Jump to content

Moto Zajednica

Liberty 125 choop

Recommended Posts

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

Podrska razvojnom programu projekta "Liberty".

Najvise volim originalnost i najbitnije je da se ti osecas ispunjenim dok seckas,budzis i pravis a kasnije i vozas sa saznanjem da "Niko nema vaki kawasaki". :takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: suzuki dr 650

To mi se zaista ne svidja nit je ovo nit ono...

Evo ovo mi prelepo uz malo izmena i moze i da se vozi

malo sedishte udobnije full mozda bi na njemu izgledao fool ali meni je skroz cool 8)

vespa2bgembel.jpg

Uploaded with ImageShack.us

eeee jebi ga lazo sad si usro motku :staa:

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 224 postova
  • Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50...

Evo ovako da ne ispadne kako bash nemam ukusa mada se i ne hvalim time, skuter je predvidjen za rat-rod mozda ja bi voleo iskreno.

Kaswasaki zax9r godishte od 92-3 pa do 99 (ako sakupim repa cca 1500e) izmenicu mu prednju masku stavio bi od novije nindze mozda rep ako nadjem al sigurno bi felne hromirao ili ispolirao, ram i druge vidljive vece delove izlepio onom hrom folijom, a rezervoar i ostale plastike u crnu 3d karbon foliju i da top auspuha bi presvukao pravim karbonom znam coveka koji pravi neke cudesne delove za brodove od karbona pa bi mi on odradio od karbona cilindar koji bi navuko na auspuh, xenon, led migavci (sam bi napravio kupovni su papreno skupi) i mozda po koji josh detalj tipa tegovi volana, crash pad-ovi, kapice...

I to je to evo obecavam ako se dokopam tog motorceta necu ga kasapiti i o svemu cu se prethodno posavetovati ;)

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

malo sedishte udobnije full mozda bi na njemu izgledao fool ali meni je skroz cool 8)

vespa2bgembel.jpg

Meni je ovo full! Covece def. bih stao i rekao WTF jel se ovo stvarno kotrlja :)

Dobra fora totalno!

Stavio je na forum i samim tim pitao druge sta mislite, ja mislim da je sranje kao sto rekoh, i to je to.

Ovakvu izjavu ne bih očekivao ni od 10-godišnjaka... ::)

Nisam te pitao nista.

• Svrati ponekad, 479 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600E

vespa2bgembel.jpg

Auuuuuuuu, nije valjda da mu se sipa gorivo na ovoj rupi na sedištu :staa: :staa: :staa::lol: :lol: :lol:. Upadne opušak i ćao.

Da sam ovo na ulici video pomislio bi prvo da je neko bežao i pri tom uleteo kroz ovu čeličnu mrežu koja je bila na ogradi u neko dvorište, pri tom se živ skršio i skuter mu se zapalio, pa pošto je bežao nije imao vremena da ga ugasi, nego ga tako zapaljenog vozio, a skuter mu se u vožnji polako gasio :lol: :lol: :lol:. Usput je pokupio iz dvorišta ovu gumu na koju je slučajno naleteo da mu bude rezervna, jer mu je zaličilo da mu paše iako mu ne paše, pa se zaj... al' mu bilo žao da je baci :lol: :lol: :lol:.

Lazo ti si car. Prvo odavno se nisam ovoliko ismejao, a drugo svaka čast na entuzijazmu, bitno je da je tebi cool. To što pola ljudi (mislim da je ipak 99,999% :lol:) ovo ne bi vozilo da im platiš, a tebe booole brige jer ti se đasvi, samo potvrđuje to :takoje:.

