PICASOO MZ 425 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Da vise ne davim, slazem se sa MZ slika je dosta loeg kvaliteta, ali ipak se vidi Bokilic kod Suzukija kako je digao ruku...MZ je ipak pogodio, tako da Bokilic i ja dodjemo MZ po pivo!!!!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 6, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moze i po dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 6, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan moze i po dva Sta bre dva?? Moze Dva Kartonaaaa !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mozeee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Oce li ko u PN ili NI za vikend na moto skup,ja cu verovatno za Paracin u petak da ispostujem YU Grupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i MZ se dogovorili da idemo u PN!MZ ce ici i na Kosovo, a ja u PN ukoliko me popuste ledja da mogu da izdrzim put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 7, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Oce li ko u PN ili NI za vikend na moto skup,ja cu verovatno za Paracin u petak da ispostujem YU Grupu. Ja ne mogu u petak, samo subota, ako budes uPN vidimo se!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije i ja stizem u PN posto mi se ova organizacija u NI bas nesto i ne svidja. Koliko je upad? Ovi kod nas , kako sam cuo, traze 600din za motore ili 200 za pesake, nisam jos siguran ali to je malo mnogo :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mi rece MZ 400 din, ali nisam siguran! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ima od Beograda do Paracina? Zna li neko kako ce biti? Kakva se poseta ocekuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi neko moze pomoci...kupila bih jaknu za mene ali nigde ne mogu da nadjem! Bila sam danas u Guevari i u Trionu ali nema nista od zenskih modela.Nasla sam na kraju u jednoj prodavnici moto-opreme jednu koja mi se svidja (ima svuda stitnike,postavu koja se skida..)super je ali mi je skupa..10000 dinara. Da li neko zna gde bih mogla da nadjem jaknu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan ko god dosao u pn je dobrodosao vidimo se tamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na moto skupovima,uvek bude prodavaca koji robu donose sa zapada.Ima i novih i polovnih pa biraj.Do Paracina imas oko 150 km.Mozes ici auto putem a mozes i magistralnim putevima kojima smo ja i MZ prosle nedelje dolazili u Beograd/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ali ti sto prodaju su mnogo skupi,na Luisovu opremu se ugradjuju i po 20-30 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Jakne radi Boban na početku južnog bulevara a čuo sam i za nekoga da šije, na adresi je Vlajkovićeva 13 samo nisam prolazio tuda i neznam šta je na broju. I meni treba za Crne Svinje 1001 stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima neke vec gotove jakne ili samo sije po narudzbini? Kakve su mu cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Boban u Južnom sigurno ima dok mi je ovaj drugi potpuno nepoznat. Prođem tuda više puta dnevno ali nemam gde da ostavim auto a po nekom zakonu taksista ne sme da napušta auto, mora da bude unutra pa na svet gledam iza šoferke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan evo vujo danas je rastyrismo u parcice i krece na sredjivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces sa tim amortizerom opruga mi deluje ocajno il je ta rdja samo povrsinska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, mnogo je korodirala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma bokilic ce sigurno to odlicno da sredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces sa tim amortizerom opruga mi deluje ocajno il je ta rdja samo povrsinska pa mozda nadjemo drugi,,neznam ni ja jos uvek :-[ :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 10, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nego picaso,tvoj mz lepo izgleda medju vecim motorima,bogami lepo cuci u drustvu azdaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 10, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...mali se uklopio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 10, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa ono pored ovog mog autobusa :P lici na ficu :P :P ali pored suzukija stoji cvrsto rame uz rame ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...