BG-YZF125r 1 Napisano Januar 28, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz bajkeri. Kao sto i sam naziv teme kaze ' zatamljivanje vizira ' zanima da li neko zna da li postoji u beogradu neko ko to radi ili se jednostavno kupi folija poja se samo prelepi preko vizira. Naravno ako moze i neki link za nekoga ko to radi. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan vizir motora ili kacige? Mislim da sam negde na forumu video sprej za zatamnjivanje ili sam ja nesto pobrkao ali druga opcija je folija . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BG-YZF125r 1 Napisano Januar 28, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan vizir motora ili kacige? Mislim da sam negde na forumu video sprej za zatamnjivanje ili sam ja nesto pobrkao ali druga opcija je folija . Izvinite zaboravio sam da napomenem vizir kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Odes u prodavnicu i kupis zatamnjeni vizir kacige, druge opcije su sve sviranje q... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan onda nov vizir... da je sve ostalo pa da uzmes druge opcije u obzir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Mart 14, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da vidim da nema neko novu ideju U sustini hocu da zatamnim vizir na jet kacigi zato sto nema suncane naocare a i sam vizir je skroz mali tj ima oblik "avijaticarskih naocara" tako da racunam kad ga zatamnim bice kao da ima suncane naocare. Sto se tice bezbednosti,sve sam upoznan,vec sam nosio kacigu sa fabrickim crnim vizirom ali ova jet ce da sluzi iskljucivo za kratke voznje po gradu po danu a posto zivim na moru ne hvali suncanih dana. Sad me interesuje da li da pokusavam sa folijom,brine me stetno UV zracenje (negde sam procitao da smeta ocima) ili da probam sa sprejom za zatamljivanje ili mozda nesto trece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DasaNis 45 Napisano Mart 15, 2016 U prolazu, 72 postova Lokacija: Niš, Brzi Brod Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sprej nikada nećeš moći da naneseš ravnomerno, a kod njega je varijanta, koliko sloja nanaeseš toliko je zatamnjenost veća. Folija za stop svetla je dosta deblja, ali je vidljivost kroz istu veoma loša. Ne zaboravite da vi svojim očima treba da gledate kroz to a neće da svetli sijalica kroz foliju. I pitanje je da li ona daje neka izobličenja. Folija za stakla ti je jedino rešenje, jer je ona predviđena da se gleda kroz nju, ako nađeš nekoga ko će to da ti zalepi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...