boban(guga) 293 Napisano Januar 31, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan To samo moze ludi rusi da naprave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Februar 1, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan POKLANJAM!!! Ovakav cep! Pravim ljubiteljima MZ-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 1, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja se javljam za cep ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Februar 1, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ok, kad budeš do Čačka javi se da nesto iskombinujemo kako da preuzmeš.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 1, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan OK. Samo ga ti sacuvaj, pa na prolece ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Februar 1, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nemaš brige, uzeo od jednog iz Uzica, mislio stavim meni na MZ-a pa sam odustao, od tad kupi prašinu na tavanu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 1, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Videcete se na skupu pa izvrsite primopredaju, pivo za cep.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Blago onom ko pameti nema... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 2, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Blago onom ko pameti nema... Zaista pravi "BALANSERO" ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam talenat: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan bas se nasmejah... svi ovi pametnjakovici bi da se foliraju.... tako su i prosli... zao mi samo ovih pocetnika sa pocetka klipa, jer ljudi ne znaju a ocigledno nema ko da im pokaze... ni jedan opravdani pad nisam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 2, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo, odrzan " Elefanttrefen 2012 " - zimski moto skup u Nemackoj, normalno, to bez MZ-a nemoze da prodje : A evo i jedno zanimljivo zimsko resenje : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan AAaaaa hvala im lepo, ja najebah u sred leta, ovo je za ljude drugog kova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 3, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bre Vujo,ovo je prava stvar za prikolicare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Februar 3, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 3, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svet je pun ludaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gong 3 Napisano Februar 5, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne videh ni jednog da je pao a da se nije ludirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 5, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne videh ni jednog da je pao a da se nije ludirao. Ne mora uvek da bude tako . Evo, ja sam pao, a nisam se ludirao, sto je jos gore, nisam ni vozio, cak i motor bio ugasen, al dzaba pado i ja i motor iz cistog mira ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gong 3 Napisano Februar 5, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam pao sa 80km i nije mi bilo nista. Ali sam se zato kad sam pao sa 20km razbio ko p... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 5, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam jedared overio telefonsku govornicu da je nikada nisu vratili. Ni danas je nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Februar 6, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A I vozovi na tamo nekom mostu, od pre izvesnog vremena, znacajno uspore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Februar 7, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=PKQpMlRyfJQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 7, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno naleteh na nase drugare iz Rumunije http://www.facebook....6b2f5e0 http://www.goodkarmaproductions.com/HTML/Ruse09.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Februar 8, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Vujo kako mogu da izmenim neke poruke koje sam pisao? Da dodam ili obrisem neke slike! Ili ako neko zna neka mi kaze... Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 8, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem - neznam, trebalo bi da je ta opcija ispod svakog posta. Ranije je ta opcija bila ukinuta zbog zloupotreba a i menja se često, čas može - čas nemože. Konfontirali su se ljudi dosta na BJb-u, prepravljali postove i tako pravili budale jedan od drugog. U suštini ta opcija i nije zamišljena da bi se menjale reči nego ažurirale npr slike kao što imamo slike naših motora u "Naši ljubimci", da se stare zamene novim. No, kako opcija izmene posta nije bila uvek pristupačna slike naših motora se dopunjuju novima a stare ostaju. Nije ni to loše, naprotiv, samo nije ono što smo prvobitno zamišljali. Kod nas nije bilo problema niti je bilo neljudskih konflikata. Uglavnom postove ne menjamo a i ako dođe do toga dopuna se naznači sa Edit, Ubačeno, Dopuna i sl. kako bi ostali znali o čemu se radi. Ja imam opciju da izmenim post ali je nikada ne koristim jer je i to neljudski, trpati svoje reči drugome. Ako je nešto važno ispiši šta želiš pa ću ubaciti, tako je OK. Sa druge strane ne postoji opcija po kojoj mogu da premeštam postove iz teme u temu a potrebno nam je tako nešto jer je mnogo puta dobar tekst u loše odabranoj temi pa je daleko jednostavnije prebaciti ga nego pisati i slagati od početka. No, tako je kako je, glupa sprava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...