TroxX 65 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Oglas za burazera kupuje Astru G iskljucivo benzinca 1,6 i iskljucivo karavan ,ako neko ima nek vika ovde ili na p.p Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Moze li 1.4 twin port 2007.?Kupljena nova u Srbiji,ja sam drugi vlasnik,presla 176000. Dobar auto,ali mi je malo dosadio.Opet bih nešto življe,valjda me drma kriza srednjih godina?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost samo 1,6 tako mi je receno,hvala na ponudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno,moze brisanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...