draza 548 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi . Ako neko zna gde moze da se nadje lanac bregase za pomenuti motor neka javi . Hteo bi covek da kupi a nezna gde . Okrenuo sam i ja nekoliko brojeva ali nista . Reko da postavim temu ovde pa ako niko nema da narucimo od preko . Ako neko ima neka javi . Pozdrav !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Februar 5, 2013 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Probaj KDM ili QUEVARA! TRION je bio zastupnik za HUSQVARNU ali ni tada nisu na lageru imali delova..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti ja nabaviti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 5, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Probacu sa tim prodavnicama ali mislim da sam ih vec zvao. Koliko kosta druze kod tebe lanac i za koliko bi mogo da stigne.Da kazem coveku oa ako hoce da ti javim da nabavis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...