ivants 4 Napisano Februar 6, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: trstenik Motocikl: klr650 tengai,xl600lm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve bajkere :zdravo:Poodavno pratim forume i sva desavanja na bj pa rekoh i ja da predstavim svoj rad.. Hondu iz naslova sam kupio u vrlo losem stanju,tako da sam delove nabavljao i kupovao gde god sam nasao,cak sam i dominatora havarisanog kupio zbog sajli,rucica,zadnjeg tocka sa disk kocnicom i drugih sitnih a skupih stvari.Sredjivanje masine nisam slikao,radjeno je pre4 meseca,ali imam slika od sadasnjh radova a nadam se bice i od buducih...Masina je sklopljena od dve druge jer originalna je bila totalno neupotrebljiva. Inace u planu je ugradnja hladnjaka za ulje od neke tojote,na otpadu pronadjenog,imace raznih donatora delova.Motor planiram za tezi off,a nisam slucajno xl za to odabrao imao sam xl600rm i znam sta ti hondini jednocilindrasi izdrzavaju.Jos da kazem trenutno vozim kawu klr 650 tengai takodje je off voznja upitanju,i dobra je kawa zavrsava poso,ali honda je honda... Mislim da je i clan spave to lepo objasnio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Decembar 14, 2017 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan I ja radim nesto slicno na dominatoru,sve pohvale,nabaci jos slika ako imas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...