zextreme 1283 Napisano Januar 27, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Matori moj je resio da proda Omegu jer se nenadano ponovio boljim automobilom, cena nije fiksna i podlozna je dogovoru... Auto je ok, istice mu registracija krajem februara. Prosle godine je uradjena limarija i zamenjeno je sve sto je bilo trulo, ofarban, motor uradjen takodje... Gume odlicne, ima atestiran plin sa bocom u tocku tako da tovarni prostor nije narusen, nije vukao teret! Sasvim korektno stanje za to godiste i starost automobila. Bio je udaren, cvakan, greban, naslanjan, kilometraza na satu je prava 377700! Cena je 1200eu, prenos je obavezan! Zamene ga ne interesuju, ali mozda mu zagolicate mastu nekom nautickom opremom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano Januar 27, 2013 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi auto za gvozdene majstore.Provereno nosi 1600 kg,proverili mi panduri jednom prilikom na auto putu sa takvom pri 160 kmh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 27, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mazga... kako je neki zovu! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2058 Napisano Januar 28, 2013 Skuteras, 3700 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li ti ovo slike od pre farbanja ili posle? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Januar 28, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan prednji deo je od Senatora...havarija ili? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 28, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Auto stoji od kraja oktobra, bio je pod snegom... slike su od pre neki dan... Prednji kraj jeste od Senatora 3.0 24V, imao sam taj auto stranac pa sam premontirao jer sve pasuje sraf na sraf... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Limarija je ocigledno lose uradjena cim se i preko slika vidi da opet rdja,uzivo je sigurno jos gore.. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 28, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ima u salonima automibla nov da se kupi, nema rdje i nista mu ne fali... Ja sam se castio u maju mesecu jednom novom Toyotom, kostao me skoro 14000e! Sta ocekujete od auta starog 19 godina i sa tom kilometrazom i za te pare? Da bude nov? Bez mane? Nemoj ste smesni!!!! 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 29, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u prvom postu, cena nije fiksna! AKTUELNO!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 4, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...