Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 2, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da je ponesem. :-) I kod mene je bezbedna.;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Octobar 2, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je rezervisana za Vladu ili Popsy-a do 13.10.2013. Na vama je da se dogovorite i da mi javite ko ce da je ponese, odonese, kupi ili sta vec. Ja samo znam da hocu da je prodam jer mi fali mesta u ormaru ! P.S. Postoji sansa, do duse, veoma mala, da i ja dodjem na gulas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Octobar 3, 2013 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da pomognem, jakna odgovara i Vladi i Popsiju... Imao sam iste velicine ali sam poklonio suraku koji vozi BMW, bila mi je taman sa predjasnom kilazom! Jakna je odlicna!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Octobar 3, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mudro zboris Zex, mudro ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 4, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je rezervisana za Vladu ili Popsy-a do 13.10.2013. Na vama je da se dogovorite i da mi javite ko ce da je ponese, odonese, kupi ili sta vec. Ja samo znam da hocu da je prodam jer mi fali mesta u ormaru ! P.S. Postoji sansa, do duse, veoma mala, da i ja dodjem na gulas. E pa 13.10.2013. mi je rodjendanko.... hvala brate , nisi trebao ...salim se .. Popsy , nije frka...pozjmicu ti ja pare bolje ce da cucne uz boje tvoje STenere (Crveno/ Bele) , nego uz moju ljubispicastu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 4, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Mudro zboris Zex, mudro ! Ko je od vas dvojce Bing, a ko brat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Octobar 4, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Od kad to endurasi gledaju na boje ? Pa valjda je svaka ista kada se uvalja u blato ?! P.S. Vlado, hoces li da posaljem jaknu po Popsiju ili Dejanu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 7, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Od kad to endurasi gledaju na boje ? Pa valjda je svaka ista kada se uvalja u blato ?! P.S. Vlado, hoces li da posaljem jaknu po Popsiju ili Dejanu ? MOZE :lol: A sto je ti ne doneses licno... alergican si na meso? Skoro sam siguran da ti je Popsy nece vratiti, ako mi ne odgovara...posalji po Dejanu..... salim se naravno...sve jedno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Octobar 7, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dosao bih vrlo rado i ta opcija jos uvek stoji, samo imam obaveza, pa ne mogu da kazem da sigurno dolazim. Ako se ja ne pojavim onda cu jaknu poslati po nekom drugaru, budi bez brige. P.S. Naravno da kupovina nije obavezna. Ako ne odgovara, onda nikom nista, zivot ide dalje a jakna ponovo kod mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 7, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Just don`t kill the messenger. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Octobar 7, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Octobar 12, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam siguran da ti je Popsy nece vratiti, ako mi ne odgovara...posalji po Dejanu..... salim se naravno...sve jedno Ja ne mogu doci ali je jakna od danas popodne kod Popsija koji ti je sutra donosi na probu ! P.S. Rekao sam mu da su u Beograd ne vraca sa jaknom ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Octobar 12, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pa poklonite mu tu jaknu za rođendan, vas nekoliko x nekoliko eura i covjek sretan a i vama duša ispunjena. tako malo treba za srecu. Vlado ako ovo upali sjeti me se s kojom deseticom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Octobar 12, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je jakna ostala kod Vlade. Cekamo Popsija da ubaci fotke i da procenimo da li je taman. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Octobar 12, 2013 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Octobar 12, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Salivena ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 14, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena..... .... posle 8 meseci prodaje i hiljade i hiljade zainteresovanih , jakna je pronašla put do vlasnika , koji ce da je nosi sa ponosom......... ....... u toplim danima...tako da ako neko nabasa na postavu, neka javi Bivšem vlasniku...srećno i lep i nezaboravan vikend događaj 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Octobar 14, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju je nosio ! Hvala svima koji su bili zainteresovani. Veliko HVALA Popsiju koji je jaknu odneo do Vlade ! LOCK ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...