pratio sam koraje starog vujadina i uzeo Yamahu) i stalno sam čekao priliku da to javim ovdje ne MZ Svet, ali nikako i tako vrijeme prođe a ja se osjećao sve gluplje i gluplje zbog toga. I onda stiže Vujina poruka, pa stiže mail, pa poziv, a ja nisam čovjek kamenog srca da to ignoriram Nadam se da ću se ponovno početi družiti virtualno s vama u MZ Svetu, jer kako je Vuja jednom rekao "Ovde nema lošeg čoveka." MZ nisam prodao, bio jedan kupac i ja ga odgovorim od kupnje MZ-a, vidjeo sam da to MZ nije motor za njega, a i žao mi ga je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...