markone 447 Napisano Decembar 10, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan A što se to lepo ne istakne na ulazu? Ulaznica za vozače motocikla košta xxx,00 Dinara (ili ne plaćaju ulaz) Suvozači na motociklima plaćaju xxx,00 Dinara (ili ne plaćaju ulaz) Suvozačice na motociklima plaćaju xxx,00 Dinara (ili ne plaćaju ulaz) Vozačice motora plaćaju xxx,00 Dinara (ili ne plaćaju ulaz) Pešaci plaćaju xxx,00 Dinara (ili ne plaćaju ulaz) Uz ulaznicu se gratis nudi: bla, bla, bla... pasulj, bla, bla, bla... kisela voda, bla, bla, bla... majica, ..., duvanje guma, podmazivanje lanca, provera signalne i svetlosne grupe, alko test na izlazu... Tako bi se mnoge dileme rešile, steklo bi se poverenje i izbegla blamiranja. A fiskalni račun? Odosmo mi daleko od teme! Urednici? Anarhija?! Podelite temu na VAM i plaćanje ulaznica i zašta se novac koristi?! De, pitajte mene za čega ja koristim pare od moje zarade? Pa da čujete šta ću vam reći! Zašto se u Srbiji svi bave tuđim poslovima? Što uvek analiziraju ono u šta se ne razumeju, a svoj posao ne odrađuju kako treba? Kome se ne sviđa, lepo okrene mašinu i ode. Ko misli da može bolje - eto mu prilike da se dokaže. DOSTA MI JE BRE TIH SVEZNAJUĆIH BEZMUDIĆA KOJI NA REČIMA KAO ISUS OD VODE PRAVE VINO A NEMA ZA ŠTA PAS DA IH UJEDE! Da se razumemo, nisam ni ja bogat čovek ali znam gde su mi granice (i mentalne i fizičke) i nikad mi nije krivo zbog nekog ko je imao čuku, kefalo i muda da nešto napravi od ničega. Vozim što mogu da si priuštim, a volim da znam da ima i sposobnijih od mene, jer bi u suprotnom svetski vrhunac bio polovni BMW iz 1999. godine Što bi priznaće mnogi bila tragedija! I da se razumemo još nešto: svi koji su ukrali, prevarili i/ili iskoristili nekog mogu da mi se napuše ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 10, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dali ce se vam ako uzne pare iz drzavne kasice za sport,mislim ako ima takve kasice??? ,,obezbediti besplatan ulaz na moto skupove po vojvodini??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neda 1 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kao zena, moram da kazem da jedino u Novom Sadu pripadnice lepseg pola ne placaju kartu. A zašto ne bi plaćale ? Izvinjavam se za off , morao sam. Zato sto nemamo para da placamo. Moramo da skupljamo za sminku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 10, 2007 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Mi se preganjamo oko osnivanja VAM i oko cena i naplate ulaznica, a pokretač teme nikako da odgovori na postavljena pitanja. Možda nema vremena, a možda nema šta da kaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ni ja nisam mogla (da odolim), a da ne napisem urednice... zivot je pun iskusenja, ne moze se svim odoleti Hmm... Daaaa ,e a sad jedno iskusenje kojem nemogu ja da odolim. A sto mi neodgovori na ono da suvozacice nigde nisu placale ulaz sem u NS-u. EDIT Markone potpuno se slazem sa tobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neda 1 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ni ja nisam mogla (da odolim), a da ne napisem urednice... zivot je pun iskusenja, ne moze se svim odoleti Hmm... Daaaa ,e a sad jedno iskusenje kojem nemogu ja da odolim. A sto mi neodgovori na ono da suvozacice nigde nisu placale ulaz sem u NS-u. EDIT Markone potpuno se slazem sa tobom Ne znam, valjda se na ostalim mestima, osim u Novom Sadu, vode kao teret. