Alexa90 11583 Napisano Januar 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, naslov govori sve. Ukoliko neko ima nove ili polovne očuvane nek javi, obavezno platnene pošto idu na skuter. Čekam ponude! 064/ 321-0-321 Saša Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A zasto ne narucis one kao sto je Satelis hteo iz Luisa.. Bisage + torba.. I cena je bila ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Januar 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam razmišljao o tome jer nemam gde da metnem torbu treću. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam razmišljao o tome jer nemam gde da metnem torbu treću. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Mislim da se treca tobra odvaja i moze da ti posluzi kao tunel torba ili je ostavi kuci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Januar 31, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ima bre nekoliko oglasa na ovu temu...saraj malo majku mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Januar 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šarao sam ali sve što sam video je već prodato ili su ostali kožnjaci koji meni ne bi išli. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Okasnio si za dan za Kappine bisage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16150 Napisano Januar 31, 2013 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan A zasto ne narucis one kao sto je Satelis hteo iz Luisa.. Bisage + torba.. I cena je bila ok.. Uzeh OVE, moracu malu prepravku da uradim da bi bilo kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Februar 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uspesno postignut dogovor sa kolegom Hotazmaj-em, meni taman ortak ide za Bosnu sutra pa ce on preuzeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 1, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Super si prosao, video sam oglas, odlicne su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...