Dzony93 368 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Jedna ostaje meni druga da se proda cena 1999 din . Moze da se koristi kao web kamera, ili da snimate voznjice motorom samo ubacite micro sd karticu upalite i to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 256 Napisano Februar 1, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ako nije problem, napisi proizvodjaca, model.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan To je sve sto pise na kutiji. Mini dv je model, extra mala, jednu sam ostavio sebi hteo sam obe mada sta ce mi 2 . Dobar snimak pravi 720x480 30fps memorijsku nema, moze da se pali glasom ili pritiskom na dugme i to je uglavnom to na slici ima sta ide sve uz nju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje . Kazi mi od prilike verovatno si probao . Koliko moze da se vremenski snima na karticu od 2gb Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan 50-120 sec oko 30 mb pa racunaj . Sutra cu da je nakacim na kacigu i da se provozam malo i snimam . Mada moze do 16 gb da prihvati karticu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 24, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan akutelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan prodate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...