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 10, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma nije zato nego im zinulo dupe za pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Decembar 10, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Alo?! Cirkuse?! Šta je VAM? Ko čini VAM? Šta radi VAM? Koji su ciljevi VAM-a? Ovo su pitanja u slučaju da je VAM neka vrsta udruženja građana pa ne važi poslovna tajna: Ko finansira VAM? Na šta se troše finansije VAM-a? A ako je to privatna firma, voleo bih da znam kako zarađuješ (da bih nešto naučio) ali mi ne pada na pamet da pitam, a pogotovu na šta trošiš svoje pare! Predlažem urednicima da brišu sve ostale postove koji nemaju veze sa temom! Ljudi opteretiste temu muško-ženskim odnosima, a imate PP na raspolaganju ili otvorite novu temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, valjda se na ostalim mestima, osim u Novom Sadu, vode kao teret. ;) Ako ces se ovakvim odgovorima boriti za zene ( da nekazem teret posto si ti iz Novog Sada) onda im je trenutni polozaj zagarantovano bolj nego sto ce biti nakon tvog zalaganja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 10, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a jel vam registrovan negde,imateli neki statut itd,,itd,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neda 1 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, valjda se na ostalim mestima, osim u Novom Sadu, vode kao teret. ;) Ako ces se ovakvim odgovorima boriti za zene ( da nekazem teret posto si ti iz Novog Sada) onda im je trenutni polozaj zagarantovano bolj nego sto ce biti nakon tvog zalaganja. Eeeee gresis, opet ne citas sta pise. Brzas, brzas... to je sigurno posledica voznje motora. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 10, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ubuduce cu da stavim suvozaca,suvozacicu u dzep,,pa cu manje da platim ulaz ha ha ha ha ha ha ha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neda 1 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ubuduce cu da stavim suvozaca,suvozacicu u dzep,,pa cu manje da platim ulaz ha ha ha ha ha ha ha Ili upakujes u kofer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 10, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma dzaba kofer mi uvek pun svega i svacega,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 10, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mi se preganjamo oko osnivanja VAM i oko cena i naplate ulaznica, a pokretač teme nikako da odgovori na postavljena pitanja. Možda nema vremena, a možda nema šta da kaže. Naravno da nema. Zaludna deca, se glupiraju i bacaju koske po forumu i cekaju da se ljudi navuku i krenu sa prepucavanjem. Kakav VAM, kakvi bakraci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 10, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Mi se preganjamo oko osnivanja VAM i oko cena i naplate ulaznica, a pokretač teme nikako da odgovori na postavljena pitanja. Možda nema vremena, a možda nema šta da kaže. Naravno da nema. Zaludna deca, se glupiraju i bacaju koske po forumu i cekaju da se ljudi navuku i krenu sa prepucavanjem. Kakav VAM, kakvi bakraci... ima tu logike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira sto je tema VAM, vidim da se vecina raspravlja oko moto skupova... tj. konkretno NS moto festa i ulaznica. Kao zena, moram da kazem da jedino u Novom Sadu pripadnice lepseg pola ne placaju kartu. Na svim ostalim susretima na kojima sam prisustvovala se placalo, bez obzira sto je nas zena na motorima na prste nabrojati... pa na nama necete bas zaraditi . Drugo, mislim da bi skupovi trebali da budu raznoliki i u duhu mesta gde se odrzavaju. Novi Sad ce, naravno, imati veliki skup sa velikom binom i urbanim shmekom, jer smo to mi... snobovi ;D. Opusteno ljudi... ima za svakog po nesto, po negde. Jesi li sigurna? Nudim opkladu Ja lepo rekoh na susretima na kojima sam prisustvovala... sto moze da bude 100 komada, a moze da bude i 1... jel pozivas na neki besplatan? Tebe da...imaš otvoren poziv,u Bijeljinu slobodno dođi BEZ NOVČANIKA,ŠLAJBUKA,BUĐELARA.... a kada dođem u NS vodiše me na kafu. Ovako je bilo ove godine: www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9365.80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 10, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan stvarno ja nesto googlao po internetu i nenadjo taj vam