• Podržavam 1

Auuuuu (dcNiko ) ismejao sam se sad za medalju :lol2: :lol2: :lol2: aaaa al nisi puno pogresio i ja kad bi video lika na tome a da pritom (bez vredjanja) nije romske nacinalnosti isto bi pomislio,

dobro ove je preterano al neku resetku od smederevca i neku staru zaradjalu zicurinu bi stavio,

pa evo da nisam jedini sa cudesnim ukusom to potvrdjuje ovo

http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/nabudzi-moje-vozilo-na-srpski-nacin/60418.phtml

nego sad mi je u planu da shljakam dostavu za edno mesec dana s svojim skuterom pa reko ne bi im se svidelo ovakvo vozilo :lol: mozda i gresim bilo bi unikatno :lol:

Zamisli dostave ti picu u nekom od kafica dodje lik s pokretnom kantom (drljavom, izlupanom) :lol:

Kaciga se nikako ne uklapa u dizain, tocak ne jer liberty nema rez tocak ovo je vespa, umesto ovog krsta stavo bi malteski krst casti, a u ove rupe poziciju i xenon projektore...

vespa2bgembel.jpg

samo me interesuje cime bi mogao da to prespricam na koju foru da isprskam lak a da se pritom ne oljusti a da se rdza vidi jer kapiram svaki put kad bi ga vozio i ja bi se uklopio totalno uz njega (od prljavstine)

• čeka dobru titulu, 1377 postova
  • Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE

Napadoste čoveka (mladjanog, pretpostavljam?) zbog njegovog ukusa (a oni su, jel'te, različiti i o tome nema rasprave). Sve dok nešto što je bitno za mašinu/ram/kočnice ne recne i time eventualno ugrozi sebe ili druge, sve ok.

Da nam je takvu neku preinaku pokazao neko ko ima silne škole za dizajn ili je neko ime u svetu umetnosti, eee, onda bi se to zvalo "instalacija" (u nekim drugim granama "performans", ...) i onda bi bilo vauu i masno koštalo. Pa zar nema gomila motora/kola i ostalih upotrebnih predmeta koji su nam dizajnom grozni (iako su ga radili celi timovi za lepe pare) a opet su nekom interesanti pa i lepi?

Šta god da radi, ako zanatski dobro odradi, ima smisla, pa makar samo vlasniku.

:Mina:

ps. jedva čekam fotke gotovog (ako se za takav rad ikad može reći da je završen)

http://www.24sata.rs...cin/60418.phtml

ovaj lik zivi u zemunu...video sam tu ladu nivu x puta i nemoze da se poredi sa skuterom...

jer sve na toj ladi ima nekog reda i smisla ali skuter izgleda kao iz kamiona da je ispao ili bas kako ga je dcNiko opisao!

evo ti nesto po tvom ukusu :zdravo:ako kazes da je i ovo extra idem da se ubijem ko siroce :lol:

post-26167-0-85249900-1360936113_thumb.jpg

Haaahaha ne naravno da ne msm bez ovih kindjula i djindjula mozda al ne svidja mi se u opste sto je najgore ikad bi sve to poskidao izgledao bi kao da je stvarno tako neodrzavan i shvatash a ovaj skuter shto sam ja postavio brate vidi se iz aviona da je namerno ovakav realno niko ne bi ovoliko zapustio motor a i da bi se sve ovo izdeshavalo npr ovim maskama i oklopu onda da i ne spominjemo ram, masina koliko bi to tek bilo unakazeno

Jedno je iskopati motor ispod neke shupe i voziti dok ne rikne a drugo je dobar motor srediti (unakaziti) namerno,

Samo zao mi neshto da ga ovako sredim tako da ce vestacka trava najverovatnije biti na njemu a znam jednog coveka ima padr frijeva i jednog opasno drljavog pa bi tog za 100e (na 12 mesecnih rata) uzeo i sredio (unakazio)

Tako da danju podsticem ljude da misle na ekolosku krizu i globalna zagrevanja, a nocu s ovim drugim plasim decu a bogami i ljude :Hitman::dilema:

• čeka dobru titulu, 1377 postova
  • Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE

.

.

jednog opasno drljavog pa bi tog za 100e (na 12 mesecnih rata) uzeo i sredio (unakazio)

Jes' da je kriza, al' ti ga pretera: 100e na 12 rata?! A jel' imaš kešovinu za brusne ploče bar ?:lol:

majke ti...evo...

detaljno objasnjenje posto nisi razumeo!

kad bih ovo dvoje poredili (kola i motor) lada bi pobedila :zdravo: :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja