brm-brm 846 Napisano Februar 10, 2013 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan ja ne kontam i dalje da niko nije provalio lika...il je klinac ili pandur pregršt glupih pitanja, i 100x je ponovi vožnju bez dozvole (da bi popisao vas, koji vozite bez iste) Jebiga brate,centri moci!!!Samo te posmatramo!!!! Опаа, сад си почео и са иновацијама, прво је на крају сваке реченице било !!! а сад је додао и !!!! Пре ће бити да је пандур, ова учестала понављања одређених знакова ми нешто чудно изгледају... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 11, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Rade pendrek..godina 80 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 11, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Akcijaaaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 11, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Predlažem da se tema označi kao "lepljiva". Karakteristična je, a malo-malo pa se pojavi slična, sa malim varijacijama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4410 Napisano Februar 11, 2013 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od zanimljivijih tema u zadnje vreme 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert.RR 5 Napisano Februar 11, 2013 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan Velja Yz 250 koliko te izadje generalna na tvojoj masini? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Manje nego lecenje polomljenih kostiju! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 86 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Velja Yz 250 koliko te izadje generalna na tvojoj masini? Neznam, nisam jos radio generalnu, a nadam se da necu skoro da je radim. O tim cenama i o odrzavanju brine moj matori, a moje je da proverim gume, doduvam po potrebi, vozim i da pazim da se ne polomim, jako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert.RR 5 Napisano Februar 11, 2013 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan Manje nego lecenje polomljenih kostiju! A ti sa tim tvojim ako padnes ne polomis se???Sa tim kad padnes odma si kaput!! Stvarno ne kapiram sto neki ne mogu da se uzdrze od komentara?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljno sam star da mogu otac da ti budem pa se nadam da ces prihvatiti ovo kao ocinski savet: Pitao si sta te zanima, ljudi koji imaju iskustva su ti rekli da to nije za tebe i zbog cega nije za tebe. Na tvom mestu, ja bih ih poslusao. Sto se tice mog bivseg motora: 600 kubika koliko ima taj model suzukija ne isporucuje toliko snage, narocito ne NAGLO kao sto to rade motori o kojima se ti raspitujes i daleko je bezbedniji za voznju od toga sto tebe zanima, a verujem da ce ti to potvrditi i ostali koji ucestvuju u ovoj prepisci. Ako si pametan, poslusaces savete starijih i iskusnijih kolega, a takvih ovde ima mnogo i trazices nesto "pitomije" i tvom znanju i iskustvu primerenije od takmicarskih kros motora. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Toliko pitanja... Druze jednostavni idi i probaj neki, pa se vrati i napisi nam utiske, kako vuce i kako ide... Posle ces da vidis o cemu ti svi ovde govorimo .. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Februar 11, 2013 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam to prvi put probao, bio sam fazonu....vozim 1000ccm, sta tu ima da me uznemiri iz 125ccm...pa sam se otkinuo kako to ide. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi raspravljamo ovde s covekom koji nije ni seo na takav tip motora... Kuda dalje...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 11, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Generalna hm, sta je generanla ? Novi delovi ili ? Ali moze te kostati kao i ceo motor a moze i duplo manje. Ovo me podsetilo na neku staru temu o kupovini rs125. Zna li neko jel lik uopste kupio tu rs125? I ovde ce biti takav slucaj koloko vidim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 11, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo su opasne te 125-ice. Ja sam sa 450 presao na 125 i razvalio se kao bubreg u kokakoli. Daklem, minimum 300 ccm, ako mislis da trajes. