Satelis 16283 Napisano Februar 19, 2013 Integrisan, 9374 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stigao paketic Sutra pada test.... fabrika vs Dr. Pulley 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Februar 19, 2013 (promenjeno) veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Javljaj odmah utiske Promenio Februar 19, 2013 član alexanto nema potrebe citirati prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 19, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je zbog tebe bratac!!! Vec si se bio umusio ko malo dete!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16283 Napisano Februar 19, 2013 Integrisan, 9374 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hocu naravno, plan mi je da sve snimim kamerom. - ubzanje od 0 do 100km/h - putna brzina na 6, 7 i 8.000rpm - maximalna prvo sa fabrickim ondak Dr. rolnice, tesko da cu to sve sutra izvesti ali cim bude bilo obavesticu Bigi kad sam ih video, sunce me ogrejalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 19, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde montiraj sta cekas!!! Nema spavanja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2127 Napisano Februar 20, 2013 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta su sve izmislili od kako sam ja prestao da vozim skutere. Podhitno moram da se vratim u bandu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu naravno, plan mi je da sve snimim kamerom. - ubzanje od 0 do 100km/h - putna brzina na 6, 7 i 8.000rpm - maximalna prvo sa fabrickim ondak Dr. rolnice, tesko da cu to sve sutra izvesti ali cim bude bilo obavesticu Bigi kad sam ih video, sunce me ogrejalo ajde satelis izgoresmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena ovog zadovoljstva? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16283 Napisano Februar 25, 2013 Integrisan, 9374 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @panta_kg samo da se normalizuje vreme i pada test @ilija.l imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam tvoje utiske, gorim od zelje da ih porucim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan stigla i meni igrackica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2127 Napisano Februar 28, 2013 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kontam da vi to i niste kupili nego postavljate slike sa neta i lozite ljude po forumu. P.S. Slobodno i ovde pisite cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam negde nesto propustio pa ako ste voljni da ponovite, odakle ste narucivali rolnice jer sa njihovog sajta il . . . posto se razmisljam nesto pa umesto klasicnih fabrickih da metnem ove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16283 Napisano Februar 28, 2013 Integrisan, 9374 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Fanky moje rolnice su sa ovog sajta Dr. Pulley, tu imas cenu, kao i na koji model se ugradjuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan satelis verujes li da sam narucio dan nakon sto smo pricali i vec stiglo...za 6 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16283 Napisano Februar 28, 2013 Integrisan, 9374 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno panto, ako ugradis javi rezultat posto nisam jos uvek zamenio moje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16283 Napisano Mart 6, 2013 Integrisan, 9374 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim druzini da su juce ugradjene Dr. Pulley rolnice, ubrzanje je vidno bolje kao sto su rekli 20% bolji odziv na rucici gasa, najbolje se oseti razlika od 5Krpm pa na dalje Nisam mogao da ga istestiram kako sam zeleo jer je vetar duvao kao blesav , sad mi ostaje da ispratim za koliko ce mi podici potrosnju i koliko ce se potrositi do sledeceg servisa. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Mart 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan A slike Dare ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Mart 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dare, vidim da su rolnice 10 gramske. Koliko su teške originalne rolnice tj da li si uzeo lakše Dr Pulley i za koliko? Pitam jer sam i ja uzeo 10 % lakše pa se nadam utiscima kao tvojim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16283 Napisano Mart 6, 2013 Integrisan, 9374 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mare bice slika Sale, fabricke rolnice su 11g tezine dok Dr. Pulley za 10% lakse ili ti 10g tezine. Mislim da ce kod tebe biti jos vise vidna razlika u ubrzanju zbog vece snage agregata.... vid'cemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Mart 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Iz tvojih usta u Božje uši! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16283 Napisano Mart 29, 2013 Integrisan, 9374 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kao so rekoh 20% je bolje ubrzanje, promenjen je zvuk motora pri davanju gasa... nekako reskaviji il se ja tripujem potrosnju je podigao za 10% ( sa 3.1 na 3.4 ) .... za sada i vise nego zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Mart 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je definitivno promenjen zvuk motora, takođe je reskaviji zvuk a rekao bih i da je sad motor "poganiji" na gasu, prgaviji. više utisaka će biti nakon sutrašnje vožnje do BG-a i nazad. dare reče da ima rešenje za moj problemčić sa upravljanjem. Objašnjenje sledi u temi za to. DakleM: zvuk reskaviji, motor poganiji a za performanse i potrošnju javljam sutra uveče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11675 Napisano Mart 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se kad dođeš u BeGe da se vidimo malo. Sad je i meni tu sokoćalo pa mogu da se šepurim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 29, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Немој само опет пуно да се шепуриш да не будеш опет ЗВЕЗДА ПАДАЛИЦА!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...