jigoro cano 234 Napisano Novembar 24, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Sto Vuja rece , naravno da posyoji zelja za nekom "stranskom" inicijativom (bar kod nas). Tako nesto sam pokusavao 97. (sa turcima) , 98. ( sa opet turcima ali preko Bosne , kada su oni bili zaintersovani da za uzvrat uzimaju traktore iz Rakovice i mleko iz Vojvodine) ali posto nije bilo obostranog interesa , NISTA ! Kada bi se naslo nesto sto bi trebalo nekome tamo a da mi to mozemo ponuditi , to bi bilo nesto. Ovako samo u jednom pravcu , izgleda ne funkcinise . Nego samo , koliko moze profesionalno , bavimo se i iz interesovanja( citaj ljubavi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 24, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan TS-chopper@ Kakva budala, ha-ha.Merni je promakao, blejao sam u delove koj epokazuje lik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 24, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Potomak Caka Norisa: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 26, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, ako je zahladnelo ne moramo u zimski san, nismo medvedi. Kako dodje zima tako opadne aktivnost na forumu.Hibernacija , brate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Zverko kako napreduje gpz etz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kada krene gradjevina, sve cu prikazati.Za sada ceka na red u garazi.Krpio sam neki rezervoar od KLE-a,sredjujem glavu na atomobilu, letos sam uspeo da upoznam klipove sa ventilima te sada treba da saniram stetu...Za sada samo kibicujem i premeravam sta od prepravki treba da radim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti se upali sijalica kao proki pronalazacu ti navali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Šta li sve postoji kada je ovo došlo na You Tube? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti se upali sijalica kao proki pronalazacu ti navali Ma, stalno mi se pale lampice ali me jebe masa...ili pojedinac te slabo ide realizacija. Samo da provalim da li je masa ili pojedinac i ima to da fercera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Decembar 1, 2011 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi! Gledao sam malo slike sa MZ skupova iz prethodnih godina... Svidelo mi se mogu vam reci! Sad me interesuju neki detalji oko toga... Cisto da mi malo razjasnite kako to ide. Posto se odredi lokacija i datum kako se kupi hrana, pice i to sto treba za tamo? Po koliko se para daje? Kad treba dati pare? Koliko traje skup? Jel to samo jedan dan ili se i prenoci? Na leto bih vam se i ja mozda pridruzio pa me eto ietnresuju neke stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 1, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi! Gledao sam malo slike sa MZ skupova iz prethodnih godina... Svidelo mi se mogu vam reci! Sad me interesuju neki detalji oko toga... Cisto da mi malo razjasnite kako to ide. Posto se odredi lokacija i datum kako se kupi hrana, pice i to sto treba za tamo? Po koliko se para daje? Kad treba dati pare? Koliko traje skup? Jel to samo jedan dan ili se i prenoci? Na leto bih vam se i ja mozda pridruzio pa me eto ietnresuju neke stvari. Pa ovako: Za odredjivanje lokacije se uvek uzima u obzir to da neko od nas zivi negde tu u blizini, il da ima nekog u blizini. Potom se dogovorimo sta nam otprilike i koliko treba od hrane i pica, taj sto je u blizini skupa ( u neku ruku - organizator ) izvidi teren, vidi cene, dogovori sa nekim prasice ( sa klanjem i uredjivanjem ), pravi dogovor oko nabavke i placanja i sve napise ovde . Mi se sa tim slozimo ( il se ne slozimo ) , napravi se dogovor, il se novac posalje njemu unapred, ili se novac ponese pa ga sakupimo tamo na licu mesta i to je to . Mislim da sve ima u temi " Dogovori - Planovi ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 1, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi! Gledao sam malo slike sa MZ skupova iz prethodnih godina... Svidelo mi se mogu vam reci! Sad me interesuju neki detalji oko toga... Cisto da mi malo razjasnite kako to ide. Posto se odredi lokacija i datum kako se kupi hrana, pice i to sto treba za tamo? Po koliko se para daje? Kad treba dati pare? Koliko traje skup? Jel to samo jedan dan ili se i prenoci? Na leto bih vam se i ja mozda pridruzio pa me eto ietnresuju neke stvari. Traje 3 dana, davali smo po 2000rds, uplacivano je na moj racun i neki su davali