nigde,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Alo?! Cirkuse?! Šta je VAM? Ko čini VAM? Šta radi VAM? Koji su ciljevi VAM-a? Ovo su pitanja u slučaju da je VAM neka vrsta udruženja građana pa ne važi poslovna tajna: Ko finansira VAM? Na šta se troše finansije VAM-a? A ako je to privatna firma, voleo bih da znam kako zarađuješ (da bih nešto naučio) ali mi ne pada na pamet da pitam, a pogotovu na šta trošiš svoje pare! Predlažem urednicima da brišu sve ostale postove koji nemaju veze sa temom! Ljudi opteretiste temu muško-ženskim odnosima, a imate PP na raspolaganju ili otvorite novu temu! 1. Ovo su osnovna pitanja za gosp. Cirkusa. Bravo Markone 2. Obelix ne radi ti link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neda 1 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira sto je tema VAM, vidim da se vecina raspravlja oko moto skupova... tj. konkretno NS moto festa i ulaznica. Kao zena, moram da kazem da jedino u Novom Sadu pripadnice lepseg pola ne placaju kartu. Na svim ostalim susretima na kojima sam prisustvovala se placalo, bez obzira sto je nas zena na motorima na prste nabrojati... pa na nama necete bas zaraditi . Drugo, mislim da bi skupovi trebali da budu raznoliki i u duhu mesta gde se odrzavaju. Novi Sad ce, naravno, imati veliki skup sa velikom binom i urbanim shmekom, jer smo to mi... snobovi ;D. Opusteno ljudi... ima za svakog po nesto, po negde. Jesi li sigurna? Nudim opkladu Ja lepo rekoh na susretima na kojima sam prisustvovala... sto moze da bude 100 komada, a moze da bude i 1... jel pozivas na neki besplatan? Tebe da...imaš otvoren poziv,u Bijeljinu slobodno dođi BEZ NOVČANIKA,ŠLAJBUKA,BUĐELARA.... a kada dođem u NS vodiše me na kafu. Ovako je bilo ove godine: www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf<emid=53&topic=9365.80 Svaka cast prijatelju! Imas pivo, mani kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 10, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma lepo se vi muvate ovde,,a besplatan ulaz??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neda 1 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma lepo se vi muvate ovde,,a besplatan ulaz??? Ali tema je VAM...ajd sto smo mi zastranili, ali ne daj se i ti zavesti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 10, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, evo ja osnovah MAM (moja asocijacija motorista), imamo tri clana, mene i moja dva motora i mam. vam ga svima koji ne budu hteli da se uclane kod nas ;D -Ciljevi su nam: zalaganje za sto vise voznje, sto se svaki dan trudimo i skoro u potpunosti ostvarujemo. -Povecanje masovnosti skupova (posecujemo dobre skupove) -Borimo se za smanjenje taksi za reg. i troskova osiguranja i uspevamo u tome time sto ne vozim 1200ccm. -Imamo i pododbore, mac, mad,maf,mak,mai,mau,may,mat,mar,ma q...ac i da ne nabrajam dalje Svaki bajker je dobrodosao, jer imamo vise odbora nego sto je bajkera u Srbiji i nas skup ce biti najbolji i najposeceniji (toliko dobar da ga se od mamurluka niko nece secati ;D -Imamo i grb, zastavu i drzavu, napravicemo sve sto treba da budemo i mi nesto, kako mogu drugi mozemo i mi> :-\ :'( :'( Pusti vam, ajd` u mam ;D ;D ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 10, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma lepo se vi muvate ovde,,a besplatan ulaz??? Ali tema je VAM...ajd sto smo mi zastranili, ali ne daj se i ti zavesti... mene nes zavesti ja sam nesrecno ozenjen pa se klonim zena,dosta mi je i ove jedne,,,pa kazi nam nedo nesto vise o vam u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Neno, boklicu sci i ostali stop off! Cini mi se da smo stali kod ovoga: Šta je VAM? Ko čini VAM? Šta radi VAM? Koji su ciljevi VAM-a? Ovo su pitanja u slučaju da je VAM neka vrsta udruženja građana pa ne važi poslovna tajna: Ko finansira VAM? Na šta se troše finansije VAM-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...