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14141 Napisano Februar 11, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @ Nordmaner, gledam sta pitas i sta ti odgovaraju, mogu da ti kazem kako si poceo za sada dobro prolazis. generalno daju ti dobre savete cak i ovi za koje mislis da te zezaju. ja trenutno imam cr 125 i tt 600, kada odem u pescaru ili na breg ne znam koji ludje ide a spadaju medju "slabije" u svojoj klasi, pride toga nisam bas juce seo na motor i mogu skromno da kazem da pristojno umem da vozim. amaterski doduse cak vise rekreativno, to mogu da ti potvrde mnogi odavde sa foruma sa kojima sam se vozio. kao sto ti je veljko ponudio, vecinu ako ne i skoro sve odgovore mozes dobiti od njegovog caleta koji je vise nego potkovan znanjem kako iz voznje tako i iz servisiranja motora, dacu ti i ja po koji savet, nece da se baci a vajlda ces ga preziveti dakle imas poziv da dodjes do nas, ne bi trebalo da ti predstavlja problem 20 km razdaljine, i da uz pice razmenimo misljenja. a mogao sam i ovako: decko nemoj da te truju, skupi malo para i kupi hondu cr 500, lagan i pouzdan motor koji ce ti pruziti sve sto ti treba u offroad avanturama koje planiras, nije potrebna dozvola i kategorija jer ces biti daleko brzi od sve policije na ovom svetu. ja sam odvec star ali i iskusan, poslusaj moj savjet i ima da te vidi bog. hondu cr 500 ces sigurno voziti do kraja zivota ako sada pocnes sa njom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 11, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ Nordmaner, gledam sta pitas i sta ti odgovaraju, mogu da ti kazem kako si poceo za sada dobro prolazis. generalno daju ti dobre savete cak i ovi za koje mislis da te zezaju. ja trenutno imam cr 125 i tt 600, kada odem u pescaru ili na breg ne znam koji ludje ide a spadaju medju "slabije" u svojoj klasi, pride toga nisam bas juce seo na motor i mogu skromno da kazem da pristojno umem da vozim. amaterski doduse cak vise rekreativno, to mogu da ti potvrde mnogi odavde sa foruma sa kojima sam se vozio. kao sto ti je veljko ponudio, vecinu ako ne i skoro sve odgovore mozes dobiti od njegovog caleta koji je vise nego potkovan znanjem kako iz voznje tako i iz servisiranja motora, dacu ti i ja po koji savet, nece da se baci a vajlda ces ga preziveti dakle imas poziv da dodjes do nas, ne bi trebalo da ti predstavlja problem 20 km razdaljine, i da uz pice razmenimo misljenja. a mogao sam i ovako: decko nemoj da te truju, skupi malo para i kupi hondu cr 500, lagan i pouzdan motor koji ce ti pruziti sve sto ti treba u offroad avanturama koje planiras, nije potrebna dozvola i kategorija jer ces biti daleko brzi od sve policije na ovom svetu. ja sam odvec star ali i iskusan, poslusaj moj savjet i ima da te vidi bog. hondu cr 500 ces sigurno voziti do kraja zivota ako sada pocnes sa njom Izvadio si se u drugom dijelu posta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert.RR 5 Napisano Februar 11, 2013 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok navraticu za neki dan da vidim te paklene masine .Mozda sreda,a mozda i u petak.Javicu se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Lenji drugi deo ti je za medalju i to onu prvu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14141 Napisano Februar 11, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smilodon 151 Napisano Februar 11, 2013 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan A da pitam i ja, da li ti dvotaktni pred generalnu postanu četvorotaktni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 11, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan hondu cr 500 ces sigurno voziti do kraja zivota ako sada pocnes sa njom :care::lol: Jooj Lenji, koji si car, dobih upalu trbušnjaka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan decko nemoj da te truju, skupi malo para i kupi hondu cr 500, lagan i pouzdan motor koji ce ti pruziti sve sto ti treba u offroad avanturama koje planiras, nije potrebna dozvola i kategorija jer ces biti daleko brzi od sve policije na ovom svetu. ja sam odvec star ali i iskusan, poslusaj moj savjet i ima da te vidi bog. hondu cr 500 ces sigurno voziti do kraja zivota ako sada pocnes sa njom I bog ce brzo da ga vidi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert.RR 5 Napisano Februar 11, 2013 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da pitam i ja, da li ti dvotaktni pred generalnu postanu četvorotaktni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 12, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Lenji! Video sam da neko fali u diskusiji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...