Maximus1 204 Napisano Februar 3, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pokrecem ovu temu iz razloga sto bih uradio sam uparivanje kljuca sa HISS racunarom,a ne da pucam 50 evra da mi to urade u kljucarskoj radnji:) Pronasao sam ovaj koristan snimak kako treba da se izvede,ali interesovalo bi me da li neko ko poseduje ovaj model motora zna gde se nalazi ovaj senzor? Naime,ja posedujem 2 kljuca,jedan je kodiran i radi a drugi pali samo kontakt a pumpu za gorivo ne....Znaci potrebno mi je samo da ga kodiram i uparim sa kompom.. Nadam se da ce ova tema biti jos nekome od pomoci ko ima isti problem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Februar 10, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nema savete i predloge.....ajmo ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim link. Da li je obrisan ili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Februar 10, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim link. Da li je obrisan ili... Probaj sad Spale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Februar 11, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga ni sad ne vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Februar 11, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja vidim....nesto zeza.... Ko ne moze da vidi neka kuca na youtube.com programming new hiss keys on honda vfr 800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2261 Napisano Februar 11, 2013 Skuteras, 3736 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je da li i taj drugi kljuc ima u sebi tag. Ako nema dzabe ces traziti sve to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Februar 11, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kljucar koji mi je rekao da moze to da mi odradi,je rekao da ima,tj. samo treba da prebaci kod sa originala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sheik 23 Napisano April 3, 2013 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan Imas li ti ispravan, prazan transponder u tom drugom kljucu? Ako imas, procitaj mi oznaku sa njega pa cu ti reci mogu li ja da ga ukodiram. U sustini, ako imas kljuc sa cistim(novim) transponderom, ne treba ti 50e za kodiranje, jeftinije je to vise nego duplo. E sad ako nemas transponder, to je vec druga stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano April 3, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imas li ti ispravan, prazan transponder u tom drugom kljucu? Ako imas, procitaj mi oznaku sa njega pa cu ti reci mogu li ja da ga ukodiram. U sustini, ako imas kljuc sa cistim(novim) transponderom, ne treba ti 50e za kodiranje, jeftinije je to vise nego duplo. E sad ako nemas transponder, to je vec druga stvar. Druze na mom kljucu sa prednje strane pise JMA (to je verovatno proizvodjac kljuca) a na poledjini pise HOND -24.P1 Da li ti to nesto znaci ili kljuc treba da se rasklopi i otvori pa da se unutra vidi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sheik 23 Napisano April 4, 2013 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan Rasklopis kljuc, kao na pocetku snimka na 0:03(vidi se sa leve strane kljuc, rasklopljen i dva transpondera pored njega) E taj transponder izvadis i procitas sta pise i to isto ovde napises. Ne znam je l' me razumes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jasno,jasno razumem,ali ne znam kako da ga rasklopim,dal se vadi ova mala crvena kockica ili sta...ne deluje mi kao da mogu celog da ga rasklopim na dva dela a i ovaj moj kljuc je malo drugaciji od onih na snimku...??? UFFFFFF Evo slicica da vidis kako izgleda...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sheik 23 Napisano April 9, 2013 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan Jeste drugacijeg oblika, ali to je to, i u tom imas transponder. Jedino resenje je da mi posaljes oba kljuca, taj novi i taj tvoj sto palis sa njim, pa da pokusam da ga ukodiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano April 16, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li ovo funkcionise, i da li moze da se odradi???Ima li ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano April 16, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moze Lock na temu,stvar sredjena za 2000 rsd kod kljucara danas....Ubacen novvi blank transponder i prekpiran kod na njega tako da sad imam 2 kljuca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 14, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sto lock na temu? Pa zar ne rece da moze i drugima valjati? LM, u videu je sve objasnjeno. Za one sto ne znaju engleski, kupi se blanko kljuc (a ovaj tip je cak kupovao posebno cipove) i isprogramira se. Kako sam ja to neki dan odradio: - narucio kljuc kod dealera (nekih 30-ak evrica) ili preko neta - odnio kod kljucara i narezao - nasao EPG kabl (elektromagneticpulsgenerator) koji ide iz desne dekle (u mom slucaju VTR) i prolazi izmedju cilindara na lijevu stranu. - raskacio i spojio stranu koja ide "dalje u zice" (kablovsko drvo... bemliga kako se to vec zove) na accu (provjeriti u shemi koja boja zice je plus za vas motor) (za razliku od ovog tipa, ja sam ubacio 1000 oma otpor pred plus) - ubacis original kljuc i das kontakt - lampica HISS gori i ne gasi se - otkacis plus sa accu-a i sacekas malo (5-6 sekundi), pa ponovo spojis - HISS lampica zmiga 4 puta pa nista pa opet 4 puta i sve tako (to znaci da je kljuc resetovan i ponovo registrovan. Ovo je bitno, zato sto sad svi ostali kljucevi moraju da se registruju ponovo, a ne samo novi!!!) - izvadis kljuc stavis novi, 4 zmiga, gotovo, sledeci kljuc... i tako sve kljuceve. - kljucevi koji se ne registruju, nece raditi posle ove procedure (oni sto je bivsi vlasnik npr. sacuvao ) - nakon zadnjeg kljuca, raskaci se accu i vrati stekker EPG-a - gotovo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano April 15, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Odlicno si odradio, ja sam ipak kod kljucara.... Ali sve u svemu korisna stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Maj 17, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Moze li se ovo odraditi bez orginalnog kljuca za motocikl iz naslova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Maj 17, 2015 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li se ovo odraditi bez orginalnog kljuca za motocikl iz naslova? Mislim da ne moze bez originalnog kljuca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Maj 18, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh orginal posle 10 dana trazenja... sad mi lakse :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Maj 18, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh orginal posle 10 dana trazenja... sad mi lakse :-) sad odmah kopiraj i reci nam gde si to uradio. ja se razmishljam da uradim po ovom videu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Maj 18, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ako radite kljuceve moj savet je kod Ristica u 22. oktobra. Granica NBG i zemuna. Covek je profi, i nema zezanja. Brzo, kvalitetno i jeftiniji je nego razni kvazi bravari po centru a koliko je to "jeftiniji" u nekoj od valuta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Maj 18, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan recimo za kljuc od kofera su mi trazili 500, a on je uzeo 300. Kljuc za motor je bio 500 u svakom slucaju kod svih. A moj kolega sa posla je prvi komsija njegov i kaze da je covek lud. Non stop nabavlja neku opremu, kompjutere, kodove, kljuceve, ide na seminare po svetu. Bas bas zaludjenik. Ima uigranu ekipu ljudi koji rade odlicno. Ja se odusevio kad sam otisao Ta uigrana ekipa mi trazila 150e da napravi kljuc... Ne znam koliko se krecu cene, njih sam prvo zvao i smorio se kad sam cuo... Dobar drugar mi je nasao za 110e preko njegovog prijatelja... Imam drugi narezan kljuc ali nije kodiran, ajd kad saznam cene pisem ovde. Eh srece moje kad sam nasao kljuc danas! :-D Ajd pogodite gde je bio... :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...