hotazmaj 84 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je nosena nepune dvije sezone, nema nekih tragova koristenja, izgleda skoro kao nova. Nema protektore ali ima mjesta predviđena za njih. Broj 48. Ja ca visok 183 i imam 70kg i taman mi je ali mi je vise odgovarala kad sam imao nekih 4-5kg manje Neka cijena bude 70 evrica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa jakna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zena poklonila drugu, tako da je steta da ova stoji u ormaru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, al treba otici u Sarajevo....ne kupuje se jakna na slepo. Steta,lepa jakna. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan mogu jos jedino dati dimenzije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...