Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 25, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Od Beograda 170km. Od Arilja 200km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 25, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Moze, moze... Ma tebe niko ne pita jel hoces(ti moras!!!!!) .. !! nego ostali da se izjasne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Avgust 25, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za!Bio sam već pokrenuo temu na ime još jednog okupljanja ove godine ali izgleda bezuspešno. Valjda ćemo se sada nešto već dogovoriti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Avgust 25, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan zato meni zveci motor od manjih karika, ja kad sam menjao karike kupih 69 a klip je 69,3 pa kad se vrti brze on zveci , ne sekiram se imam novi klip koji ce na zimu biti spremljen za novu sezonu, i rezevni za 175 takode sa cilindrom u rezervi reci mi cuju li se te karike kad ga navlacis na velike obrtaje I te kako poceo je da zveci Stavio sam fabricki auspuh isao u selo i nazad 150km poceo MZ cudno da zveci kad sam se vracao... Sad je tisi auspuh pa cujes svaki zvuk koji dopire iz masine.. Sad cekam nove pa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Avgust 26, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zapljunem, dos`o sa letovanja...malo da se snadjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 26, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Dobro je krenulo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Avgust 27, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, da li si nam duzan izvestaj sa putovanja ili sam ja jos zbunjen te ne mogu naci putopis??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Avgust 27, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Krajnje je vreme i da se vidimo . Nek neko da neki datum pa da se uklapamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Avgust 27, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Nebi da kvarim putovanje 4 septembra je trka ne kosutnjaku pa izvolite dodjite trebalo bi da bude dobra trka za druzenje .Imam ideju da pokrenem novu temu medju nasi ljubimci sa temom ste se pravi u nasoj gaarazi ako ima neko ideju kako bi mogli da je lepo krstimo pa da pokazemo neke zapocete projekte neke zavrsene i neke koji su jos na papiru ili u glavi cekam predlog za naziv pa da vam nesto pokazem ja sam malo bio vredan a voleo bi da i ostali budu koliko im sretstva i vreme dozvoljavaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan pozdravljam ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Muzej u Berlinu: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/70629-berliner-motorrad-museum/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 29, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Crveno Magarence zvano Ol" Red Rebb klinicki mrtvo ostalo u Vojvodini, u noci izmedju subote i nedelje . Polomio se grafit u kolektoru rotora! Vest se brzo prosirila, i HVALA SVIMA KOJI SU U NEDELJU 28.VIII ZVALI I NUDILI POMOC I DAVALI SAVETE!! HVALA!! MZ stize kuci (mada je i tamo bio kuci hihihihi )u sredu, a operacioni zahvat ce biti u nadam se u Cetvrtak, tako da ce ponovo veselo juriti Banatskim ravnicama, dosadile mu planine hahahaha! Jos jednom SVIMA ( a, nije ih bilo malo ) KOJI SU POMAGALI I TROSILI MOB ZA POZIVE!! H V A L A !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Avgust 30, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan znaci stao je, i sta ces sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 30, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam Sumijev predlog, samo da se utanaci datum Gost sa MZ Croatia foruma odustao od puta po Djerdapu. Stici ce samo do NS, pa Lijane prihvataj tamo gosta, vidi i sa Papijem, Igorom , kaze da bi bio tamo 02.IX. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 30, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan malo sam se igrao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 30, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: :MZ: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Sumi majstore :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Avgust 30, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ma mnogo se nesto igras u poslednje vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 30, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ma mnogo se nesto igras u poslednje vreme dosadno mi nemam "vremena" da se vozim pa ubijam dosadu igranjem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Samo trljaj Sumenkooooo...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Šumi biće od tebe nešto! Pošto si sad ušao u štos da ti doteram i ja moj da trljaš malo kad ti je već dosadno! Ajde da vidimo ko će da odredi datum septemar je tu a i pitanje je koliko će nas još vreme služiti. Vujo da čujemo tebe šta kažeš? Što se mene tiče recimo polovina Septembra 15-16-17,tako da imamo dve nedelje da se organizujemo i sve dogovorimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 30, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ipak meni bi vise odgovaro kraj septembra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Razigralo se dete... Odličan si nema šta, za svaku pohvalu! Okači slike i u svojoj temi da se vidi kakav je sada. Slobo, ja sam ZA. Oko datuma neznam, predlog ti je na mestu samo bi trebalo da nas je što više. Ljudi, valja li predloženi datum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Avgust 30, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Ajde vozi datum da zajmimo [pare i vatamo bolovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...