na samom skupu.. Hrana i pice se kupuje na licu mesta, uvek na lokaciji ili blizu nje imamo svog coveka koji to obezbedi.. Ima tema gde smo se dogovarali oko skupa imas sve mnogo detaljnije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 1, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad prođe Nova Godina mogli bi da otvorimo novu takvu temu, a? Šta mislite, jel to vreme da se počne onako natenane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 1, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad prođe Nova Godina mogli bi da otvorimo novu takvu temu, a? Šta mislite, jel to vreme da se počne onako natenane? Rano je, jos varim one prasice.. Ipak posle nove godine najbolje, pocetkom februara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 1, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nije rano, taman krajem maja ce pracici da budu kakvi trebaju za skup.A da, obavezno mora da nadjemo i Jagodinku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 1, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nije rano, taman krajem maja ce pracici da budu kakvi trebaju za skup.A da, obavezno mora da nadjemo i Jagodinku... Nikola, pocni polako da sakluplja kintu do kraja maja, svaki dinar se isplati, veruj mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 1, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Meni se motaju razne ture po glavi za iducu godinu, a valjalo bi taj skup da priblizimo ovamo malo prema mom kraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 2, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ja evo najavljujem radove na svom Ts-u, konacno. Vraticu staru (originalnu) klipnjacu koja je perfetkna kao i bolcna, jedino cu malo modofokovati iglicasti lezaj, tj. stavicu iglice koje su skoro duplo duze od originalnih, i koje cu sloziti bez kaveza (jedna pored druge), tako da ce biti veci broj iglica. Veci broj iglica= veca nalegajuca porvsina=manji pritisak na povrsinu lezaja Duze iglice= veca nalegajuca porvsina=manji pritisak na povrsinu lezaja. Imao sam prilike da vidim u kakvom su stanju lezajevi (bez kaveza) na jednoj matoroj dvotaknoj masini, i to je bilo pruseduno za ovakav poduhvat. Jeste malo nezgornije za ugradnju ali mislim da ce vredeti. Takodje planiram estetske zahvate, farbanje u crno, sa belim linijama... tako da sezonu docekam spreman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 2, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti nece biti problem da ih stavis u klipnjacu zalepi ih sa tootnom mascu ali pazi ako ih budes morao vaditi jer kad ti se raspu pasce pravo u radilicu i obavezno dodaj po tanku celicne podloske sa svake strane da bi ostale na mestu da ne pojedu klip na mestu bolcne jer nema sta da ih drzi na pravcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 2, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan tako je kod Jawe reseno.. ima po 2 podlosne sa obe strane i gomilu iglica bez kaveza.. time ces postici tisi rad?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 2, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislim u donjoj (velikoj) pesnici. U gornjonjoj imam dva uza lezaja jedan pored drugog tako da je to ok, vec sam negde postavljao fotografije ali je bilo davno. Znam za mast, nego kada mi ga majstor vraca na precu da mu ne popadaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 2, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislim u donjoj (velikoj) pesnici. U gornjonjoj imam dva uza lezaja jedan pored drugog tako da je to ok, vec sam negde postavljao fotografije ali je bilo davno. Znam za mast, nego kada mi ga majstor vraca na precu da mu ne popadaju. a doleeeeee zar to moze?? da nece brze osteti bakarne podloske?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 2, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan a doleeeeee zar to moze?? da nece brze osteti bakarne podloske?? Ako se ubacuju same rolnice bez kaveza, onda ne idu bakarne podloske vec celicne ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 2, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ubacuju same rolnice bez kaveza, onda ne idu bakarne podloske vec celicne ! a zar ne ostete obradjeni deo klipnjace?? eto covek uci dok je ziv.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 2, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ...farbanje u crno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...