nash 488 Napisano Januar 31, 2013 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas2956183/suzuki_gsxf_750/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Januar 31, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan osim slomljenog zhmigavca napred i shto nema onaj drzhach za suvozacha, sve izgleda ok. izgleda da imamo novog u sekti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Januar 31, 2013 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nema lancobran,gume lose.razbijen zmigavac meni ta boja ne deluje kao fabricka sediste lose tapacirano,rezervoar izgleda ostecen.Nema centralnu nogaru diskovi na slici deluju lose.Ja kad sam kupovao motor isao sam da ih gledam i po 200km al nisam kupio zato sto nisu bili bas bas,ovog ne bi ni iso da gledam.Tu tolko para treba da bi dosao na to za sta je namenjen ,a to je putovanje da je bolje uzeti nekog vec sredjenog.Ovaj po meni izadje bar 2500 da se dotera u red za ozbiljan put. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 1, 2013 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno vozim cbr, nisam bez motora... Ali se nadam da cu prodati cbr-a pa bih da uzmem gsxf...konkretno, ovaj primerak mi je privukao paznju zbog niske cene...necu jos uvek da idem da gledam jer jos nisam prodao cbr, samo "posmatram" preko net-a i prikupljam misljenja i informacije od vas, vlasnika tih motora. kozmetika mi i nije toliko bitna (to se lako da resiti) koliko da su kocnice, gume i agregat u dobrom stanju! hvala vam na pomoci. FJCharlie, nadam se da cu se pridruziti "sekti" uskoro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Februar 1, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan GSXF-ovi jesu jeftini,a sto ne znam..i mene to cudi..a ovo sto je kolega naveo da treba da se menja je nepotrebno..da motor to godiste ima po neku ogrebotinu ili tapacirano sediste je sasvim normalno...i pored navedenog on je povoljan,a sto ne znam..i ima ih jos sa takvim cenama u oglasima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuti centralni štender možda jeste fensi al je mnogo nepraktično.Diskovii ako su loši zamena..... To nije motor za vozanje do kafića ako nekom treba motor da vija ribice ne kupuje taj tip motora . To je motor za putovanja i on mora da bude u top stanju da bi imao smisla. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Februar 10, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, dali neko znao nesto vise i kako vam se cine ova dva motora? Sutra zovem ovog u bgd mozda i pogledam... Tekst koji želiš Tekst koji želiš Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...