zzz 189 Napisano Januar 30, 2013 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam greškom pazario manji broj jakne, ako nekom treba, ustupio bih je U pitanju je korišćena Alpha industries M-65, popularna vjetnamka, krem boje, sa zimskim uloškom u veličini L. Jakna je originalna "Made in USA", vojna verzija, bez unutrašnjeg džepa, sa krznenim uloškom, i savršeno očuvana. Mene je koštala ravno 93e sa poštarinom, i za te ili slične novce bih je prosledio dalje Samo još da skrenem pažnju zainteresovanima da su USA verzije po svoj prilici nešto manje (po slobodnoj proceni izmedju pola broja i celog broja manje) u odnosu na "Made in China" koje se kod nas prodaju, zbog čega sam i promašio veličinu Može da se vidi i proba u Beogradu, a nisam rad slati kurirskim službama da se novi vlasnik ne bi prešao kao i ja sa veličinom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Januar 30, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, steta sto nije crna i XL, odma' bi je kupio btw. jel zna neko gde ima da se uzme ovaj krzneni ulozak? Ja imam onaj obican Alfin. Ovaj krzneni deluje 5x toplije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_20079d1e90a2de38891c69c476f9a4007c/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=218138 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 30, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sori što ti upadam u temu. Jel uopšte postoji interesovanje za M65 Brandit vijetnamku. Imam jednu viška u xl veličini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Januar 31, 2013 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Vijetnake se vise ne prave u Americi, a inace su promenili velicine, pa je npr. ono sto je bilo XL sad je L. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Januar 31, 2013 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan znam da se vise ne prave u Americi, zato sam i kupio polovnu na ebay-u a ne novu u army shopu i zato i jeste mala nazalost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...