FireFighter911 12 Napisano Februar 8, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: I.Sarajevo Motocikl: Honda VT500 Prijavi odgovor kao problematičan Molim za pomoc pri kupovini navedenog motora,na oko motor izleda dobro ocuvan(osim napikle plastike ispod rezervoara,vlasnik kaze da mu se zeni motor naslonio na auto) gume nove+bisage+kutija za kacigu.Motor je presao 48000,generalno lik mi nije papak vidim da je odrzavao motor (zamjeram mu sto nije izvadio akumulator pa je bio ispraznjen),bez problema nudi motor na probu. Sta je na meni da gledam,sta su te male sitnice koje mogu da otkriju stanje motora. Cijena motora je 3000 km ili 1500 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Molim za pomoc pri kupovini navedenog motora,na oko motor izleda dobro ocuvan(osim napikle plastike ispod rezervoara,vlasnik kaze da mu se zeni motor naslonio na auto) gume nove+bisage+kutija za kacigu.Motor je presao 48000,generalno lik mi nije papak vidim da je odrzavao motor (zamjeram mu sto nije izvadio akumulator pa je bio ispraznjen),bez problema nudi motor na probu. Sta je na meni da gledam,sta su te male sitnice koje mogu da otkriju stanje motora. Cijena motora je 3000 km ili 1500 eur Dobro dosao ti nama, a da se cisto predstavis pre svega.. tako je red u ovoj nasoj kuci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FireFighter911 12 Napisano Februar 8, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: I.Sarajevo Motocikl: Honda VT500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ali mislim da sam to odradio u podforumu "predstavi se",osim ako nsam nesto zabrljao. Neemojjj'se ljutis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bezec 15 Napisano Februar 12, 2013 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na osnovu toga kako izgleda na slici mislim da je ta cena OK! E,sad,trebalo bi ipak da odes da vidis motor i da povedes nekog iskusnijeg sa tobom...vidis sve izbilza,da li je otvaran i ako jeste zasto jeste,isprobas ga,cujes kako radi,itd. Ja sam imao Virago 535 iz '92 skoro 2 godine i na njemu je bilo 39000km predjeno...ali ne znam sta da ti kazem na sta da obratiš paznju ili o kvarovima jer ih nisam imao,stekao sam sam utisak da je masina kvalitetna i napravljena da traje. Menjao sam za malo veći Virago cisto zbog visine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FireFighter911 12 Napisano Februar 13, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: I.Sarajevo Motocikl: Honda VT500 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam motor i stvarno izgleda ok.jedini problem,ustvari kljucni problem je onih 35 ccm zbog kojih spada u klasu do 750 pa mu registracija skace na nevjerovatnih 220 eur sto je smjesno u odnosu na motor do 500ccm gdje dodje duplo jeftinije,zbog toga sam odlucio varijantu Honda shadow VT 500 iz 87 za otprilike iste pare ili kawasaki LTD 450,jesu malo stariji motori ali imao 20 ili 26 godina mislim da ga dodje isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da mu prave "problem" tih 35 kubika,ali nije bas 220eura. Meni je prosle godine sa novom saobracajnom i tablicom bila 15000 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FireFighter911 12 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: I.Sarajevo Motocikl: Honda VT500 Prijavi odgovor kao problematičan da u Srbiji ali BiH-RS vjeruj mi nije Jeste da mu prave "problem" tih 35 kubika,ali nije bas 220eura. Meni je prosle godine sa novom saobracajnom i tablicom bila 15000 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12711 Napisano Februar 15, 2013 Ne silazi, 7366 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan EN500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FireFighter911 12 Napisano Mart 1, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: I.Sarajevo Motocikl: Honda VT500 Prijavi odgovor kao problematičan izletila Honda vt500,87 godiste,jako dobra,kupljena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FireFighter911 12 Napisano Mart 3, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: I.Sarajevo Motocikl: Honda VT500 Prijavi odgovor kao problematičan Registracija za hondicu ce biti 165 km zbog mogucnosti polugodisnjeg reg.motocikla Super vijest koju sam morao da podjelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan lijepa honda sretno. Gdje registrujes na pola godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 803 Napisano Mart 5, 2013 Zainteresovan, 778 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje ovo oko registracije na pola godine. Ade javi detalje. P.S. Neka te ta Honda lijepo posluži!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FireFighter911 12 Napisano Mart 5, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: I.Sarajevo Motocikl: Honda VT500 Prijavi odgovor kao problematičan Registraciju cu da zavrsim u I.Sarajevu za nekih mjesec dana, pa vam javnem, da ne bih sirio dezinformacije,inace cijenu sam dobio na upit u tehnickom pregledu koji ujedno vrsi usluge reg.(da ne reklamiram zbog pravila foruma,uglavnom sutnem vam privatnu por.kad zavrsim) I mene interesuje ovo oko registracije na pola godine. Ade javi detalje. P.S. Neka te ta Honda lijepo posluži!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW-K50 4 Napisano Mart 19, 2013 U prolazu, 57 postova Motocikl: BMW R1200GS DOHC 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto u Srbiji nema registracije na 6 meseci to bi bilo extra .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...